Ποια παιχνίδια του Tony Hawk Pro Skater είναι συμβατά προς τα πίσω για το Xbox;

Απολαύστε τα vintage παιχνίδια Tony Hawk Pro Skater στο Xbox 360 σας

Η κυκλοφορία του "Tony Hawk's Pro Skater HD" στο Xbox Live Arcade το 2015 αναζωογονεί το ενδιαφέρον για να παίξει τα κλασικά παιχνίδια THPS. Εάν διαθέτετε ένα Xbox 360, αξίζει τον κόπο να αξιολογήσετε όλες τις παλαιότερες εκδόσεις του παιχνιδιού του Tony Hawk για την συμβατότητά τους προς τα πίσω.

"Skater Tony Hawk Pro" 2 φορές & # 39;

Το "Tony Hawk's Pro Skater 2x" παίζει καλά στο Xbox 360, αλλά συχνές παύσεις από ένα έως τρία δευτερόλεπτα εμφανίζονται όταν περιηγείστε σε μενού. Μπορεί επίσης να συναντήσετε μια σπάνια σύντομη παύση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για μερικά δευτερόλεπτα. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και αξίζει να πάρει το XBox 360, ειδικά αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το "Tony Hawk's Pro Skater HD".

"Skater 3 του Tony Hawk Pro" 3 & # 39;

Το THPS 3 απαιτεί να ρυθμίσετε το Xbox 360 σε λειτουργία 480P. οποιαδήποτε άλλη ανάλυση προκαλεί το πάγωμα του παιχνιδιού στο λευκό λογότυπο του Xbox. Όταν μεταβείτε στη σωστή ανάλυση, παίζει τέλεια και είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος από τους τρεις τίτλους Pro Skater των Tony Hawk στο Xbox 360.

"Skater 4 του Tony Hawk" 4 & # 39;

Το "Pro Skater 4 του Tony Hawk" περιέχει μερικές γραφικές δυσλειτουργίες και περιστασιακά προβλήματα ρυθμού καρέ, αλλά τίποτα που επηρεάζει πολύ το gameplay. Είναι ακόμα δυνατή η αναπαραγωγή.

Πρόσβαση στο παιχνίδι

Όλα τα παιχνίδια φαίνονται εξαιρετικά αναβαθμισμένα και εξομαλυνθούν με την συμβατότητα προς το πίσω μέρος του Xbox 360 και ο ελεγκτής Xbox 360 χειρίζεται αυτά τα παιχνίδια εντάξει. Μπορείτε να τα παραλάβετε και να τα χρησιμοποιείτε μόνο για μερικά δολάρια κάθε σε απευθείας σύνδεση.

Άλλα παιχνίδια του Tony Hawk

Τα δύο παιχνίδια Underground του Tony Hawk είναι επίσης συμβατά με το Xbox 360. Το αμερικανικό Wasteland του Tony Hawk είναι συμβατό και προς τα πίσω. Η αναπαραγωγή της έκδοσης του Xbox 360 προσφέρει την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού.