Πόσο διαρκεί η μπαταρία Nintendo 3DS;

Συμβουλές για την αύξηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας

Η τυπική διάρκεια ζωής της μπαταρίας για το Nintendo 3DS είναι μεταξύ τριών και πέντε ωρών αν παίζετε ένα παιχνίδι Nintendo 3DS. Εάν παίζετε ένα παιχνίδι Nintendo DS στο 3DS , η μπαταρία μπορεί να διαρκεί οπουδήποτε μεταξύ πέντε και οκτώ ωρών.

Χαρακτηριστικά που επηρεάζουν τη χρήση της μπαταρίας

Η ποσότητα ενέργειας που εξάγετε από τη μπαταρία Nintendo 3DS εξαρτάται από τις λειτουργίες που έχετε ενεργοποιήσει και σε ποιο επίπεδο. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία 3D στο 3DS απομακρύνεται η μπαταρία ταχύτερα από το να παίζετε παιχνίδια σε 2D. Επίσης, εάν οι δυνατότητες Wi-Fi του 3DS είναι ενεργοποιημένες και αν η οθόνες κορυφής έχει ρυθμιστεί στο μέγιστο επίπεδο φωτεινότητας, μπορείτε να αναμένετε ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του συστήματος θα εξασθενίσει ακόμα πιο γρήγορα.

Φόρτιση του 3DS

Χρειάζονται περίπου τρεισήμισι ώρες για να φορτιστεί το Nintendo 3DS πλήρως εάν η μπαταρία δεν λειτουργεί καθόλου. Θα χρειαστεί λίγο περισσότερο εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το 3DS ενώ φορτίζεται. Απλά συνδέστε το φορτιστή κατευθείαν στο 3DS και συνεχίστε να παίζετε.

Κάθε Nintendo 3DS συνοδεύεται από μια βάση φόρτισης, η οποία σας διευκολύνει να περπατήσετε στο σπίτι και να βγάλετε το 3DS σας για έναν αναζωογονητικό ύπνο, ενώ εσείς πηγαίνετε για την επιχείρησή σας. Δεν μπορείτε να παίξετε ενώ το 3DS βρίσκεται στη βάση φόρτισης.

Συμβουλές για την αύξηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας

Μπορείτε να κάνετε πολλές ενέργειες για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του 3DS σας.