Πώς να καθαρίσετε και να διατηρήσετε τον διακόπτη Nintendo

Ο Nintendo Switch είναι ήδη η κονσόλα ταχείας πώλησης της Nintendo, η οποία καταδεικνύει πόσο ενθουσιασμένος για την οικιακή / κινητή υβριδική μηχανή παιχνιδιών. Το Joy Cons είναι σαν το Wii Remotes στα στεροειδή με την ικανότητα να δίνουν ακριβή απτική ανατροφοδότηση και η δυνατότητα να μετακινηθεί από την τηλεόραση στην οθόνη αφής με μόνο τη συντομότερη διακοπή του παιχνιδιού είναι ένα καθορισμένο πλεονέκτημα. Αλλά η απλή ύπαρξη αυτής της οθόνης αφής σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τον καθαρισμό και τη συντήρηση του διακόπτη Nintendo.

Πώς να καθαρίσετε την οθόνη του διακόπτη Nintendo

Ίσως το πιο σημαντικό μέρος του καθαρισμού του διακόπτη Nintendo είναι αυτό που δεν πρέπει να κάνετε . Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κανένα είδος καθαριστικού προϊόντος στην οθόνη του διακόπτη, ειδικά καθαριστικά παραθύρων ή διαλύματα καθαρισμού που περιέχουν αμμωνία. Αυτές οι λύσεις μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στην οθόνη του Nintendo Switch. Πρέπει επίσης να αποφύγετε τις χαρτοπετσέτες ή οποιοδήποτε είδος λειαντικού υφάσματος.

Μην ξεχάσετε το Joy Cons

Δεν χρειάζεται να λάβετε τόσες πολλές προφυλάξεις με το Joy Cons, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση οποιουδήποτε τύπου καθαριστικών προϊόντων. Το νερό και το ύφασμα θα πρέπει να είναι αρκετές για να καθαρίσουν και τους δύο ελεγκτές. Επίσης, μην ξεχάσετε να καθαρίσετε τις πλευρές του διακόπτη όπου η κύρια μονάδα συνδέεται με τους ελεγκτές. Η συσσώρευση βρωμιάς ή σκόνης σε αυτή την περιοχή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σύνδεση.

Να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε το ξύσιμο της οθόνης κατά τη φόρτωση και την αφαίρεση

Το τμήμα "switch" του διακόπτη Nintendo μπορεί να προκαλέσει τα δικά του προβλήματα. Είναι σημαντικό να προσέχετε κατά την ανύψωση του διακόπτη Nintendo από την αποβάθρα ή την επανατοποθέτησή του στην αποβάθρα. Αν δεν χρησιμοποιείτε τέλεια κατακόρυφη κίνηση, θα μπορούσατε να χτυπήσετε την οθόνη ενάντια στην άκρη της αποβάθρας, πράγμα που θα μπορούσε να σας προκαλέσει να χαράξετε την οθόνη.

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς θα πρέπει να είναι σε θέση να χειριστούν αυτό έχοντας απλά να το έχουμε κατά νου, εκείνοι με μικρά παιδιά που συχνά χρησιμοποιούν το διακόπτη μπορεί να χρειαστεί να πάρουν επιπλέον προφυλάξεις. Μια εύχρηστη λύση είναι να αγοράσετε μερικά αυτοκόλλητα μαξιλάρια επίπλων (Αγοράστε στο Amazon.com) που χρησιμοποιούνται γενικά για να κρατήσετε το πάτωμα των επίπλων από ξύσιμο ξύλινα πατώματα. Αυτά είναι γενικά διαθέσιμα σε καταστήματα υλικού όπως το Home Depot ή το Lowes. Αναζητήστε τα πιό αδύνατα μαξιλάρια, κατά προτίμηση σε μια μεγάλη λωρίδα. Μπορείτε να κόψετε το μαξιλάρι και να το τοποθετήσετε μέσα στην αποβάθρα στην πλευρά της οθόνης. Αυτό θα κρατήσει τις σκληρές άκρες από την ενδεχόμενη απόξεση της οθόνης του διακόπτη. Διαβάστε περισσότερα για αυτό το Fix DIY.

Χρησιμοποιήστε μια θήκη μεταφοράς με τσέπες για κασέτες

Ίσως ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του Switch Nintendo είναι το μέγεθος των κασετών παιχνιδιών. Είναι μικροσκοπικά. Αυτό μπορεί να είναι καλό. Μετά από όλα, πόσες κονσόλες σας επιτρέπουν να μεταφέρετε περίπου μισή ντουζίνα παιχνίδια στην τσέπη σας; Αλλά μπορούν επίσης να είναι πολύ εύκολο να χάσουν.

Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το Nintendo Switch ως φορητή κονσόλα πλήρους απασχόλησης, θα είναι σημαντικό να το προστατεύσετε με θήκη μεταφοράς. Ψάξτε για περιπτώσεις που έχουν ενσωματωμένες τσέπες για τις κασέτες παιχνιδιών. Αξίζει να πληρώσετε λίγα επιπλέον χρήματα για μια υπόθεση που περιλαμβάνει αποθήκευση παιχνιδιών. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να μεταφέρετε τα φυσίγγια γύρω στην τσέπη σας.

Μην ξεχάσετε να φοράτε ιμάντες όταν παίζετε

Πολλά από τα παιχνίδια για το Nintendo Switch είναι σχεδιασμένα για έναν ελεγκτή pro-style, οπότε δεν θα χρειαστεί να φοράτε πάντα τους ιμάντες που κυκλοφορούν με τους ελεγκτές. Αλλά όταν παίζετε παιχνίδια όπως 1-2 Switch, είναι σημαντικό να θυμάστε αυτούς τους ιμάντες. Χρόνια με το Nintendo Wii παρέχουν πολλά παραδείγματα ότι οι ελεγκτές δεν θα κολλάνε πάντα στο χέρι σαν κόλλα. Και είναι πολύ καλύτερο να αφιερώσετε τον πρόσθετο χρόνο για να τους τεντώσετε στον καρπό σας παρά να ασχοληθείτε με το ρίχνοντας ένα fastball κατευθείαν στην τηλεόρασή σας με ευρεία οθόνη.