Νέες απατεώνες Super Mario Bros και μυστικά για το Nintendo DS

Ελέγξτε αυτούς τους κωδικούς εξαπατήσει και τα μυστικά για το νέο παιχνίδι Super Mario Bros βίντεο από τη Nintendo για το Nintendo DS χειρός κονσόλα παιχνιδιών βίντεο.

Παίξτε ως Luigi

Για να παίξετε ως Luigi σε λειτουργία ενός παίκτη, κρατήστε πατημένο το L + R και πατήστε το A όταν επιλέγετε ένα αποθηκευμένο αρχείο παιχνιδιού. Μόλις φορτωθεί, θα ελέγξεις τον Luigi αντί για τον Mario.

Άπειρες ζωές

Στον κόσμο 2-4, λίγο πιο πέρα ​​από τα δύο φυτά Piranha (μετά το mid-level point), θα έρθετε σε μια σκάλα με μια χελώνα να κατεβαίνει. Πήγαινε στη χελώνα ακριβώς όπως είναι έτοιμος να βγει από την τρίτη σκάλα (τρίτος από κάτω). Εάν γίνει σωστά, ο Mario θα συνεχίσει να πηδάει τη χελώνα και να κερδίσει μέχρι και 99 ζωές. Αν χάσετε τη χελώνα, γυρίστε προς τα αριστερά και επιστρέψτε στη σκάλα και η χελώνα θα αναρροφά. Αυτή είναι μια αναφορά στο αρχικό Super Mario Bros , στο οποίο θα μπορούσατε να κάνετε το ίδιο τέχνασμα για να έχετε απεριόριστες ζωές.

Επιπλέον ζωή

Συλλέξτε 100 χρυσά νομίσματα για να κερδίσετε τον Mario μια επιπλέον ζωή. Επιπλέον, στο τέλος μιας σκηνής, πηδούν και προσγειώνονται στην κορυφή της σημαίας για να κερδίσουν μια επιπλέον ζωή.

Αστεράκια

Ολοκληρώστε με επιτυχία το παιχνίδι για να προσθέσετε ένα εικονίδιο αστεριού δίπλα στο αρχείο αποθήκευσης. Ολοκληρώστε με επιτυχία όλους τους χάρτες του Παγκοσμίου Ιστού ολοκληρώνοντας όλα τα στάδια και εντοπίζοντας όλες τις μυστικές εξόδους για να προσθέσετε ένα άλλο εικονίδιο με το αστέρι δίπλα στο αρχείο αποθήκευσης. Περάστε όλα τα νομίσματα Star για να προσθέσετε ένα άλλο εικονίδιο με το αστέρι δίπλα στο αρχείο αποθήκευσης.

Αποθηκεύστε οπουδήποτε στο παιχνίδι

Ολοκληρώστε με επιτυχία το παιχνίδι για να έχετε την επιλογή να αποθηκεύσετε το παιχνίδι σας οπουδήποτε. Όταν ξεκινάτε ένα νέο παιχνίδι, η επιλογή "Αποθήκευση" θα είναι διαθέσιμη στο μενού σας στην οθόνη χάρτη.

Άπειρα / Απεριόριστα είδη κηπουρικής

Ολοκληρώστε με επιτυχία όλα τα στάδια, συμπεριλαμβάνοντας τα στάδια των μπόνους και, στη συνέχεια, φορτώστε το αποθηκευμένο αρχείο παιχνιδιών και τα είδη κηπουρικής δεν θα εξαφανιστούν πλέον αφού λάβετε τα στοιχεία. Η μόνη εξαίρεση είναι αυτές που εμφανίζονται με βάση το χρονόμετρο όταν ολοκληρώσετε μια σκηνή.

Μπόνους κηπουρού

Επιτυχής ολοκλήρωση μιας σκηνής με το χρόνο που έχει τα τελευταία δύο ψηφία του ίδιου αριθμού να έχει ένα διαφορετικό χρώμα Toad House με μπόνους στην αρχή του επόμενου Κόσμου:

Έχετε ένα χρόνο που τελειώνει σε 11, 22, ή 33 για ένα κόκκινο House Toad ότι βραβεία αντικείμενα.
Έχετε ένα χρόνο που τελειώνει σε 44, 55, ή 66 για ένα πράσινο House Toad με ένα μίνι παιχνίδι για μια επιπλέον ζωή.
Έχετε ένα χρόνο που τελειώνει σε 77, 88, ή 99 για ένα πορτοκαλί House Toad με ένα Mega Μανιτάρι.

