Ο Πόλεμος του Ορυχείου: Το Little Ones Review (XONE)

Αγοράστε κάρτες δώρων Xbox στο Amazon.com

Τα περισσότερα πολεμικά βιντεοπαιχνίδια επικεντρώνονται στους στρατιώτες στο πεδίο της μάχης, αλλά αυτός ο πόλεμος του ορυχείου μεταβάλλει την προσοχή σας στους αμάχους που υποφέρουν καθώς ο πόλεμος μαίνεται γύρω τους. Η προμήθεια τροφίμων, νερού, ιατρικής ή ακόμα και ενός απλού βιβλίου για ψυχαγωγία παρουσιάζει μεγάλο κίνδυνο και αποφασίζοντας τι και ποιος είναι σημαντικός για την επιβίωση παρουσιάζει μια καρδιά που σβήνει την ηθική επιλογή μετά την άλλη. Αυτός ο Πόλεμος: Τα Little Ones είναι ένα βαρύ παιχνίδι και μία από τις πιο μοναδικές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες στο Xbox One.

Στοιχεία παιχνιδιού

Σύνθεση

Όπως αναφέραμε παραπάνω, ο πόλεμος αυτός: Οι Μικροί σας βάζουν υπεύθυνο για την επιβίωση μιας ομάδας αμάχων που αλιεύονται στη μέση ενός πολέμου. Οι πρώτες γραμμές της μάχης έχουν προχωρήσει, αλλά η απόκτηση φαγητού και άλλων προμηθειών εξακολουθεί να είναι πολύ επικίνδυνη εξαιτίας των άλλων ανθρώπων που αγωνίζονται για τα δόντια και τα νύχια πάνω από κάθε θραύσμα που παραμένει. Εάν μπορείτε να επιβιώσετε αρκετό καιρό, εισάγονται φρέσκα εφόδια και η ταλαιπωρία σας τελειώνει και κερδίζετε το παιχνίδι. Επιβιώνοντας τόσο πολύ, ή τουλάχιστον να βεβαιωθείτε ότι όλη η ομάδα σας επιβιώνει τόσο πολύ, είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο.

Αυτός ο πόλεμος κυκλοφόρησε αρχικά στο PC και στο κινητό προηγουμένως, αλλά κάνει το ντεμπούτο του στην κονσόλα που φέρει τώρα το υπότιτλο "The Little Ones". Οι Little Ones αναφέρονται στην προσθήκη παιδικών χαρακτήρων στο παιχνίδι, το οποίο προσθέτει κάθε είδους επιπλέον ηθικό βάρος σε κάθε επιλογή που πρέπει να κάνετε.

Παιχνίδι

Το παιχνίδι παίζεται σαν μια 2-D έκδοση του The Sims. Μπορείτε να ελέγξετε έναν αριθμό διαφορετικών επιζώντων και ο καθένας έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και αδυναμίες και δεξιότητες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας πρέπει να τους αναθέσετε να κάνουν πράγματα όπως εκκαθάριση των ερειπίων, προετοιμασία φαγητού, κατασκευή νέων εργαλείων / αντικειμένων ή αφήνοντάς τα να ξεκουραστούν. Τη νύχτα, ένα άτομο μπορεί να βγεί έξω για να αναζητήσει προμήθειες σε ένα διαφορετικό μέρος της πόλης, ενώ οι υπόλοιποι μένουν ή στέκονται φρουροί. Ο σαρωτής σας μπορεί να φέρει μόνο τόσα πολλά, όμως, έτσι πρέπει πάντα να έχετε κατά νου τι είναι πραγματικά σημαντικό όταν αποφασίζετε τι να επαναφέρετε. Όλοι πάντα λιμοκτονούν. Κάποιος είναι πάντα άρρωστος ή τραυματισμένος. Ο καθένας είναι βαρεμένος και ανήσυχος. Τι κάνεις?

Δεν είστε ο μόνος άνθρωπος που σκουπίζει για προμήθειες, ούτε, και δεν είναι όλα τα μέρη που έχετε venture σε περιοχές που εγκαταλείφθηκε όπως σκέφτεστε. Τρέχετε σε άλλους επιζώντες σχεδόν κάθε βράδυ, και αυτές οι συναντήσεις είναι πραγματικά η κινητήρια δύναμη πίσω από το πώς η ιστορία της ομάδας σας παίζει σε ένα συγκεκριμένο playthrough. Μερικές φορές πρέπει να κλέβετε από αθώους ανθρώπους. Μερικές φορές οι άνθρωποι αντιστέκονται. Μερικές φορές πρέπει να σκοτώνεις άλλους για να επιβιώσει η ομάδα σου. Περιστασιακά θα συναντήσετε φιλικά παιδιά που μοιράζονται πρόθυμα. Τις περισσότερες φορές, όμως, πρέπει να κάνετε κάποια όχι τόσο ωραία πράγματα για να εξασφαλίσετε την επιβίωσή σας.

