Δημιουργία για αναθεώρηση App iPad

Το Procreate έχει σχεδιαστεί για σκίτσο, ζωγραφική και ζωγραφική

Procreate είναι μια ισχυρή ψηφιακή εφαρμογή σχεδίασης και ζωγραφικής ειδικά σχεδιασμένη για το iPad . Το Procreate προσφέρει εξαιρετική απόδοση, κομψό περιβάλλον χρήσης, ισχυρή υποστήριξη στρώσεων , εκπληκτικά φίλτρα, εκατοντάδες προρυθμίσεις βουρτσών (συμπεριλαμβανομένων των στυλό, μολύβια και αφηρημένα εργαλεία) και τη δυνατότητα εισαγωγής, δημιουργίας και κοινής χρήσης βούρτσας. Η εφαρμογή υποστηρίζει το Apple Pencil και το iCloud Drive και καταγράφει κάθε πινελιά καθώς εργάζεστε, ώστε η κοινή χρήση της εργασίας σας με βίντεο είναι απρόσκοπτη.

Δημιουργία πλεονεκτημάτων

Δημιουργία μειονεκτήματα

Το Procreate λαμβάνει συντριπτικές υψηλές κριτικές. Έχει ονομαστεί βραβείο βραβείου Apple Design και App Store Essential. Αυτή η εφαρμογή δεν έχει πολλά μειονεκτήματα. είναι περισσότερο μια λίστα επιθυμιών.

Δημιουργία διεπαφής χρήστη και απόδοση

Το περιβάλλον χρήστη του Procreate είναι εντυπωσιακά απλοϊκό. Το πιο εντυπωσιακό πράγμα για το Procreate δεν είναι το βάθος των χαρακτηριστικών αλλά το πόσο ευαίσθητο και ρευστό είναι να δουλέψουμε. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο υψηλό επίπεδο απόδοσης και εν μέρει εξαιτίας του καλά σχεδιασμένου περιβάλλοντος χρήστη που δεν μπερδεύεται.

Σε αντίθεση με πολλές εφαρμογές ζωγραφικής για κινητά, υπάρχει μηδενική χρονική υστέρηση κατά τη διάρκεια της ζωγραφικής στο Procreate. Αυτή η ανταπόκριση είναι κάτι που θα εκτιμήσετε αν σας αρέσει να εργάζεστε με ένα εργαλείο λεκέδων για την ανάμειξη χρωμάτων. Όταν περιστρέφετε το iPad, ο καμβάς παραμένει στη θέση του, αλλά η διεπαφή χρήστη περιστρέφεται έτσι ώστε τα εργαλεία να είναι πάντα προσανατολισμένα στη θέση του σχεδίου.

Δημιουργία πινέλων και επιπέδων

Το Procreate συνοδεύεται από εκατοντάδες προεπιλογές βούρτσας και εργαλείων και σας επιτρέπει να δημιουργείτε τις δικές σας προσαρμοσμένες βούρτσες απευθείας στη συσκευή, η οποία επιτυγχάνεται με την εισαγωγή εικόνων για το σχήμα και την υφή της βούρτσας και στη συνέχεια να ορίσετε τις παραμέτρους των χαρακτηριστικών της βούρτσας όπως η απόσταση και η περιστροφή. Μπορείτε να μοιραστείτε τις προεπιλογές προσαρμοσμένης βούρτσας και να εισαγάγετε νέες προεπιλογές από άλλους χρήστες. Το ενεργό forum Procreate Community είναι ένα καλό μέρος για να βρείτε και να μοιραστείτε τις προσαρμοσμένες βούρτσες.

Όταν πρόκειται για εργασία με στρώματα, το Procreate παρέχει μεγάλη ευελιξία. Ο μέγιστος αριθμός στρώσεων περιορίζεται από το μέγεθος του καμβά. Χρησιμοποιήστε τα για να εργαστείτε με τις λειτουργίες ανάμειξης , τη διαφάνεια της στρώσης κλειδώματος και τα επίπεδα συγχώνευσης.

Procreate και συσκευές τρίτων

Το Procreate υποστηρίζει μόνο το Apple Pencil στο iPad Pro με ρυθμίσεις κλίσης, αζιμούθου, συσσώρευσης και ροής. Εάν διαθέτετε διαφορετικό iPad, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πένες γραφίδας που είναι ευαίσθητες στην πίεση:

Λήψη βοήθειας στο Procreate

Η Βοήθεια για το Procreate διατίθεται μέσω ενός οδηγού γρήγορης εκκίνησης εντός εφαρμογής καθώς και ενός λεπτομερούς εγχειριδίου που μπορείτε να κάνετε λήψη μέσα από την εφαρμογή. Παρέχονται σύνδεσμοι για το κοινοτικό φόρουμ Procreate, online σεμινάρια και υποστήριξη πελατών.