Ανάγκη για ταχύτητα Underground 2 Soundtrack αποκάλυψε

Έχουμε την πλήρη λίστα τραγουδιών για το 2004 Need for Speed ​​Underground 2.Αυτή είναι μια από τις πιο συναρπαστικές ανακοινώσεις στη μουσική αυτό το καλοκαίρι. Συγκεντρώνοντας τα φωνητικά του Jim Morrison και η διαχρονική μουσική της Doors με την δροσερή ενέργεια του Snoop Dogg είναι επαναστατική. Και αν θέλετε να ακούσετε το τραγούδι ... ξεχάστε το ραδιόφωνο, ξεχάστε τα CD - είναι μόνο στο παιχνίδι ", δήλωσε ο Steve Schnur, Παγκόσμιος Διευθυντής Μουσικής και Ήχου στην EA.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι το remix του Snoop Dogg για το θρυλικό ροκ τραγούδι της Door, "Riders On The Storm", θα διατίθεται αποκλειστικά στο Need for Speed ​​Underground 2.

Η Need for Speed ​​Underground 2 είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια Need for Speed ​​και ένα που δεν έχει ολοκληρωθεί στα 11 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε. Τον αγαπήσαμε στην πλήρη αναθεώρηση του Need for Speed ​​Underground 2 και για καλό λόγο. Επωφελήθηκε πλήρως από τη δημοτικότητα του "The Fast and the Furious" την εποχή εκείνη με μεγάλο παιχνίδι παιχνιδιών δρόμου εισαγωγής και γελοία σε βάθος προσαρμογή. Όχι μόνο θα μπορούσατε να προσαρμόσετε την απόδοση και το βλέμμα του αυτοκινήτου σας, αλλά θα μπορούσατε ακόμη και να προσαρμόσετε άσκοπα πράγματα όπως το εσωτερικό του αυτοκινήτου ή ποια στερεοφωνική ρύθμιση που χρησιμοποιήσατε και τη διάταξη ηχείων στον κορμό. Ήταν καρύδια. Αλλά πολύ διασκέδαση. Η νέα ανάγκη για ταχύτητα που έρχεται το 2015 υπόσχεται να επιστρέψει σε αυτές τις ημέρες δόξας.

Ανάγκη για ταχύτητα Underground 2 Πλήρης λίστα τραγουδιών

Άλλες ανάγκες για παιχνίδια ταχύτητας

Ενώ το Underground 2 έχει παραμείνει ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς ακόμη και αυτή τη μακρά μετά την απελευθέρωση, υπήρξαν κάποια άλλα διασκεδαστικά παιχνίδια Need for Speed ​​που ίσως θελήσετε να ελέγξετε έξω. Ανάγκη ταχύτερης ζήτησης για το 2005 , Ανάγκη ταχύτερης ζήτησης για το 2012 , Need for Speed ​​ProStreet και Need for Speed ​​Undercover είναι όλα εντάξει (κάποια καλύτερα από άλλα). Μπορεί επίσης να θέλετε να ελέγξετε το Forza Horizon 2 , το οποίο ανέλαβε πραγματικά το δρόμο του αγωνιστικού δρόμου και της προσαρμογής από το Need for Speed ​​τα τελευταία χρόνια (είχε ακόμη και ένα παιχνίδι "Fast and the Furious" crossover).