Πώς να αφαιρέσετε το πίσω κάλυμμα του HTC Thunderbolt

Βροντή, βροντή, κεραυνός ... Hooooo!

Αγόρι, αυτό ήταν μια τρομερή λέξη. Ευτυχώς, δεν είμαι κωμικός. (Όσο για εκείνους που δεν πήραν τη λέξη, καλά, πραγματικά δεν λείπεις πολύ.)

Anywho, ήρθε η ώρα για ένα ακόμα φροντιστήριο καλυμμάτων μπαταρίας, αυτή τη φορά για το HTC Thunderbolt της Verizon. Αν ο Κεραυνός φαίνεται ύποπτα εξοικειωμένος, αυτό συμβαίνει επειδή είναι σαν τον αδερφό του EVO 4G της Sprint και του HTC Inspire της AT & T. Ναι, αυτό θα ήταν το ίδιο HTC Inspire που με ενέπνευσε να παίρνω περισσότερο ασβέστιο αφού σχεδόν έσπαλα τα νύχια μου προσπαθώντας να ανοίξω την κάλυψη.

Παρόλο που ο Κεραυνός εξακολουθεί να είναι αδύνατο να ανοίξει, είχα λίγο πιο εύκολο χρόνο με αυτό. Ή ίσως τα νύχια μου ενισχύθηκαν. hey, θα μπορούσε να είναι χειρότερο. Τουλάχιστον αυτό το τηλέφωνο HTC έχει πίσω κάλυμμα που μπορείτε να καταργήσετε σε αντίθεση με τα νεότερα HTC One M8 και M9 , τα οποία και τα δύο διαθέτουν ένα σχεδιασμό unibody. Καλή τύχη αλλάζοντας την μπαταρία σε αυτά τα κορόιδα.

Οποιοσδήποτε, ξεκινήστε παίρνοντας ένα καρφί στην ανώτερη αυλάκωση για να δανείζεστε μόχλευση ακριβώς όπως στη φωτογραφία (yikes, μοιάζει με κάποιον που χρειάζεται να slather κάποια moisturizer στα χέρια του ...). Αν ο δείκτης σας έχει σχεδόν την ίδια δύναμη θραύσης του κυπέλλου χαρτιού όπως ο κ. Burns από το Simpson, τότε αισθανθείτε ελεύθερος να χρησιμοποιήσετε τους αντίχειρές σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε και τα δύο χέρια για επιπλέον μόχλευση.

01 από 09

Χαλαρώστε το κάλυμμα από την πλευρά

Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Τώρα όπως το λαμπρό μέλλον σας, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες για το πού μπορείτε να πάτε από αυτό το σημείο. Αλλά ο Κεραυνός που χρησιμοποίησα φάνηκε να ανοίγει φυσικά στις πλευρές πολύ πιο εύκολο. Έτσι ποιος είμαι εγώ για να εναντιωθώ στην κλήση της φύσης, σωστά; (Χαχανίζω)

Έτσι βασικά απλώς εργάζονται το δρόμο σας γύρω από το τηλέφωνο και χαλαρώστε τις πλευρές και στη συνέχεια κάτω κάτω.

02 του 09

Η εκτεθειμένη πλάτη του HTC Thunderbolt

Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Voila. Το τηλέφωνό σας είναι τώρα σχεδόν εξίσου εκτεθειμένο με έναν συμπατριώτη με μια άσχημη φωτογραφία στο Craigslist. Μείνετε αριστοί, άνθρωποι.

Από αυτό το σημείο, θα μπορείτε να αφαιρέσετε την μπαταρία, την κάρτα MicroSD και την κάρτα SIM 4G. Η πρώτη σειρά εργασιών είναι να αφαιρέσετε την μπαταρία, καθώς εμποδίζει τα άλλα δύο.

03 του 09

Αφαίρεση της μπαταρίας HTC Thunderbolt

Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Για να αφαιρέσετε την μπαταρία, πρέπει να ξεκινήσετε από το κάτω μέρος. Ξέρετε, κάπως σαν την καριέρα μου ... Απλά πάρετε ένα από τα καρφιά σας εκεί κάτω και στη συνέχεια τραβήξτε επάνω. Σε περίπτωση που ψάχνετε, η Amazon διαθέτει μπαταρίες αντικατάστασης για τη συσκευή.

