Σχετικά με τον προγραμματισμό παιδαγωγικών και ενημερωτικών παιδιών

Το εικονίδιο EI (E-eye) αποτελεί μέρος του νόμου περί τηλεοπτικής παιδείας του 1990

Ποιο είναι το νόημα του εικονιδίου EI (E-eye) στον προγραμματισμό των παιδιών;

Το EI αντιπροσωπεύει τον Εκπαιδευτικό και Πληροφοριακό Προγραμματισμό. Αποτελεί αποτέλεσμα του νόμου περί παιδικής τηλεόρασης του 1990, ο οποίος υποχρεώνει τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς να προγραμματίζουν τουλάχιστον τρεις ώρες εκπαιδευτικού προγραμματισμού εβδομαδιαίως. Η ΕΙ εμφανίζεται συχνά τα πρωινά του Σαββάτου.

Δημιουργώντας τον νόμο περί παιδικής τηλεόρασης του 1990, το Κογκρέσο αντιδρούσε σε μια έκθεση της FCC που αναγνώρισε τον ρόλο που παίζει η τηλεόραση στην ανάπτυξη ενός παιδιού. Το CTA ουσιαστικά μειώνει την ποσότητα των διαφημίσεων κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού των παιδιών και αυξάνει την ποσότητα εκπαίδευσης και πληροφόρησης σε κάθε παράσταση.

Κανόνες για σταθμούς εκπομπής

Η FCC έχει δημιουργήσει κανόνες για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που θα ακολουθήσουν. Σύμφωνα με την FCC, όλοι οι σταθμοί πρέπει:

1) Παρέχετε στους γονείς και στους καταναλωτές πληροφορίες σχετικά με τα βασικά προγράμματα που εκπέμπονται
2) Ορίστε τον προγραμματισμό που χαρακτηρίζεται ως βασικά προγράμματα
3) Αεροβιομηχανία τουλάχιστον τρεις ώρες την εβδομάδα του βασικού εκπαιδευτικού προγραμματισμού.

Ορισμός του προγραμματισμού πυρήνα

Σύμφωνα με την FCC, "Ο βασικός προγραμματισμός είναι προγραμματισμός ειδικά σχεδιασμένος για να εξυπηρετεί τις εκπαιδευτικές και ενημερωτικές ανάγκες των παιδιών ηλικίας 16 ετών και κάτω". Ο βασικός προγραμματισμός πρέπει να έχει διάρκεια τουλάχιστον 30 λεπτών, αέρα μεταξύ 7:00 π.μ. και 10:00 μ.μ. και να είναι ένα τακτικά προγραμματισμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Οι διαφημίσεις περιορίζονται σε 10,5 λεπτά / ώρα τα σαββατοκύριακα και 12 λεπτά / ώρα στις καθημερινές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την τοποθεσία Web της Παιδικής Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης της FCC.