Ρύθμιση της κοινής χρήσης στο iTunes για streaming σε Apple TV

01 από 11

Πώς να ρυθμίσετε την κοινή χρήση στο iTunes ώστε να μπορείτε να κάνετε streaming στην Apple TV σας

Κοινή χρήση στο iTunes. Φωτογραφία © Barb Gonzalez - άδεια για να το

Η Κοινή χρήση στο σπίτι είναι μια λειτουργία που έγινε διαθέσιμη στο iTunes έκδοση 9. Η Κοινή χρήση στο σπίτι διευκολύνει τη σύνδεση με τις άλλες βιβλιοθήκες του iTunes στο οικιακό σας δίκτυο, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε και να μοιράζεστε μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, εφαρμογές και ήχους κλήσης .

Οι παλαιότερες εκδόσεις του iTunes σάς επιτρέπουν να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση ώστε να μπορείτε να παίξετε μουσική άλλου, αλλά δεν μπορείτε να προσθέσετε τα μέσα ενημέρωσης στη βιβλιοθήκη του iTunes. Το πλεονέκτημα της προσθήκης στη δική σας βιβλιοθήκη είναι ότι μπορείτε να το συγχρονίσετε στο iPhone ή το iPad σας.

Η δεύτερη γενιά της Apple TV χρησιμοποιεί Home Sharing για να συνδεθεί με το περιεχόμενο των υπολογιστών στο οικιακό σας δίκτυο. Για να αναπαράγετε μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και podcasts από τις βιβλιοθήκες του iTunes μέσω της Apple TV, πρέπει να ρυθμίσετε κάθε βιβλιοθήκη iTunes με το Home Sharing.

02 από 11

Επιλέξτε τον κύριο λογαριασμό iTunes

Κοινή χρήση στο iTunes. Φωτογραφία © Barb Gonzalez - άδεια για να το

Επιλέξτε τον λογαριασμό καταστήματος του iTunes ενός ατόμου ως κύριο λογαριασμό. Αυτός είναι ο λογαριασμός που θα χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση όλων των άλλων βιβλιοθηκών iTunes και της Apple TV. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι το όνομα χρήστη του λογαριασμού μου για το iTunes είναι απλά και σωστά, και ότι ο κωδικός μου είναι "yoohoo".

Κάντε κλικ στο μικρό σπίτι: Για να ξεκινήσετε τη ρύθμιση, κάντε κλικ στο εικονίδιο κοινής χρήσης στο σπίτι στην αριστερή στήλη του παραθύρου iTunes στον πρώτο υπολογιστή. Εάν το σπίτι δεν εμφανίζεται, μεταβείτε στο βήμα 8 για να μάθετε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην Κοινή χρήση κατοικίας. Όταν εμφανιστεί το παράθυρο "Σύνδεση κοινής χρήσης", συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού. Για αυτό το παράδειγμα, γράφω simpletechguru@mac.com και yoohoo.

03 από 11

Ρυθμίστε τους άλλους υπολογιστές ή συσκευές που θέλετε να συνδέσετε

iTunes Εξουσιοδότηση και ανάθεση υπολογιστή. Φωτογραφία © Barb Gonzalez - άδεια για να το

Βεβαιωθείτε ότι οι βιβλιοθήκες iTunes στους άλλους υπολογιστές είναι εκδόσεις iTunes 9 ή παραπάνω. Όλοι οι υπολογιστές πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο οικιακό δίκτυο - είτε συνδεδεμένοι στο δρομολογητή είτε στο ίδιο ασύρματο δίκτυο.

Πληκτρολογήστε το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό iTunes στον άλλο υπολογιστή: Σε κάθε υπολογιστή, κάντε κλικ στο εικονίδιο Αρχική κατανομή και πληκτρολογήστε το ίδιο όνομα και τον κωδικό του iTunes όπως χρησιμοποιήσατε στον υπολογιστή σας. Και πάλι, για αυτό το παράδειγμα, έβαλα στο simpletechguru@mac.com και στο yoohoo. Αν έχετε προβλήματα, ανατρέξτε στο Βήμα 8.

Με την ευκαιρία, γνωρίζατε ότι μπορείτε να συνδυάσετε το Apple Watch με το iPhone σας και να παίξετε μουσική μέσω του ρολογιού σας ; Τώρα, αυτή είναι η μουσική εν κινήσει!

04 από 11

Εξουσιοδότηση υπολογιστών για την αναπαραγωγή των αγορών του iTunes Store

Εξουσιοδότηση υπολογιστών για την αναπαραγωγή των αγορών του iTunes Store. Φωτογραφία © Barb Gonzalez - άδεια για να το

Αν θέλετε άλλοι υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι με την Κοινή χρήση στο σπίτι σας να μπορούν να αναπαράγουν τις ταινίες, τη μουσική και τις εφαρμογές που έχετε κατεβάσει από το iTunes store, πρέπει να εξουσιοδοτήσετε καθένα από αυτά. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη μουσική που αγοράστηκε πριν από την επιλογή "DRM free" - χωρίς προστασία αντιγραφής - αγοράς.

Για να εξουσιοδοτήσετε τους άλλους υπολογιστές: Κάντε κλικ στο "Store" στο επάνω μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε "authorize computer". Καταχωρίστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του iTunes για να εξουσιοδοτήσετε τον υπολογιστή να αναπαράγει τα τραγούδια που αγόρασε ο συγκεκριμένος χρήστης. Πρέπει να εξουσιοδοτείτε κάθε υπολογιστή με κάθε χρήστη του iTunes, του οποίου το περιεχόμενο θέλετε να παίξετε. Μια οικογένεια μπορεί να χρειαστεί να εξουσιοδοτήσει για λογαριασμό του μαμά, του μπαμπά και του γιου και ούτω καθεξής. Τώρα ο καθένας μπορεί να παίξει τις ταινίες και τη μουσική που αγοράζει ο άλλος.

05 από 11

Αναπαραγωγή μουσικής και ταινιών από τις βιβλιοθήκες iTunes του άλλου

Αναπαραγωγή μουσικής και ταινιών από τις βιβλιοθήκες iTunes του άλλου. Φωτογραφία © Barb Gonzalez - άδεια για να το

Μόλις οριστούν όλοι οι υπολογιστές για κοινή χρήση στο σπίτι και έχουν εξουσιοδοτηθεί, μπορείτε να μοιράζεστε ταινίες, μουσική, εφαρμογές iPhone και ήχους κλήσης στη βιβλιοθήκη σας.

Για να μοιραστείτε πολυμέσα , ο υπολογιστής του άλλου ατόμου πρέπει να είναι ενεργοποιημένος και η βιβλιοθήκη του iTunes πρέπει να είναι ανοιχτή. Στην αριστερή στήλη του παραθύρου του iTunes θα δείτε ένα μικρό σπίτι με το όνομα της βιβλιοθήκης iTunes του άλλου προσώπου. Κάντε κλικ σε αυτό για να δείτε μια λίστα με τα πάντα στη βιβλιοθήκη τους, σαν να κοιτάξατε τη δική σας. Μπορείτε να επιλέξετε να προβάλετε όλα τα μέσα ή μόνο τα τραγούδια, τις ταινίες ή τις εφαρμογές που δεν έχετε.

06 από 11

Σύρετε ταινίες, μουσική, ήχοι κλήσης και εφαρμογές για να αντιγράψετε στη βιβλιοθήκη σας

Μετακίνηση τραγουδιών από κοινές βιβλιοθήκες του iTunes. Φωτογραφία © Barb Gonzalez - άδεια για να το

Για να προσθέσετε μια ταινία, ένα τραγούδι, έναν ήχο κλήσης ή μια εφαρμογή από μια άλλη βιβλιοθήκη του iTunes με δική σας: Κάντε κλικ στο iTunes σπίτι τους και στη συνέχεια κάντε κλικ σε μουσική, ταινίες ή οποιαδήποτε κατηγορία του iTunes που θέλετε να δείτε.

Στη λίστα βιβλιοθήκης του iTunes, κάντε κλικ στο στοιχείο που θέλετε, σύρετε το στο πάνω αριστερό μέρος του παραθύρου iTunes. Ένα πλαίσιο θα εμφανιστεί γύρω από τις κατηγορίες των βιβλιοθηκών και θα παρατηρήσετε ένα μικρό πράσινο σύμβολο συν, το οποίο αντιπροσωπεύει το στοιχείο που προσθέτετε. Αφήστε το - αφήστε το - και θα αντιγραφεί στη βιβλιοθήκη του iTunes. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε τα στοιχεία και να κάνετε κλικ στην επιλογή "εισαγωγή" στην κάτω δεξιά γωνία.

Λάβετε υπόψη ότι αν αντιγράψετε μια εφαρμογή που κάποιος άλλος αγόρασε, θα σας ζητηθεί να εξουσιοδοτήσετε το iPhone ή το iPad κάθε φορά που ενημερώνετε την εφαρμογή.

07 από 11

Να είστε σίγουροι ότι όλες οι μετοχές της κοινής χρήσης iTunes που έχουν κοινή χρήση αντιγραφούν στη βιβλιοθήκη του iTunes

Αρχική σελίδα Κοινή χρήση της αυτόματης μεταφοράς. Φωτογραφία © Barb Gonzalez - άδεια για να το

Μπορείτε να ρυθμίσετε το iTunes να εισάγει αυτόματα τις νέες αγορές που έχουν μεταφορτωθεί σε μια άλλη βιβλιοθήκη iTunes στο οικιακό σας δίκτυο.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο της βιβλιοθήκης όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγορές. Όταν το παράθυρο εμφανίζει αυτή την άλλη βιβλιοθήκη, κάντε κλικ στις "ρυθμίσεις" στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο για να ελέγξετε ποιοι τύποι αγορασθέντων μέσων - μουσική, ταινίες, εφαρμογές - θέλετε να αντιγράψετε αυτόματα στη βιβλιοθήκη του iTunes όταν μεταφορτωθούν στη συγκεκριμένη βιβλιοθήκη. Και οι δύο βιβλιοθήκες του iTunes πρέπει να είναι ανοικτές για να ολοκληρωθεί το αντίγραφο.

Η αυτόματη αντιγραφή των αντικειμένων που αγοράσατε διασφαλίζει ότι η βιβλιοθήκη iTunes στο φορητό σας υπολογιστή θα έχει όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται στην επιφάνεια εργασίας σας.

08 από 11

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην κοινή χρήση κατοικιών εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα

Αρχική Ρύθμιση κοινής χρήσης για το iTunes και την Apple TV. Φωτογραφία © Barb Gonzalez - άδεια για να το

Εάν αλλάξετε γνώμη σχετικά με το ποιο λογαριασμό iTunes θα χρησιμοποιηθεί ως ο κύριος λογαριασμός για κοινή χρήση στο σπίτι ή αν κάνετε λάθος και θέλετε να ξεκινήσετε:

Μεταβείτε στο "προηγμένο" στο επάνω μενού. Στη συνέχεια, "απενεργοποιήστε την κοινή χρήση κατοικίας". Τώρα επιστρέψτε στο "προηγμένο" και "ενεργοποιήστε την κοινή χρήση κατοικίας". Θα σας ζητήσει ξανά το όνομα λογαριασμού και τον κωδικό πρόσβασης του iTunes.

09 από 11

Προσθέστε την Apple TV στην Κοινή χρήση για να συνδεθείτε στη βιβλιοθήκη του iTunes

Προσθέστε την Apple TV στην Αρχική σελίδα Share. Φωτογραφία © Barb Gonzalez - άδεια για να το

Η δεύτερη γενιά της Apple TV απαιτεί κοινή χρήση κατοικίας για σύνδεση με τις βιβλιοθήκες του iTunes στο οικιακό σας δίκτυο.

Κάντε κλικ στο "Υπολογιστής". Θα δείτε ένα μήνυμα που πρέπει να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση στο σπίτι. Θα σας μεταφέρει σε μια οθόνη όπου θα χρειαστεί να εισάγετε το λογαριασμό iTunes που χρησιμοποιούν όλοι οι υπολογιστές σας για κοινή χρήση στο σπίτι.

10 από 11

Ενεργοποιήστε την Αρχική κατανομή στην Apple TV σας

Ενεργοποιήστε την Αρχική κατανομή στην Apple TV. Φωτογραφία © Barb Gonzalez - άδεια για να το

Στην Apple TV σας, βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Home Sharing. Μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις", στη συνέχεια στο "Γενικά" και, στη συνέχεια, στο "Υπολογιστές". Κάντε κλικ στο κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης για να βεβαιωθείτε ότι λέγεται "ενεργοποιημένο".

11 από 11

Επιλέξτε το Media to Stream από το iTunes

Επιλέξτε το Media to Stream από το iTunes. Φωτογραφία © Barb Gonzalez - άδεια για να το

Όταν ολοκληρώσετε, θα πρέπει να δείτε μια οθόνη στην οποία είναι ενεργοποιημένη η Κοινή χρήση οικιακής χρήσης. Χτυπήστε το κουμπί μενού στο τηλεχειριστήριο της Apple TV για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη και να μεταβείτε στις Υπολογιστές. Αυτή τη φορά πρέπει να δείτε μια λίστα με όλους τους υπολογιστές στο Δίκτυο κοινής χρήσης κατοικίας σας.

Κάντε κλικ στη βιβλιοθήκη iTunes από την οποία θέλετε να κάνετε ροή. Τα μέσα θα οργανωθούν όπως είναι στις βιβλιοθήκες του iTunes.