Αρχικό Θέμα Mario Bros. και Πυροτεχνήματα

Εάν κερδίσετε ένα επίπεδο με έναν χρόνο που απομένει από τα x11, x22, x33, x44 κτλ. Θα πάρετε πυροτεχνήματα και το αρχικό τραγούδι ολοκλήρωσης επίπεδο Mario θα παίξει.

Ειδικά μοτίβα φόντου

Ολοκληρώστε με επιτυχία το παιχνίδι και, στη συνέχεια, φορτώστε το ολοκληρωμένο αποθηκευμένο αρχείο παιχνιδιού για να βρείτε ένα νέο μπλε σπίτι Toad στην αρχή του World 1. Στο εσωτερικό υπάρχουν τέσσερα μοτίβα φόντου που μπορείτε να επιλέξετε για την οθόνη αφής. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε με τα κέρματα Star. Το πέμπτο και τελευταίο μοτίβο εμφανίζεται όταν συγκεντρώσετε όλα τα κέρματα Golden Star σε όλα τα στάδια.

Μυστικές εξόδους

Μυστική έξοδος στον κόσμο 7-4
Για να εντοπίσετε την μυστική έξοδο στο World 7-4, θα χρειαστείτε ένα μίνι μανιτάρι (εάν αποθηκεύσετε, αν είναι δυνατόν). Κάντε το δρόμο σας πέρα ​​από το σημείο της μέσης στάθμης και προς τα πάνω στην αριστερή πλευρά της οθόνης (ψηλά). Τελικά θα φτάσετε σε μια "?" ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ. Χρησιμοποιήστε το μίνι μανιτάρι για να κάνετε το Mario μικρότερο και πηδώντας πάνω στο μπλοκ για να το σταματήσετε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το μπλοκ για να μπείτε στο μικρό άνοιγμα στον τοίχο από τούβλα. Πραγματοποιήστε ένα άλμα "C" (προς τα πίσω C) και πηδήξτε προς τα επάνω και προς τα αριστερά για να προσγειωθείτε στην κορυφή του τοίχου. Πηγαίνετε και θα δείτε ένα μικρό σωλήνα που μπορεί να χωρέσει μόνο το μίνι-Mario. Πάρτε αυτόν τον σωλήνα για να φτάσετε στην μυστική έξοδο της κόκκινης σημαίας.

Μυστική έξοδος στον κόσμο 7-5
Λίγο πριν φτάσετε στο γιγαντιαίο νομοσχέδιο Bullet, θα δείτε ένα σωλήνα που καλύπτεται σε μπλοκ. Χρησιμοποιήστε τα Bob-ombs για να ανατινάξετε τα μπλοκ και στη συνέχεια να μπείτε στον σωλήνα για να φτάσετε στην έξοδο της κόκκινης σημαίας.

Μυστική έξοδος στον κόσμο 7-6
Αφού φτάσετε στο σημείο του μεσαίου επιπέδου, θα έρθετε σε μια περιοχή με δύο σειρές από τούβλα. Πρέπει να είστε μεγάλοι, αλλά όχι μεγάλοι για να εκτελέσετε αυτό το τέχνασμα. Ξεκλειδώστε το μεσαίο τούβλο στην πάνω σειρά και, στη συνέχεια, χτυπάτε το τρίτο τούβλο στην κάτω σειρά. Αυτό θα προκαλέσει την ανάπτυξη μιας αμπέλου. Ανεβείτε στο αμπέλι και περάστε στο τέλος του επιπέδου για να φτάσετε στην έξοδο της κόκκινης σημαίας.

