Ο σαρωτής εγγράφων του ImageCenter ADS-3000N του Brother

100 εικόνες ανά λεπτό, 5.000 σελίδες ανά ημέρα

Ήταν λίγο από τότε που έχουμε δει ένα νέο σαρωτή. Εδώ είναι το τέλος του ξηρού μας ξόρκι με έναν φουσκωτό σαρωτή δικτύου απλής διέλευσης από τον Brother, το $ 699.99 MSRP ADS-3000N. (Παρεμπιπτόντως, το ADS σημαίνει αυτόματο σαρωτή εγγράφων και το N στο τέλος του ονόματος σημαίνει Network, πράγμα που σημαίνει ότι ο σημερινός σαρωτής είναι σε δίκτυο, ο οποίος μπορεί να σημαίνει αυξημένη ευελιξία για εσάς και την ομάδα σας.

Ένα βήμα μπροστά από το ADS-2500We εξετάσαμε πριν από λίγους μήνες, το ADS-3000N είναι ένας εντυπωσιακός σαρωτής μεγάλου όγκου.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Με αυτόματο τροφοδότη εγγράφων "singlepass" ή με αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF ), με ταχύτητα 50 σελίδες ανά λεπτό ή με μεμονωμένες σελίδες, απλή (ή μονόπλευρη) και 100 εικόνες ανά λεπτό ή ipm, αμφίδρομη (ή διπλής όψης) πλευρές ταυτόχρονα - μια μέθοδο που είναι περίπου δύο φορές πιο γρήγορη από έναν παραδοσιακό αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) που πρέπει να σαρώσει τη μία πλευρά, να τραβήξει τη σελίδα πίσω στο μηχανισμό, να την αναστρέψει και στη συνέχεια να σαρώσει την άλλη. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η προηγούμενη μέθοδος είναι περίπου διπλάσια από την τελευταία.

Όπως αναφέρθηκε, το ADS-3000N είναι δικτυωτό, πράγμα που σημαίνει ακριβώς τι ακούγεται - μπορείτε να το συνδέσετε στο τοπικό σας δίκτυο (LAN), έτσι ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πολλαπλές υπολογιστικές συσκευές. Αυτός ο σαρωτής υποστηρίζει ταχύτητες Ethernet έως και 1 πλήρη gigabyte. Ή εάν χρειάζεστε πρόσβαση μέσω ενός μόνο υπολογιστή, αυτό θα είναι εξαιρετικά γρήγορο, καθώς θα συνδέεστε μέσω του USB 3.0 , το οποίο είναι πάνω από 10 φορές πιο γρήγορο από το παραδοσιακό USB 2.0.

Εκτός από την αποθήκευση των σαρώσεων σας ως αρχεία PDF ή αρχεία κειμένου, μπορείτε επίσης να τα αποθηκεύσετε ως εικόνες ή να τα μοιραστείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, FTP, μονάδας μνήμης flash USB, ακόμα και του Microsoft SharePoint . Όπως αναφέρθηκε, ο ημερήσιος κύκλος εργασιών είναι-το ποσό χρήσης που ο κατασκευαστής λέει ότι η συσκευή μπορεί να χειρίζεται καθημερινά χωρίς να ανατρέψει τη φθορά και τις σχίσεις-5000 σαρώσεις ανά ημέρα. Θυμηθείτε, όμως, ότι με το ποσοστό των 100 σαρώνει κάθε φορτίο διπλής όψης στον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) ή περίπου 50 φορτία ADF κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κάποιος πρέπει να συνεχίσει να το φορτώνει για να επιτύχει αυτούς τους αριθμούς.

Στα 12,1 ίντσες απέναντι, 10,2 ίντσες από εμπρός προς τα πίσω, 9,8 ίντσες ψηλό και ζυγίζοντας λίγο περισσότερο από 13 λίβρες, το μέγιστο μέγεθος χαρτιού για τα κομμένα φύλλα είναι το νόμιμο μέγεθος ή 11x14 ίντσες, ενώ για τα μεμονωμένα φύλλα το μέγιστο μέγεθος χαρτιού είναι 8,5 x196 ίντσες.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά

Εκτός από τις λειτουργίες που αναφέρθηκαν παραπάνω, όπως το USB 3.0, Gigabit Ethernet, υπάρχουν πολλές άλλες βελτιώσεις, ως εξής:

Και αυτό απλά γρατζουνίζει την επιφάνεια.

Το τέλος

Αν έχετε μια στοίβα εγγράφων που χρειάζονται καταλογογράφηση, ή ίσως η δική σας είναι μια συνεχής ντοκυμαντέρ που χρειάζεται να εξημερώσει. Σε κάθε περίπτωση, ό, τι προσπαθήσαμε σε αυτόν τον σαρωτή, μέχρι και την ταχύτητα σάρωσης 100ipm, δούλεψε όπως ήταν αναμενόμενο. Στην πραγματικότητα, σε μερικά σενάρια, έκανε κάτι καλύτερο από αυτό. Βρήκα λίγο να μη μου αρέσει το εντυπωσιακό ADS-3000N του Brother.