Προσθήκη αρχειοθήκης λευκωμάτων στη μουσική σας MP3

Χρησιμοποιήστε το WMP 11 για να κατεβάσετε την κάλυψη της μουσικής

Ο όρος καλλιτεχνικό άλμπουμ αναφέρεται στις εικόνες των εξώφυλλων άλμπουμ που βλέπετε ενώ παίζετε ψηφιακή μουσική . Μπορεί να έχετε δει αυτές τις εικόνες στη φορητή συσκευή αναπαραγωγής και σε media media players όπως το Windows Media Player. Εάν κάποια μουσική στη βιβλιοθήκη Windows Media λείπει από την τέχνη άλμπουμ, μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη αυτών των εικόνων που λείπουν από το διαδίκτυο με τη βοήθεια του WMP 11.

Έλεγχος της τέχνης του άλμπουμ σας

Για να ελέγξετε για να δείτε ποια άλμπουμ στη βιβλιοθήκη μουσικής σας έχουν λείπουν καλύμματα, κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Βιβλιοθήκη στην κορυφή της κύριας οθόνης του Window Media Player 11. Αν το τμήμα της βιβλιοθήκης δεν έχει ήδη επεκταθεί, κάντε κλικ στο μικρό τρίγωνο στο αριστερό παράθυρο για να δείτε τα περιεχόμενα. Κάντε κλικ στην κατηγορία Άλμπουμ για να δείτε μια λίστα με άλμπουμ στη βιβλιοθήκη σας.

Προσθήκη αρχείου άλμπουμ

Για να προσθέσετε την ελλείποντα τέχνη άλμπουμ, κάντε δεξί κλικ σε ένα άλμπουμ που λείπει ένα εξώφυλλο και επιλέξτε Εύρεση πληροφοριών άλμπουμ από το αναδυόμενο μενού. Το Windows Media Player 11 επικοινωνεί με τις υπηρεσίες μεταδεδομένων της Microsoft για να αναζητήσει σχετική συλλογή άλμπουμ που να ταιριάζει με τα κριτήρια αναζήτησης. Αν η αναζήτηση είναι επιτυχής, μια οθόνη εμφανίζει την εικόνα του άλμπουμ και την καταγραφή κομματιών για το λεύκωμά σας. Εάν οι πληροφορίες είναι σωστές, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος . Αν δείτε πολλαπλά αποτελέσματα, επιλέξτε ένα από τη λίστα Καλύτερης αντιστοίχισης και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο , ακολουθούμενο από το Τέλος για επιβεβαίωση.

Επαλήθευση νέου προστέθηκε άλμπουμ Art

Θα δείτε τώρα τη νέα συλλογή άλμπουμ στη μουσική βιβλιοθήκη σας. Εάν οι πληροφορίες δεν εμφανίζονται, επιβάλλετε την αλλαγή κάνοντας κλικ στην καρτέλα μενού Εργαλεία στο επάνω μέρος της οθόνης και επιλέγοντας Εφαρμογή αλλαγών πληροφοριών μέσων από τη λίστα. Θα πρέπει τώρα να δείτε το Windows Media Player να επεξεργαστεί τη βιβλιοθήκη σας και να εφαρμόσει τις αλλαγές που κάνατε στις πληροφορίες της ετικέτας.