Δώρα PC για τον Ενθουσιώδη Υπολογιστή της Apple

Μια επιλογή προϊόντων που σχετίζονται με υπολογιστή για χρήστες υπολογιστών της Apple

16 Νοεμβρίου 2015 - Οι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών της Apple τείνουν να είναι έντονα πιστοί στους υπολογιστές τους και στην εταιρεία που το κάνει. Αυτό καθιστά ένα δώρο υπολογιστή λίγο πιο δύσκολο, αλλά ευτυχώς υπάρχει ένα ευρύ φάσμα περιφερειακών και αξεσουάρ για τα προϊόντα της Apple. Εδώ είναι μερικές διάφορες ιδέες για δώρα που μπορεί κανείς να δώσει σε έναν υπολογιστή υπολογιστή Apple.

iPad Air 2

Apple iPad Air 2. © Apple

Η Apple δημιούργησε πολύ λίγο την αγορά tablet με την αρχική έκδοση του iPad μόλις πριν από πέντε χρόνια. Από τότε, η αγορά έχει εξαντληθεί, αλλά η Apple εξακολουθεί να είναι σαφώς ηγέτης χάρη στις συνεχείς ενημερώσεις της. Το iPad Air 2 είναι επαναστατικό με διάφορους τρόπους, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι θα παρατηρήσουν μόνο ότι είναι τόσο μικρό και ελαφρύ. Ζυγίζοντας μόλις λίγα κιλά και πάχος .24 ιντσών είναι σχεδόν τόσο μικρό όσο μερικά δισκία των 8 ιντσών, αλλά με πλήρη οθόνη 9,7 ιντσών. Η απόδοση είναι επίσης εντυπωσιακή χάρη στον νέο επεξεργαστή 64-bit, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει πολύ μεγάλους χρόνους λειτουργίας. Διατίθεται σε λευκά, χρυσά ή διαστήματα γκρι χρώματα με την έκδοση Wi-Fi 16GB ξεκινώντας από $ 499. Περισσότερο "

Apple TV

Apple TV. © Apple

Οι υπηρεσίες streaming media συνεχίζουν να αυξάνονται σε δημοτικότητα χάρη στους παρόχους καλωδιακών υπηρεσιών που συνεχίζουν να αυξάνουν τις τιμές. Το προϊόν της Apple TV βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η τελευταία έκδοση προσθέτει μερικές σημαντικές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των συμφραζόμενων αναζητήσεων ήχου και της δυνατότητας χρήσης εφαρμογών. Το καλύτερο μέρος είναι ότι υποστηρίζει πλήρως το AirPlay από τους υπολογιστές της Apple και τις συσκευές iOS για streaming media απευθείας στην τηλεόρασή σας. Οι συσκευές iOS σας μπορούν επίσης να λειτουργούν ως απομακρυσμένες συσκευές. Οι τιμές έχουν αυξηθεί σε μια τιμή εκκίνησης $ 149.

Διαβάστε μια πλήρη αναθεώρηση της Apple TV (2015) Περισσότερα »

Apple USB SuperDrive

Apple USB SuperDrive. © Apple

Η Apple δεν έκανε μυστικό το γεγονός ότι πιστεύουν ότι η εποχή της οπτικής αποθήκευσης, ειδικά για ταινίες, είναι πολύ παλιά. Έχουν αφαιρέσει τους δίσκους από σχεδόν όλα τα συστήματα υπολογιστών τους. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα αν τυχαίνει να είστε κύριος ενός υπολογιστή της Apple, αλλά θα ήθελα ακόμα να παίζετε τα παλαιότερα DVD και CD ή απλώς να εισάγετε τα παλιά σας μέσα στον υπολογιστή σας για αρχειοθέτηση. Ευτυχώς, η Apple πωλεί ένα καυτό USB burner που βασίζεται σε USB που μπορεί να λειτουργήσει από μια ενιαία θύρα USB που είναι διαθέσιμη σε κάποια από τα συστήματά τους. Η τιμή είναι σχετικά ακριβή στα 79 δολάρια, αλλά χαρακτηρίζει το στυλ αλουμινίου που ταιριάζει με τα προϊόντα της Apple. Περισσότερο "

Apple Time Machine

Apple Time Machine. © Apple

Με την εισαγωγή του νέου 802.11ac ή 5G WiFi στα προϊόντα υπολογιστών, η Apple αποφάσισε να επανασχεδιάσει τα προϊόντα AirPort Extreme και Time Machine για να τα αναβαθμίσει για να χρησιμοποιήσει τα νέα πρότυπα ασύρματης δικτύωσης. Ο νέος σχεδιασμός πύργου υπόσχεται επίσης να βελτιώσει την εμβέλεια και την απόδοση του ασύρματου δικτύου. Οι εκδόσεις Time Machine περιλαμβάνουν έναν σκληρό δίσκο 2TB ή 3TB σε αυτά για αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των υπολογιστών με βάση το Mac OSX της Apple για μια από τις ευκολότερες λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στην αγορά. Τιμολογήθηκε στα 299 δολάρια για το μοντέλο 2TB. Περισσότερο "

Προβολή κεραυνό

UltraSharp UP2716D. © Dell

Εάν υπάρχει ένα προϊόν που η Apple έχει αφήσει να εξασθενίσει είναι η εμφάνισή τους. Το Thunderbolt Display είναι τώρα αρκετά χρόνια και έχει πολύ υψηλούς ρυθμούς σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Για το λόγο αυτό, συστήνω πραγματικά έναν χρήστη της Apple που θέλει και εξωτερική οθόνη να αποκτήσει μια νέα οθόνη Dell UltraSharp UP2716D. Προσφέρει ένα παρόμοιο πάνελ οθόνης 27 ιντσών με ανάλυση 2560x1440 με σταθερή απόδοση χρώματος. Ο ασημένιος μεταλλικός και μαύρος σχεδιασμός ταιριάζει ακόμα καλύτερα με τα σημερινά σχέδια της Apple. Διαθέτει υποδοχή πλήρους μεγέθους και μίνι DisplayPort που είναι συμβατή με την έξοδο του Thunderbolt στους υπολογιστές της Apple. Τιμολογήθηκε γύρω στα $ 800. Περισσότερο "

Ακουστικά

Ακουστικά Sennheiser Momentum. © Sennheiser

Η Apple είναι τόσο πολύ για το σχεδιασμό όσο και για τη λειτουργία. Ενώ η αγορά της Beats Audio από την Apple φέρνει μερικά ακουστικά στη σειρά τους, ο σχεδιασμός τους χτυπά ή χάσει με πολλούς χρήστες. Προσωπικά προτιμώ την πιο ρετρό εμφάνιση των ακουστικών Sennheiser Momentum που προκαλούν την αισθητική σχεδίαση των υπολογιστών της Apple. Προσφέρουν απόδοση τόσο εξίσου καλή όσο και η εμφάνισή τους. Ο σχεδιασμός του καλωδίου του επιτρέπει επίσης να διαθέτει τέσσερις διαφορετικούς τύπους συνδέσμων, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υπολογιστή ή ακόμα και να συνδεθεί με ένα iPad ή iPhone και να έχει τις δυνατότητες iRemote. Διατίθενται ακόμη και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Τιμή μεταξύ $ 200 και $ 300. Περισσότερο "

