Πώς μπορώ να αναπτύξω εφαρμογές για κινητές συσκευές;

Ερώτηση: Πώς μπορώ να αναπτύξω εφαρμογές για κινητές συσκευές;

Η δημιουργία εφαρμογών για κινητά είναι πολυδιάστατη και έχει πολλές πτυχές σε αυτήν. τόσο από τεχνικής όσο και από δημιουργικής απόψεως. Η αγορά είναι κυριολεκτικά κορεσμένη με διάφορους τύπους κινητών συσκευών και εφαρμογών για αυτούς. Ωστόσο, η ζήτηση για περισσότερες εφαρμογές αυξάνεται συνεχώς, οδηγώντας σε συνεχή ροή νέων προγραμματιστών εφαρμογών για κινητά.

Ως προγραμματιστής νέας εφαρμογής για κινητές εφαρμογές, θα πρέπει να έχετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την ανάπτυξη εφαρμογών. Ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα για κινητά; Πώς μπορεί κανείς να υποβάλει εφαρμογές; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αποφευχθεί η απόρριψη;

Απάντηση:

Αυτή η ενότητα Συχνές Ερωτήσεις αποτελεί μια προσπάθεια να απαντήσετε στις περισσότερες από τις βασικές σας ερωτήσεις σχετικά με την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά.

Τα παραπάνω είναι ένα από τα πιο κοινά ερωτήματα που έθεσαν οι νέοι προγραμματιστές εφαρμογών για κινητά. Ενώ υπάρχουν πολλά άλλα κινητά λειτουργικά συστήματα , το Android και το iOS βρίσκονται ακριβώς στην κορυφή του σωρού. Με την πρώτη ματιά, το Android φαίνεται να κυριαρχεί στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, καθώς καταγράφει έναν εντυπωσιακό αριθμό λήψεων και επίσης πωλεί υποτιθέμενα πάνω από 500.000 κινητές συσκευές κάθε μέρα.

Ωστόσο, μια πιο προσεκτική ματιά πιθανότατα θα σας δείξει ότι το iOS είναι αυτό που υποστηρίζεται από σταθερή υποστήριξη των καταναλωτών. Οι προγραμματιστές εφαρμογών φαίνεται να προτιμούν την πλατφόρμα iOS , καθώς είναι πιο ενοποιημένο από το Android, το οποίο είναι εξαιρετικά κατακερματισμένο . Το iOS είναι επίσης ευκολότερο να αναπτύξει εφαρμογές για και πιο κερδοφόρα από την άποψη των εσόδων επίσης. Εξετάστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός από αυτά τα λειτουργικά συστήματα πριν αναπτύξετε εφαρμογές για έναν από αυτούς.

Αρχικά, διαβάστε όλες τις οδηγίες που αναφέρονται στην αγορά εφαρμογών της επιλογής σας. Στη συνέχεια, προετοιμάστε την εφαρμογή σας για τη διαδικασία υποβολής, πριν υποβάλλετε στην πραγματικότητα την εφαρμογή σας. Για να το κάνετε αυτό, δημιουργήστε μια λίστα ελέγχου για όλα όσα πρέπει να κάνετε πριν υποβάλλετε την εφαρμογή σας. Καταχωρίστε το λογαριασμό σας στο κατάστημα εφαρμογών της επιλογής σας και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες για την υποβολή της εφαρμογής σας.

Το App Store της Apple είναι διαβόητο για την απόρριψη εφαρμογών που δεν πληρούν αρκετά τα υψηλά πρότυπα της. Για να αποτρέψετε την απόρριψη από οποιοδήποτε κατάστημα εφαρμογών, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει όλες τις οδηγίες υποβολής εφαρμογών. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες στο "T" και βεβαιωθείτε ότι δεν παραβιάζετε κανένα κανόνα στο βιβλίο.

Μελετήστε τις εφαρμογές που έχουν εγκριθεί από καταστήματα εφαρμογών και ακολουθήστε το παράδειγμά τους, ενώ δημιουργείτε τη δική σας εφαρμογή. Θα ήταν καλή ιδέα να ζητήσετε από έναν συνεργάτη προγραμματιστή να δοκιμάσει την εφαρμογή σας πριν την υποβάλετε στην αγορά εφαρμογών της επιλογής σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη σωστή ανατροφοδότηση στην εφαρμογή σας, από μια πηγή που γνωρίζετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Η διασταυρούμενη μορφοποίηση των εφαρμογών είναι πολύ "σε" σήμερα. Αυτό συνεπάγεται τη δημιουργία μιας εφαρμογής για κινητά και στη συνέχεια τη μεταφορά της σε άλλη κινητή πλατφόρμα ή συσκευή. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο για τον κύριο του έργου, αλλά έχετε βοήθεια στη διάθεσή σας. Τώρα έχετε εργαλεία για τη μορφοποίηση εφαρμογών πολλαπλών πλατφορμών , τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καταστήσετε την εφαρμογή σας συμβατή με πολλές συσκευές. Περιττό να πούμε, όμως, ότι αυτή δεν είναι μια εύκολη διαδικασία και θα απαιτήσει πολλή προσπάθεια για την επίτευξη.

Η ανάπτυξη μιας εφαρμογής για κινητά μερικές φορές γίνεται πολύ πιο πολύπλοκη από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Χρειάζεται κάποιος για να σας βοηθήσει σε περίπτωση που κολλήσετε σε κάποιο σημείο κατά τη δημιουργία της εφαρμογής σας. Είναι επομένως σκόπιμο να οικοδομήσουμε ένα δίκτυο φίλων προγραμματιστών εφαρμογών, με τους οποίους μπορείτε να κατευθυνθείτε, σε περιόδους δυσκολιών. Συμμετέχετε σε φόρουμ και προγραμματιστές εφαρμογών συναντάτε, τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και εκτός σύνδεσης. Ποτέ μην αποφύγετε να ζητάτε καθοδήγηση και συμβουλές από ανώτερους προγραμματιστές εφαρμογών. Παρακολουθήστε επίσης μαθήματα ανάπτυξης εφαρμογών, για να συλλέξετε πληροφορίες για τις πιο πρόσφατες εκδηλώσεις στο χώρο. Δοκιμάστε και κρατήστε τον εαυτό σας ενήμερο για όλες τις τελευταίες τεχνολογικές ενημερώσεις στον κλάδο ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά.