Σχετικά με το παιχνίδι παιχνιδιών PC World of Tanks

Σχετικά με τον κόσμο των δεξαμενών

Το World of Tanks είναι μια freemium online multiplayer online δεξαμενή μάχης που προέρχεται από το Wargaming.net που επικεντρώνεται στην ομάδα που βασίζεται παίκτης vs αγώνα παίκτης όπου οι παίκτες ελέγχου δεξαμενές ή τεθωρακισμένα οχήματα από τον 20ο αιώνα και μετά. Η World ot Tanks περιλαμβάνει έναν αυξανόμενο κατάλογο περισσότερων από 160 δεξαμενών και τεθωρακισμένων οχημάτων από τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Σοβιετική Ένωση, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα, με δεξαμενές από τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιαπωνία και άλλες χώρες να έρχονται σε απευθείας σύνδεση σε μελλοντικές κυκλοφορίες.

Οι δεξαμενές και τα οχήματα ταξινομούνται σε πέντε κατηγορίες, ελαφρές δεξαμενές, μεσαίες δεξαμενές, βαριές δεξαμενές, καταστροφές δεξαμενών και SPG. Εκτός από περισσότερες δεξαμενές, το Wargaming.net σχεδιάζει να συμπεριλάβει στοιχεία παιχνιδιού όπως μονάδες πεζικού, πρόσθετα αντιαρματικά όπλα και πολλά άλλα.

Είναι καλύτερο να κατεβάσετε τα αρχεία παιχνιδιών World of Tanks (μέγεθος αρχείου 2,7 GB) από τον επίσημο ιστότοπο του World of Tanks, αλλά είναι επίσης διαθέσιμο από άλλες τοποθεσίες φιλοξενίας παιχνιδιών και αρχείων, όπως το File Planet, το Joystiq και άλλοι.

Χαρακτηριστικά & Gameplay

Το Play 4 Free ή το μοντέλο διανομής freemium σημαίνει ότι το World of Tanks είναι ελεύθερο να κατεβάσετε και να παίξετε χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα. Οι παίκτες θα κερδίσουν πιστώσεις ή "χρυσό" που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναβάθμιση των δεξαμενών, των πληρωμάτων και άλλα. Όπως και πολλά παιχνίδια για πολλούς παίκτες με freemium, υπάρχει η δυνατότητα στους παίκτες να κάνουν μικρές πληρωμές, οι οποίες μπορούν να μεταφερθούν σε χρυσό εντός παιχνιδιού για να χρησιμοποιηθούν από την εμπειρία, τις ταχύτερες αναβαθμίσεις των δεξαμενών και τις δεξαμενές πριμοδότησης που δεν αποτελούν μέρος των κανονικών δεξαμενών.

Αυτές οι δεξαμενές πριμοδότησης δεν έχουν ειδικές ικανότητες ή πλεονεκτήματα στην καταπολέμηση των "ελεύθερων" δεξαμενών, αλλά κερδίζουν αυξημένο ποσό πίστωσης και εμπειρίας που επιτρέπουν την ταχύτερη αναβάθμιση.

Το World of Tanks επιτρέπει για μάχες δεξαμενών μέχρι και δύο ομάδες 15 δεξαμενών για συνολικά 30 δεξαμενές σε ένα μόνο πεδίο μάχης. Οι χάρτες κυμαίνονται σε μέγεθος από λιγότερο από 1 τετραγωνικό χιλιόμετρο για αστικούς χάρτες μέχρι 25 τετραγωνικά χιλιόμετρα για μάχες που πραγματοποιήθηκαν σε πιο ανοιχτές περιοχές όπως η έρημος της Βόρειας Αφρικής.

Όλες οι δεξαμενές αποδίδονται με ιστορική ακρίβεια συμπεριλαμβανομένης κάθε λεπτομέρειας σχετικά με τον οπλισμό, τους ελιγμούς, τα χαρακτηριστικά του οχήματος και πολλά άλλα.

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τύποι μάχης που χρησιμοποιούνται πρωτίστως για τον προσδιορισμό των ομάδων. Αυτές περιλαμβάνουν τυχαίες μάχες, μάχες clan, μάχες ομάδας εκπαίδευσης και μάχες εταιρειών δεξαμενών. Η ομάδα Deathmatch και η καταγραφή της σημαίας είναι οι βασικές λειτουργίες παιχνιδιών που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της ομάδας που κερδίζει. Ο πιο δημοφιλής τρόπος είναι ο Clan Wars, ο οποίος είναι μια συνεχόμενη, επίμονη καμπάνια σε έναν παγκόσμιο χάρτη που έχει χωριστεί σε ξεχωριστά τμήματα ή περιοχές. Οι φυλές μάχονται για αυτές τις περιοχές / χώρες με την ελπίδα παγκόσμιας κατάκτησης. Οι εκστρατείες των Κλεμμένων Πολέμων και των επίμονων εκστρατειών εξακολουθούν να είναι ένα έργο σε εξέλιξη με σχέδια για διπλωματία, όπως πακέτα μη επιθετικότητας και συνθήκες μεταξύ φυλών.

Ημερομηνίες κυκλοφορίας

• Ευρώπη: 12 Απριλίου 2011
• Βόρεια Αμερική: 12 Απριλίου 2011

Είδος & Θέμα

Το World of Tanks είναι ένα παιχνίδι δράσης πολλών παικτών. Η πλειοψηφία των δεξαμενών είναι από την εποχή του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου καθιστώντας ωστόσο νέες δεξαμενές προστίθενται σε τακτική βάση και δεν θα είναι αποκλειστικά στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο .

Προγραμματιστής

Η ευρωπαϊκή εταιρεία ανάπτυξης Wargaming.net έχει αναπτύξει το World of Tanks. Προηγούμενα παιχνίδια από την εταιρεία από τη Λευκορωσία περιλαμβάνουν το Τάγμα του Πολέμου και τη σειρά Massive Assault.

Εκτός από την συνεχιζόμενη ανάπτυξη για το World of Tanks και την επιτυχία του, το Wargaming.net εργάζεται σε simliar multiplayer παιχνίδια μάχης World of Warplanes και World of Battleships.

Απαιτήσεις συστήματος παγκόσμιων δεξαμενών

Ελάχιστες απαιτήσεις
Spec Απαίτηση
Λειτουργικό σύστημα Windows XP / Vista / 7/8/10
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Intel ή AMD 2.2 GHz που υποστηρίζουν SSE2
Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 6800 ή AMD ATI HD X2400 XT
Μνήμη καρτών γραφικών 256 MB
Μνήμη 1,5 GB για τα Windows XP, 2 GB για τα Windows Vista / 7/8/10
Χώρος στο δισκο 16 GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο
Έκδοση DirectX DirectX 9.0c
Κάρτα ήχου Κάρτα ήχου συμβατή με DirectX
Διάφορα Απαιτείται σύνδεση στο Internet (256 Kbps)
Ελάχιστες απαιτήσεις
Spec Απαίτηση
Λειτουργικό σύστημα Windows XP / Vista / 7/8/10 (64-bit)
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Intel Core i5-3330 ή μεγαλύτερη
Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX660 ή AMD Radeon HD 7850
Μνήμη καρτών γραφικών 2 GB
Μνήμη 4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ
Χώρος στο δισκο 30 GB ελεύθερου χώρου στον σκληρό δίσκο
Έκδοση DirectX DirectX 9.0c
Κάρτα ήχου Κάρτα ήχου συμβατή με DirectX
Διάφορα Απαιτείται σύνδεση στο Internet (1024 Kbps)

Περισσότερα παιχνίδια 4 δωρεάν παιχνίδια

Άλλα παιχνίδια Play 4 Τα δωρεάν παιχνίδια "freemium" περιλαμβάνουν τους Heroes της Battlefield , Age of Empires Online