Ασύρματο πληκτρολόγιο

Μαγικό πληκτρολόγιο. © Apple

Σχεδόν κάθε υπολογιστή που κατασκευάζεται από την Apple είναι ενσωματωμένο με ασύρματο προσαρμογέα Bluetooth. Αυτό είναι ιδανικό για χρήση με περιφερειακές συσκευές Bluetooth για να μειώσετε την ακαταστασία των καλωδίων στην επιφάνεια εργασίας. Το πληκτρολόγιο Apple Magic παίρνει ένα εξαιρετικά λεπτό προφίλ με περίβλημα αλουμινίου που βρίσκεται σε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων του. Αυτό είναι ένα μεγάλο στοιχείο για να προσθέσετε σε οποιαδήποτε από τις επιτραπέζιες μονάδες, αλλά είναι επίσης χρήσιμο σε εκείνους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα φορητό υπολογιστή σε περιβάλλον επιφάνειας εργασίας με ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο. Μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί ως πλήρες πληκτρολόγιο για iPad, iPhone και iPod Touch αντί για τα εικονικά πληκτρολόγια. Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα για το σχεδιασμό του πληκτρολογίου είναι η έλλειψη αριθμητικού πληκτρολογίου. Τιμές σε $ 99. Περισσότερο "

Στερεοφωνικά ηχεία

Bose Companion 2 Σειρά ΙΙΙ. © Bose

Ενώ τα περισσότερα από τα προϊόντα υπολογιστών Apple έχουν ενσωματωμένο ήχο, τείνουν να αφήνουν περιθώρια βελτίωσης λόγω του περιορισμένου μεγέθους τους. Ένα σύνολο εξωτερικών στερεοφωνικών ηχείων μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμπειρία ήχου του υπολογιστή της Apple. Το Bose Companion 2 είναι ένα σύνολο συμπαγών στερεοφωνικών ηχείων που δεν θα πάρουν πολύ χώρο αλλά έχουν πολύ καλό ήχο. Δεδομένου ότι ξεφεύγει από μια τυπική υποδοχή ακουστικών για είσοδο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με iPod, iPad ή iPhone. Το καλύτερο μέρος είναι ότι έχει δύο ομάδες εισόδων έτσι ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τον υπολογιστή σας αλλά να μεταβείτε σε μια άλλη συσκευή αν το νιώθετε. Η τιμή είναι περίπου $ 100. Περισσότερο "

Magic TrackPad

Magic Trackpad 2. © Apple

Όπως με τη χρήση ενός trackpad αντί για ένα ποντίκι; Ποτέ μην φοβάστε, η Apple κυκλοφόρησε ένα ενημερωμένο trackpad που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε υπολογιστή μέσω διεπαφής Bluetooth. Ο σχεδιασμός είναι παρόμοιος με τον σχεδιασμό του ασύρματου πληκτρολογίου, με την πλειοψηφία της επιφάνειας να απορροφάται από μια επιφάνεια τραπεζοειδούς πολυκάναλου. Με διάφορες κινήσεις, είναι δυνατή η εκτέλεση συγκεκριμένων εντολών μέσα στο λογισμικό Mac OSX. Η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει το Force Touch που αισθάνεται πίεση παρόμοια με τα νέα trackpads στο MacBook. Αυτό είναι πιθανώς λιγότερο χρήσιμο για τους χρήστες laptop και είναι ιδανικό για να συγχαρώ το ασύρματο πληκτρολόγιο για χρήστες iMac, Mac Pro ή Mac mini που δεν διαθέτουν ήδη. Διατιμημένος σε $ 129. Περισσότερο "

iTunes Store Κάρτες Δώρων

Κάρτες δώρων iTunes. © Apple

Είτε χρησιμοποιούν υπολογιστή Apple, iPod, iPhone ή iPad, μια κάρτα δώρου iTunes μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους με τα προϊόντα της Apple. Η κάρτα δώρων δίνει πίστωση στους αποδέκτες λογαριασμού iTunes που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά μουσικής, βίντεο και ακόμη και εφαρμογών για τις διάφορες συσκευές τους. Προσφέρεται ποικιλία σχεδίων καρτών και ονομαστικές αξίες, συμπεριλαμβανομένων $ 15, $ 25, $ 50 και $ 100. Πάντα μια καλή ιδέα για δώρο. Περισσότερο "