Οι 6 καλύτερες κάμερες που αγοράζουν το 2018 για κάτω από $ 400

Δεν χρειάζεται να πληρώνετε έναν τόνο χρημάτων για μια μεγάλη φωτογραφική μηχανή

Το εύρος τιμών των 400 δολαρίων προσφέρει ορισμένες επιλογές όσον αφορά τους παράγοντες και τα σχέδια. Εδώ, δεν περιορίζεστε πλέον σε σημεία βολής, καθώς βρίσκεστε στην περιοχή των $ 300. Ωστόσο, αυτό καθιστά επίσης πιο περίπλοκη τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Έχουμε περιγράψει κάποιες από τις καλύτερες επιλογές για την κατηγορία των υπο-$ 400, που κυμαίνονται από καθρέφτη, σταθερό φακό, αδιάβροχο και πολλά άλλα. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποια είναι η καλύτερη για τις ανάγκες σας.

Το Nikon Coolpix L340 επιτυγχάνει μια ισορροπημένη ισορροπία τιμής, ποιότητας και φορητότητας. Έχει μια πολύ έντονη λαβή, που το καθιστά άνετο να κρατάει, και έχει μια αρκετά συγκρατημένη σειρά κουμπιών για εύκολη λήψη. Το αγαπημένο μας χαρακτηριστικό είναι το 28x οπτικό ζουμ, το οποίο αποδίδει ένα ισοδύναμο 22,5-630mm σε όρους 35mm, συν ένα 56x ψηφιακό δυναμικό ζουμ.

Μέσα, θα βρείτε έναν αισθητήρα CCD 20,4 εκατομμυρίων pixel. Μπορεί να φωτογραφίζει βίντεο σε 720p, διαθέτει λειτουργία υψηλής απόδοσης VR (Reduction Vibration Reduction) και διαθέτει μια ποικιλία αυτόματων λειτουργιών λήψης και σκηνής, όπως το πορτρέτο, το τοπίο, το σπορ, ο κυανοτύπος, το μονόχρωμο υψηλής αντίθεσης και πολλά άλλα. Παρόλο που δεν έχει ένα εικονοσκόπιο, μπορείτε να ελέγξετε όλες τις λήψεις σας στην οθόνη LCD τριών ιντσών 460k-dot. Μπορεί να είναι δύσκολο να δει κανείς στον λαμπερό ήλιο και δεν είναι ευαίσθητο στο άγγιγμα, αλλά αυτά είναι tradeoffs που θα κάνουμε με ευχαρίστηση σε αυτό το σημείο τιμών.

Εάν είστε στο κυνήγι για ένα DSLR κάτω από $ 400, πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε καλύτερα από το Nikon D3300. Ενώ λιανικώς πωλεί περίπου 450 δολάρια, μπορείτε να κερδίσετε ένα πιστοποιημένο ανακαινισμένο μοντέλο μέσα στον προϋπολογισμό. Είναι δοκιμασμένο και πιστοποιημένο για να λειτουργεί σαν καινούργια φωτογραφική μηχανή και συνοδεύεται από όλα τα αξεσουάρ του, συμπεριλαμβανομένου φακού 18-55mm, και έχει εγγύηση 90 ημερών.

Η ίδια η φωτογραφική μηχανή είναι ιδανική για τους φωτογράφους εισόδου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περιλαμβάνει κάποια ισχυρά χαρακτηριστικά: Διαθέτει αισθητήρα DX format (APS-C) 24,2 megapixel, επεξεργαστή Expeed 4 και τριών ιντσών , Οθόνη LCD 921k-dot. Καταγράφει βίντεο HD σε 1080 / 60p, αν και δεν προσφέρει 4K. Έχει μια σειρά ISO μέχρι 12800 (25600 με επέκταση) και βγάζει πέντε fps σε λειτουργία έκρηξης. Εκτός από το γεγονός ότι μεταφέρεται σε ένα γενικό λευκό κιβώτιο, οι αναθεωρητές του Amazon λένε ότι δεν μπορείτε να πείτε τη διαφορά μεταξύ μιας νέας Nikon και αυτού του ανακαινισμένου μοντέλου.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές DSLR επιπέδου entry και τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές DSLR κάτω από τα 2.000 δολάρια .