Καθώς παίζετε, κάθε μέλος της ομάδας σας είναι βασικά ένα ανοιχτό βιβλίο που μοιράζεται τις σκέψεις τους για τα πάντα. Είναι πάντοτε πεινασμένοι και άρρωστοι και επιθυμούν να έχουν τσιγάρα ή αλκοόλ, αλλά επίσης συνεχώς κρίνουν τους άλλους χαρακτήρες με βάση αυτό που τους κάνατε. Η κλοπή και η θανάτωση ή η απομάκρυνση αδύναμων μελών έχει τεράστιο αντίκτυπο στο ηθικό της ομάδας, ενδεχομένως ακόμη και να οδηγήσει ορισμένους ανθρώπους σε αυτοκτονία, αν δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την ενοχή του τι έπρεπε να κάνουν. Είναι μια βαριά εμπειρία και η προσθήκη των παιδιών στο μείγμα κάνει πραγματικά μερικές από τις επιλογές πραγματικά γουργουρίζοντας.

Είναι όμως αυτό το ιδιαίτερα διασκεδαστικό; Τίμια? Οχι, καθόλου. Είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα και φρέσκια σε ένα κοινό σκηνικό, αλλά δεν είναι ένα παιχνίδι με το οποίο θα διασκεδάσετε. Καταλαβαίνουμε. Ο πόλεμος είναι χάλια και δεν είναι διασκεδαστικό. Αλλά δεν παίζουμε παιχνίδια για να πάμε συνεχώς στο στόμα ξανά και ξανά. Μπορεί να είναι ικανοποιητική για να κάνει καλά και σας κάνει να σκέφτεστε πραγματικά για πράγματα πολύ καιρό αφού έχετε βάλει το παιχνίδι κάτω, αλλά είναι βασικά το αντίθετο της διασκέδασης. Είναι δουλειά. Πιστεύουμε επίσης ότι το παιχνίδι είναι λίγο πολύ βαρύ με το πόσο σκληρά προσπαθεί να σας χτυπήσει για κάθε σκληρή απόφαση που κάνετε. Στην πραγματική ζωή, αν μια ομάδα αγνώστων που προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε να μου παραπονέθηκε κάθε δευτερόλεπτο κάθε μέρα, θα τους αφήναμε να επιβιώσουν μόνα τους. Δεν έχετε αυτήν την επιλογή σε αυτόν τον πόλεμο. Είναι ευχάριστο, καταθλιπτικό, λυπηρό, βαρύ, βάρβαρη δουλειά, όλη την ώρα. Δεν πιστεύουμε ότι μας αρέσει, αλλά σεβόμαστε την απόπειρα.

Rebel Galaxy Review (XONE)

Γραφικά & amp; Ήχος

Οραματικά, αυτός ο πόλεμος: Οι Μικροί είναι ένας σχεδόν μονοχρωματικός 2D κόσμος όπου βλέπετε σε δομές από μια πλευρική άποψη. Τα περιβάλλοντα φαίνονται καλά. Τα μοντέλα χαρακτήρων φαίνονται καλά. Πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι που δεν είναι υπερβολικά λεπτομερές αλλά προσφέρεται αρκετά για να ξέρετε τι συμβαίνει. Το μόνο μου παράπονο με τα οπτικά είναι ότι το κείμενο, το οποίο υπάρχει ένας τόνος, είναι μικρό και δύσκολο να διαβαστεί ακόμη και σε μια τηλεόραση 43 ".

Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για τον ήχο. Το παιχνίδι θα είχε ωφεληθεί από περισσότερη φωνητική δράση αντί να στηρίζεται σε τόσα πολλά κείμενα.

Συμπέρασμα

Συνολικά, αυτός ο πόλεμος: Οι Little Ones είναι ενδιαφέρον και σίγουρα μοναδικό στο Xbox One, αλλά δεν θα είναι για όλους. Στο καλύτερο, προκαλεί σκέψη και μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητική. Είναι χειρότερο ότι είναι επιφυλακτικό και αυταρχικό. Είμαστε συγκρουόμενα. Θα προτιμούσαμε να παίξουμε τα Ori και το Blind Forest ή τους Brothers: A Tale of Two Sons για τα καρδιακά καταθλιπτικά (αλλά ακόμα διασκεδαστικά) παιχνίδια, προσωπικά. Εάν λειτουργεί τα άγκιστρά σας σε σας, υπάρχει στην πραγματικότητα πολύ δυναμικό παιχνίδι εδώ αν κάνετε πολλαπλά playthroughs, αλλά η ζητούμενη τιμή των $ 30 είναι ένας μεγάλος κίνδυνος να αναλάβει κάτι που δεν είναι ακριβώς διασκεδαστικό. Εάν θέλετε να παίξετε ένα καλλιτεχνικό παιχνίδι για να αποδείξετε σε άλλους ανθρώπους πόσο έξυπνος είστε, αγοράστε το. Εάν παίζετε παιχνίδια για διασκέδαση, παραλείψτε το. Συγνώμη ότι αυτό είναι κάπως βίαιο.

Αγοράστε κάρτες δώρου Xbox από την Amazon.com