04 του 09

Αφαίρεση της κάρτας MicroSD ενός κεραυνού Verizon

Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Αν δεν έχετε το όραμα ενός μοχλού, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε την υποδοχή κάρτας MicroSD, χωρίς πρόβλημα. Ευτυχώς, θυμάμαι ακόμα τα μαθήματα από το φροντιστήριο HTC Inspire σε αυτό το σημείο. Δηλαδή, για να βγάλετε την κάρτα, μην προσπαθήσετε να τραβήξετε και να ξεφορτωθείτε, εντάξει; Είναι πραγματικά φορτωμένο με άνοιξη, οπότε απλά πιέστε το και θα κτυπήσει έξω. Αυτό θα διδάξει εκείνους που λένε ότι δεν μαθαίνω ποτέ ...

05 του 09

Αφαίρεση της κάρτας 4G SiM ενός κεραυνού Verizon

Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Το δίσκο της κάρτας SIM, από την άλλη πλευρά, είναι κάτι που θα πρέπει να ξεφορτωθείτε λίγο. Απλά βάλτε τα νύχια σας στο metal thingamajig (δηλ., Αυτή είναι η καλύτερη εξήγηση που μπορεί να φανεί ο μικρός εαυτός μου) που επεκτείνεται προς τα πάνω. Τραβήξτε προς τα πίσω και το δίσκο της κάρτας SIM θα γλιστρήσει έξω.

06 του 09

Αφαίρεση της κάρτας SIM από το δίσκο SIM

Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Με τη στενή τσέπη της κάρτας SIM έξω, πιθανότατα να σκεφτείτε: "Πόσο καλά μπορώ να βρω την ίδια την κάρτα;" Ευτυχώς, αυτό είναι ένα άλλο τέχνασμα που έμαθα όταν εργαζόμουν στο HTC Inspire. Το μόνο που κάνετε είναι να γυρίσετε το τηλέφωνο ανάποδα και η κάρτα SIM να πέσει έξω. Απλά φροντίστε να έχετε το χέρι σας τοποθετημένο ακριβώς κάτω για να το πιάσετε έτσι ώστε να μην αισθάνεστε σαν ηλίθιος γιατί η κάρτα σας κάνει ένα J-Lo και χτυπά στο πάτωμα.

07 του 09

Επαναφορά της κάλυψης του HTC Thunderbolt

Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Για να επαναφέρετε τα πάντα, κάντε τα πάντα σε αντίστροφη σειρά με την τελευταία μπαταρία. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ευθυγραμμίσει σωστά τους συνδέσμους της μπαταρίας έτσι ώστε να ταιριάζει σωστά. (Γιατί ναι, είμαι πραγματικά τρέχει έξω από χαράκια και snarky σχόλια.)

08 από 09

Αποκτήστε μια ασφαλή εφαρμογή με το κάλυμμα του HTC Thunderbolt

Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Για αυτό το βήμα, ευθυγράμμισα ουσιαστικά την μπαταρία από κάτω και άρχισα να πιέζω από τις πλευρές προς τα επάνω. Να είστε προειδοποιημένοι ότι το κάτω μέρος μπορεί να χρειαστεί, λίγο, ενθάρρυνση για να ταιριάζει σωστά. Εάν βγαίνει σαν ένα πονηρό αντίχειρα, απλά πιέστε το μέχρι να χτυπήσει σε όλα ωραία και ομαλή.

09 του 09

Πάρτε το κάλυμμα του HTC Thunderbolt πίσω στη θέση του

Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Τέλος, βεβαιωθείτε ότι πιέζετε τις πλευρές και οποιοδήποτε άλλο κενό που βγαίνει. Αν έχετε κάποια κενά που μοιάζουν με τα μπροστινά δόντια του Μιχαήλ Στράχαν, τότε αυτό σημαίνει ότι ένα μέρος του καλύμματος δεν είναι ακόμα ασφαλές αρκετά σωστά. Μόλις έχετε μια ομαλή γραμμή πηγαίνει παντού, τότε αυτό σημαίνει ότι είστε όλοι καλά να πάτε.

Jason Hidalgo είναι expert φορητό ηλεκτρονικών υπολογιστών dwc.com.au. Ναι, είναι εύκολα διασκεδασμένος. Τον ακολουθήστε στο Twitter @ jasonhidalgo και διασκεδάστε επίσης.