Ανασκόπηση Maestro.fm: Πύλη μουσικής με ηλεκτρονική αποθήκευση

Η κατώτατη γραμμή

Το Maestro.fm είναι μια μοναδική πλατφόρμα ψηφιακής μουσικής που όχι μόνο προσφέρει ένα περιβάλλον κοινωνικής μουσικής, αλλά και σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε τη μουσική βιβλιοθήκη σας online καθώς παίζετε. Χρησιμοποιώντας το δωρεάν λογισμικό Maestro Connector (για PC και Mac), μπορείτε να δημιουργήσετε μια online βιβλιοθήκη τραγουδιών που μπορούν να προσεγγιστούν οπουδήποτε στον κόσμο μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο Internet. Η χρήση των λιστών αναπαραγωγής αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της υπηρεσίας Maestro.fm και μπορείτε να δημιουργήσετε, να διαχειριστείτε και να τα μοιραστείτε με φίλους. Η υπηρεσία παρέχει μια καλή πηγή για να ανακαλύψετε: νέα μουσική, φίλους και να έχετε πρόσβαση στη μουσική σας όπου κι αν βρίσκεστε μπορεί.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης - Maestro.fm κριτική: Μια πύλη μουσικής με online αποθήκευσης

Εισαγωγή
Το Maestro.fm είναι μια υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης ψηφιακής μουσικής που διαχειρίζεται η Maestro Music Inc. Αυτό που κάνει την υπηρεσία αυτή διαφορετική σε σύγκριση με παρόμοιες υπηρεσίες ανεύρεσης μουσικής , όπως Last.fm, Pandora, Imeem κ.λπ., είναι η δυνατότητα των χρηστών να έχουν πρόσβαση εξ αποστάσεως μουσική απλά να χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Υπηρεσίες: Για να απολαύσετε το καλύτερο από το Maestro.fm, θα χρειαστεί να εγγραφείτε σε έναν δωρεάν λογαριασμό που σας προσφέρει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

Ιστοσελίδα: Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας του Maestro.fm είναι καλά σχεδιασμένος με μια λογική οργάνωση του συστήματος μενού. Ωστόσο, η χρήση του λευκού και απαλού μπλε σε μέρη καταλήγει κάνοντας κάποιες από τις καρτέλες του μενού να ξεπλένονται αντί να ξεχωρίζουν για εύκολη πλοήγηση. Υπάρχει ένα φιλικό προς το χρήστη πλαίσιο αναζήτησης όπου μπορείτε να πληκτρολογείτε διάφορους όρους αναζήτησης που σχετίζονται με καλλιτέχνες, είδη, playlists, άτομα κ.λπ. Ένας ενσωματωμένος στο πρόγραμμα περιήγησης παίκτης χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της μουσικής που παίζετε που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό κατά καιρούς λόγω της ανάγκης να μετακινηθεί η οθόνη πάνω και κάτω μεταξύ της λίστας αναπαραγωγής και των στοιχείων ελέγχου της συσκευής αναπαραγωγής. τα κομμάτια δεν είναι επίσης επισημαίνονται κατά την αναπαραγωγή που προσθέτει στη σύγχυση. Συνολικά, ο ιστότοπος είναι εύκολος στη χρήση, αλλά μπορεί να βελτιωθεί σε ορισμένους τομείς για καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Maestro Connector: Αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι του λογισμικού (PC και Mac) το οποίο σας επιτρέπει να ανεβάσετε μουσική και iTunes playlists .

Περιεχόμενο πολυμέσων: Η υπηρεσία αποτελείται από μια μεγάλη συλλογή λιστών αναπαραγωγής που καλύπτουν πολλά είδη. Προσφέρονται επίσης βίντεο YouTube.

Μουσική Παράδοση και Ποιότητα: Η μουσική από το Maestro.fm παραδίδεται μέσω streaming audio και είναι άριστης ποιότητας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους