Οι 8 Καλύτερες Trackers που θα αγοράσουν το 2018

Βεβαιωθείτε ότι τα κατοικίδια ζώα σας δεν απέχουν πολύ από την αυλή σας

Οποιοσδήποτε εραστής σκύλου ή γάτας γνωρίζει ότι ακόμα κι αν οι φίλοι μας γούνινο κάνουν τη ζωή μας καλύτερα με τόσους πολλούς τρόπους, υπάρχουν κάποιες πιέσεις που έρχονται με την κατοχή ενός κατοικίδιου ζώου, επίσης. Ένα από τα πιο αγχωτικά πράγματα που μπορεί να συμβεί για έναν ιδιοκτήτη κατοικίδιων ζώων είναι το αγαπημένο τους κατοικίδιο να τρέξει ή να λείψει. Ωστόσο, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, οι σημερινοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων δεν χρειάζεται να περάσουν ώρες να χτενίσουν τη γειτονιά ή να σηκώσουν σημάδια ενώ ανησυχούν για το τόπο ή την ευημερία του κατοικίδιου ζώου τους. Απλά χρησιμοποιήστε ένα από τα πολλά εμπορικά διαθέσιμα ιχνηλάτες κατοικίδιων ζώων για να βρείτε αμέσως το κατοικίδιο ζώο σας και να το φέρει πίσω στο σπίτι. Ανατρέξτε στη λίστα με τους καλύτερους ιχνηλάτες κατοικίδιων ζώων παρακάτω.

Αν και ακριβός, το Garmin T5 GPS κολάρο σκύλου είναι το χρυσό πρότυπο όταν πρόκειται για ιχνηλάτες κατοικίδιων ζώων. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τις συσκευές πομποδεκτών Garmin Astro320 ή Alpha 100, το κολάρο T5 μπορεί να ανιχνεύσει το κατοικίδιο ζώο σας μέχρι και εννέα χιλιόμετρα μακριά χρησιμοποιώντας GPS υψηλής ευαισθησίας με τεχνολογία GLONASS. Για εκείνους που τρέχουν με τα σκυλιά τους ή παίρνουν τα σκυλιά τους έξω το κυνήγι, αυτό το περιλαίμιο είναι αρκετά σκληρό για να αντέξει κάποιες ανωμαλίες και τραχύ έδαφος και έχει νερό βαθμολογία στα 10 μέτρα. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας 20 έως 40 ώρες, με φώτα LED φώτων, καθώς και με ειδική λειτουργία διάσωσης, αυτό το περιλαίμιο θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε το κατοικίδιο ζώο σας ασφαλές και υγιές.

Αν θέλετε να βοηθήσετε το κατοικίδιο ζώο σας να είναι ασφαλές και υγιές, δοκιμάστε αυτόν τον ιχνηλάτη κατοικίδιων ζώων Tuokiy. Απλά κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή Joyful Pet (διαθέσιμη στο App Store ή το Playstore) και συνδέστε το υπερ-ελαφρύ και συμπαγές tracker με το κολάρο του κατοικίδιου ζώου σας. Αυτή η συσκευή μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε καθημερινά τον χρόνο ανάπαυσης και τον χρόνο δραστηριότητας του κατοικίδιου ζώου σας. Η εφαρμογή θα σας δώσει προτάσεις σχετικά με το επίπεδο δραστηριότητας του κατοικίδιου σας βάσει της φυλής, της ηλικίας και του βάρους. Μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να σας υπενθυμίσω σχετικά με τα φάρμακα κατοικίδιων ζώων και τις ιατρικές εξετάσεις. Φυσικά, έρχεται επίσης με μια συσκευή παρακολούθησης που σας ειδοποιεί όταν το κατοικίδιο ζώο σας είναι πολύ μακριά από εσάς.

Η συσκευή Garmin TT 15 σκύλου δεν είναι φθηνή, αλλά παρέχει κορυφαία εργαλεία για ιδιοκτήτες σκύλων που πρέπει να κάνουν σοβαρή παρακολούθηση και εκπαίδευση με κυνηγόσκυλα, σκυλιά αναζήτησης και διάσωσης καθώς και άλλα ζώα υπηρεσιών. Σε συνδυασμό με το Garmin Alpha 100 ή το Astro 320, η παρακολούθηση GPS / GLONASS αυτής της συσκευής σάς βοηθά να βρείτε το κατοικίδιο ζώο σας με εξαιρετική ιδιαιτερότητα. Το κολάρο μίας ίντσας είναι βαθμολογούμενο με νερό στα 10 μέτρα και είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να χειρίζεται τον τρόπο ζωής ενός ενεργού σκυλιού. Για εκπαιδευτικούς σκοπούς, αυτό το κολάρο παρέχει 18 επίπεδα συνεχούς ή στιγμιαίας διέγερσης και περιλαμβάνει ακουστικούς τρόπους τόνωσης και δόνησης, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τη χρήση του με το πρόγραμμα εκπαίδευσης του σκύλου σας.

Το Ankia Smart Tag είναι ένα λεπτό, ελαφρύ tracker Bluetooth που συνδέεται ηλεκτρονικά με συσκευές Apple ή Android χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρονικό κλειδί fob που ειδοποιεί τον χρήστη αν η συσκευή παρακολούθησης απέχει περισσότερο από 30 μέτρα μακριά. Σε αντίθεση με ορισμένα από τα άλλα στοιχεία της λίστας μας, αυτό δεν θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε συνεχώς τη θέση του κατοικίδιου ζώου σας, αλλά μπορεί να σας πει την τελευταία γνωστή θέση του κατοικίδιου ζώου και να σας δείξει τη συγκεκριμένη θέση στον ενσωματωμένο χάρτη. Για την προσιτή τιμή, το Smart Tag παίρνει αρκετά καλή απόσταση μετάδοσης. παίρνει περίπου 50 μέτρα σε εξωτερικούς χώρους και περίπου 30 μέτρα σε εσωτερικούς χώρους. Οι έξυπνες ετικέτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να σας βοηθήσουν να βρείτε το αυτοκίνητό σας ή άλλα αντικείμενα - οτιδήποτε θέλετε να παρακολουθήσετε, απλά επισυνάψτε μια ετικέτα και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να την βρείτε.

Το Whistle 3 είναι μια συσκευή εντοπισμού θέσης GPS και ιχνηλάτης δραστηριότητας ειδικά σχεδιασμένη για σκύλους και γάτες. Μας άρεσε πολύ το γεγονός ότι το Whistle 3 παρέχει προληπτικές ειδοποιήσεις - μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφαρμογής ή κειμένου όταν το κατοικίδιο σας εγκαταλείπει το ασφαλές μέρος του χρησιμοποιώντας Wi-Fi, βοηθώντας σας να εντοπίζετε τους πριν πάτε πολύ μακριά. Αναρωτηθήκατε ποτέ πού πηγαίνουν Fido ή Spot όταν ξεφύγουν και περιπλανούν για λίγο; Με το Whistle 3, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα "ταξίδι" κάθε φορά που το κατοικίδιο σας αφήνει και επιστρέφει σε ένα από τα προκαθορισμένα ασφαλή μέρη σας, ώστε να ακολουθείτε την τοποθεσία και τη δραστηριότητα του κατοικίδιου ζώου σας τις τελευταίες 24 ώρες. Το Whistle συνιστάται για χρήση με κατοικίδια ζώα οκτώ λίβρες και άνω και μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε κολάρο ή ιμάντα που έχει πλάτος τουλάχιστον 1 ίντσας, καθώς και η ετικέτα είναι αδιάβροχη.

Αν έχετε iPhone ή iPad, η ετικέτα DOTT Smart Dog μπορεί να είναι ο καλύτερος ιχνηλάτης κατοικίδιων ζώων για εσάς. Αυτή η μικρή ετικέτα tracker αποδίδεται στο κολάρο του σκύλου σας και κάθε κινητό τηλέφωνο μπορεί να πάρει το σήμα για να παρακολουθήσει το κατοικίδιο ζώο σας εάν χάσει. Δεν υπάρχουν τέλη συνδρομής, τέλη ενεργοποίησης ή μηνιαία τέλη - απλά αγοράστε το DOTT και επιτύχετε την ειρήνη του μυαλού, γνωρίζοντας ότι μπορείτε να βρείτε τους φίλους σας με γούνινα μαλλιά αν είναι ποτέ διαχωρισμένοι από εσάς. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις γειτονιάς για κινδύνους κατοικίδιων ζώων, όπως ακραίες θερμοκρασίες, πλημμύρες ή δηλητηριώδη δηλητήρια, και μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα, την εξάλειψη, καθώς και τη φαρμακευτική αγωγή για να διατηρήσετε το κατοικίδιο ζώο σας υγιές.

Το Dynotag είναι μια μοναδική και φιλική προς τον προϋπολογισμό λύση αν ψάχνετε για ένα προσιτό, αλλά αποτελεσματικό tracker pet. Κάθε Dynotag συνοδεύεται από έναν μοναδικό κωδικό QR και μια διεύθυνση στο διαδίκτυο, όπου το καθένα μεταφέρει τον χρήστη σε μια ιδιωτική ιστοσελίδα που παρέχει τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ζητά να επικοινωνήσουν μαζί σας. Κατά συνέπεια, το Dynotag δεν περιέχει πραγματικά ηλεκτρονικά, δεν απαιτεί μπαταρίες ή δεν βασίζεται στην ισχύ του σήματος για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το κατοικίδιο ζώο σας. Κάθε συσκευή που βλέπει το περιεχόμενο της ετικέτας καλείται να αναφέρει την τοποθεσία της και αποστέλλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " ειδοποίηση προβολής " στον κάτοχο της ετικέτας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την ετικέτα που προβάλλεται. Συνολικά, το Dynotag είναι ένας εξαιρετικός εναλλακτικός ιχνηλάτης κατοικίδιων ζώων με μια προσιτή τιμή.

Αν ψάχνετε για ένα μόνιμο αναγνωριστικό κατοικίδιων ζώων που δεν θα χαθεί ή θα τοποθετηθεί εσφαλμένα, θα πρέπει να εξετάσετε ένα μικροτσίπ όπως το κιτ μικροτσίπ Home Again. Αν και αυτό είναι ένα πολύ προσιτό κιτ, θα χρειαστεί επίσης να πληρώσετε για μια επίσκεψη κτηνιάτρου για να έχετε τον μικροτσίπ σωστά τοποθετημένο. Η πραγματική διαδικασία είναι παρόμοια με μια ρουτίνα και πρέπει να διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά. Μόλις εμφυτευτεί, το τσιπ μπορεί να διαβαστεί περνώντας έναν σαρωτή μικροτσίπ πάνω από τις ωμοπλάτες του κατοικίδιου ζώου. Αν και αυτό το τσιπ δεν σας επιτρέπει να παρακολουθείτε μόνοι σας το κατοικίδιό σας, δεν απαιτεί επίσης μπαταρίες, δεν μπορεί να βγει και δεν χρειάζεται να βρίσκεται μέσα σε ένα συγκεκριμένο εύρος της συσκευής σας για να λειτουργήσει. Σε περίπτωση που το κατοικίδιο ζώο σας χαθεί και μεταφερθεί σε καταφύγιο ή κτηνίατρο, θα ψάξει για ένα μικροτσίπ και θα το σαρώσει για να διαβάσει τον μοναδικό του κωδικό. Το HomeAgain μπορεί στη συνέχεια να αντιστοιχίσει τον κώδικα με τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να αναγνωρίσει το κατοικίδιο ζώο σας και να το φέρει στο σπίτι σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .