Πώς να απενεργοποιήσετε την Apple TV σας

Απενεργοποίηση για συντονισμό

Η Apple αρέσει να λέει ότι το μέλλον της τηλεόρασης είναι apps, αλλά τι κάνετε όταν έχετε αρκετές εφαρμογές και απλά θέλετε να απενεργοποιήσετε την Apple TV σας; Εδώ είναι η εκτεταμένη λίστα όλων των καλύτερων τρόπων για να απενεργοποιήσετε την Apple TV σας όταν θέλετε να την ξεκουραστείτε για λίγο.

Ο ύπνος δεν είναι απενεργοποιημένος

Αν δεν την αποσυνδέσετε από την τροφοδοσία, η τηλεόραση Apple ποτέ δεν σβήνει πραγματικά, αλλά απλώς εισέρχεται σε κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος. Εάν ανησυχείτε για τη διατήρηση της εξουσίας, πρέπει να γνωρίζετε ότι η συσκευή τραβά μόνο 0,3 Watt σε αυτή τη λειτουργία. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτό σημαίνει ότι κοστίζει μόλις $ 2,25 την ηλεκτρική ενέργεια ανά έτος για να μείνει σε αυτόν τον τρόπο, αν και αυτό ανέρχεται σε μόλις κάτω από $ 5 εάν το χρησιμοποιείτε 24/7. (Το κόστος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τόπο και τον προμηθευτή ενέργειας).

Αυτό αντανακλά συνεχείς προσπάθειες της Apple για βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης σε όλα τα προϊόντα της - το νέο μοντέλο της Apple TV καταναλώνει λιγότερο από το 10% της ισχύος που απαιτείται από το προϊόν πρώτης γενιάς, σύμφωνα με την Environmental Report της Apple . Αυτό σημαίνει ότι θα εξοικονομήσετε το κόστος της λειτουργίας της συσκευής αντικαθιστώντας απλά μια κανονική λάμπα 60 watt με ισοδύναμο LED.

Η βασική απενεργοποίηση

Πατήστε και κρατήστε πατημένο (για περίπου πέντε δευτερόλεπτα) το κουμπί Home (αυτό που μοιάζει με οθόνη τηλεόρασης) και θα εμφανιστεί η ένδειξη 'Sleep Now?' διαλόγου. Πατήστε Αναστολή λειτουργίας για να την απενεργοποιήσετε ή για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το σύστημα.

Η τηλεόραση απενεργοποιείται

Εναλλακτικά, μπορείτε να ξεφύγετε από τον καναπέ σας και να απενεργοποιήσετε τη τηλεόραση χειροκίνητα ή να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης για να απενεργοποιήσετε τον δέκτη. Η τηλεόραση Apple θα πέσει αυτόματα αφού παραμείνει αχρησιμοποίητη για μια προκαθορισμένη χρονική περίοδο.

Αυτόματη απενεργοποίηση

Μπορείτε να ελέγξετε πόσο καιρό η Apple TV σας θα παραμείνει ενεργή όταν δεν χρησιμοποιηθεί. Για να αλλάξετε την καθυστέρηση πριν αυτό αρχίσει να κοιμάται αυτόματα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικές> Sleep After και ρυθμίστε το χρόνο που προτιμάτε. Μπορείτε να ρυθμίσετε την αυτόματη απενεργοποίηση ποτέ, 15 λεπτά, 30 λεπτά, 1 ώρα, 5 ώρες ή 10 ώρες.

Ρυθμίσεις Απενεργοποίηση

Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε την Apple TV χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Settings (Ρυθμίσεις) . Απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά και επιλέξτε Αναστολή λειτουργίας τώρα .

Χρησιμοποιήστε ένα iPad ή iPhone

Αν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Απομακρυσμένη στο iPad ή το iPhone σας και έχετε αντιστοιχιστεί με την Apple TV σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή iOS για να την απενεργοποιήσετε, απλά πατήστε το εικονίδιο του κουμπιού Home μέσα στην εφαρμογή Remote.

Εσχατη λύση

Ως έσχατη λύση και όταν δεν έχετε άλλον τρόπο στη διάθεσή σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την τηλεόραση Apple αποσυνδέοντας την από την τροφοδοσία.

Επανεκκίνηση

Δεν είναι πραγματικά ένας τρόπος για να απενεργοποιήσετε την Apple TV σας, αλλά μια εξαιρετικά χρήσιμη συντόμευση όλα τα ίδια. Η επανεκκίνηση είναι το πιο σημαντικό όπλο σε οποιοδήποτε οπλοστάσιο χρήστη της Apple TV αν διαπιστώσει ότι η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ισχυρό εργαλείο πατώντας και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Menu και Home μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει η λευκή λυχνία στο μπροστινό μέρος της Apple TV. Η συσκευή θα επανεκκινηθεί γρήγορα και θα επιστρέψει στην κανονική συμπεριφορά.

Ενεργοποιήστε την

Εάν η Apple TV σας κοιμάται, είναι εύκολο να την ενεργοποιήσετε ξανά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πιάσετε το Siri Remote και να πατήσετε οποιοδήποτε κουμπί. Η Apple TV θα ξυπνήσει και έτσι θα τις περισσότερες τηλεοράσεις που θα επιλέξετε να τις χρησιμοποιήσετε. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> Ρυθμίσεις και Συσκευές και ενεργοποιήστε / απενεργοποιήστε το στοιχείο Ενεργοποίηση της τηλεόρασης ή του δέκτη σας για να ελέγξετε αυτήν τη συμπεριφορά. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη συμπεριφορά ελέγχου έντασης ήχου σε αυτή τη ρύθμιση.