Σημεία Warp

Warp από τον κόσμο 1 στον κόσμο 5
Πηγαίνετε στον πύργο του World 1 με το Blue Shell power-up. Πηγαίνετε στον πρώτο σωλήνα που σας βγάζει στον αέρα. Όταν γυρίζετε πίσω, πηγαίνετε στη χρυσή πόρτα. Θα υπάρξουν πολλές τυχαίες κινούμενες πλατφόρμες. Στα δεξιά, υπάρχει ένα κενό που παραμένει πάντα το ίδιο μέγεθος. Πηγαίνετε μέσα από αυτό και θα δείτε τρία τετράγωνα. Χρησιμοποιήστε την ικανότητα του Blue Shell να τα σπάσει όλα, στη συνέχεια να σπάσει τα τρία τελευταία. Πηγαίνετε στα δεξιά και ολοκληρώστε το επίπεδο για να ξεκλειδώσετε το World 1 Warp Cannon, το οποίο θα σας πυροβολήσει στο World 5.

Warp από τον κόσμο 2 στον κόσμο 5
Στο Μυστικό Στάδιο 2-Α, υπάρχει μια μυστική έξοδος στη σκηνή που θα σας δώσει πρόσβαση στο Cannon Warp στο World 2. Κοντά στο τέλος της σκηνής, υπάρχει μια τελευταία πλατφόρμα άλματος που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να φτάσετε στον τελικό Αστέρι νόμισμα. Αντί να σταματήσετε μόλις πάρετε το τελευταίο νόμισμα Star, συνεχίστε να πέφτετε προς τα δεξιά και πατήστε άλμα ταυτόχρονα να προσγειωθείτε στην κόκκινη χελώνα στην τελική πλατφόρμα για να έχετε αρκετό ύψος άλματος για να φτάσετε στην πλατφόρμα με το σωλήνα πάνω από σας στο μικρό εσοχή. Περάστε μέσα από το σωλήνα και βγείτε από τη σκηνή χρησιμοποιώντας την κόκκινη σημαία.

Warp από τον κόσμο 5 στον κόσμο 8
Εισάγετε το World 5 Ghost House και αποκτήστε ένα μανιτάρι από τα μπλοκ. Στη συνέχεια, ανεβείτε στις σκάλες μέχρι να φτάσετε σε ένα μέρος με τρία τετράγωνα τούβλα στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Σταθείτε πάνω τους και πηδήξτε για να αποκαλύψετε τρία αόρατα μπλοκ. Στη συνέχεια, το άλμα τοίχου στην αριστερή πλευρά για να φτάσετε στην κορυφή τους. Σταθείτε στο μεσαίο ανυψωμένο μπλοκ και πάπια, μετά πηδήξτε για να αποκαλύψετε ένα μπλοκ με ένα αμπέλι μέσα σε αυτό. Ανεβείτε το αμπέλι και θα εμφανιστεί ένα Πυγμαχικό Φάντασμα. Αποσπάστε από το αμπέλι για να αποφύγετε ζημιές από αυτό. Σκοτώστε και ανεβείτε και εισάγετε την πόρτα. Σκότωσε τις δύο Κολοκύθες Περπατώντας και σταθείς στη μέση. Η πλατφόρμα θα ταλαντεύεται και όσο μένετε στο κέντρο θα πρέπει να είστε εντάξει. Όταν φτάσει στην κορυφή, βγείτε και πηδήξτε στο στύλο σημαίας. Ένα μονοπάτι θα ανοίξει στο Cannon Warp στον παγκόσμιο χάρτη. Εισάγετε και χρησιμοποιήστε το Cannon για να φτάσετε στο World 8.

Ξεκλειδώστε τον κόσμο 4

Νικήστε το αφεντικό στο τελευταίο κάστρο του World 2 με το Mini Mario για να ξεκλειδώσετε τον κόσμο 4.

Ξεκλειδώστε τον κόσμο 7

Νικήστε το αφεντικό στο τελευταίο κάστρο του World 5 με το Mini Mario για να ξεκλειδώσετε τον κόσμο 7.

Cheats και μυστικά για το νέο Super Mario Brothers Nintendo DS video game που υποβλήθηκε από τον Wan

Περισσότερες απατεώνες και συμβουλές

Βρείτε περισσότερα παιχνίδια Super Mario Bros και φροντίστε να ελέγξετε τον κατάλογο κωδικών εξαπάτησης για να βρείτε συμβουλές και κωδικούς εξαπατήσετε σε όλα τα αγαπημένα σας βιντεοπαιχνίδια.