Οι δυνατότητες κοινής χρήσης καθίστανται κάπως πρότυπο στις κάμερες αυτές τις μέρες, οπότε ενώ το PowerShot SX730 καθιστά εξαιρετικά απλό να φωτογραφίζεις και να μοιράζεις φωτογραφίες γρήγορα, το συνιστούμε για τα άλλα υπέροχα χαρακτηριστικά του πέρα ​​από την κοινή χρήση. Διαθέτει φακό με ζουμ 40x, που ισοδυναμεί με 24-960mm σε όρους 35mm και ο αισθητήρας CMOS 1 / 2,3 ιντσών 20,3 megapixel με επεξεργαστή εικόνας DIGIC 6 λαμβάνει ευκρινείς φωτογραφίες σε διάφορες ρυθμίσεις. Αλλά αν η κοινή χρήση είναι η προτεραιότητά σας, πιθανότατα νοιάζεστε επίσης και για τους εαυτούς σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα εκτιμήσετε την οθόνη κλίσης 3 ιντσών που στρέφεται μέχρι 180 μοίρες για να έχετε τις καλύτερες γωνίες. Η λειτουργία αυτόματης προσωπογραφίας μπορεί να προσπελαστεί μέσω του μενού ή αυτόματα κατά την αναστροφή της οθόνης και σας επιτρέπει επίσης να αλλάξετε τη θολότητα φόντου και την ομαλή εμφάνιση του δέρματος.

Οι κάμερες Mirrorless είναι μια μάλλον νέα κατηγορία φωτογραφικών μηχανών που σας επιτρέπουν να αλλάζετε τους φακούς, αλλά ακόμα να παρακάμψετε το περίπλοκο σύστημα καθρέφτη. Λόγω αυτού, τα καθιστά μικρότερα και πιο συμπαγή από τα αντίστοιχα ικανά DSLR. Το Sony a5100 είναι βολικά συμπαγές, μέτρησης 1,42 x 4,33 x 2,48 ίντσες και ζυγίζει μόλις 0,62 λίβρες. Παρ 'όλα αυτά, διαθέτει αισθητήρα CMOS 24MP, επεξεργαστή Bionz X, ανίχνευση φάσης on-chip που καλύπτει το 92% του πλαισίου και WiFi με NFC. Η οθόνη LCD των 3 ιντσών έχει 921.600 κουκκίδες και λειτουργικότητα αφής και επίσης στρέφει πάνω από 180 μοίρες, καθιστώντας την ιδανική για ερασιτέχνες. Επιπλέον, έχει ενσωματωμένο φλας GN4 και υποστηρίζει εγγραφή βίντεο Full HD σε 1080 / 60p και 24p με XAVC S. Σύμφωνα με τους κριτικούς του Amazon, είναι απαραίτητο για τους vloggers, τους YouTubers, τους Instagrammers και ακριβώς για ο καθένας που χρειάζεται κάποιον να φωτίζει κάτι.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο άρθρο μας για κάμερες χωρίς καθρέφτες .

Κανείς δεν είπε ποτέ ότι η κατηγορία συμπαγών σημείων και βλαστών έλειπε από την ποιότητα. Στην πραγματικότητα, ορισμένες συσκευές σταθερών φακών θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν ακριβώς δίπλα στους κορυφαίους κατοπτρισμούς χωρίς καθρέφτες και τα DSLR σκοπευτικά στην αγορά - απλώς μην διαμαρτύρονται όταν πρέπει να συλλάβετε κάποιο κοντινό μακροεντολή ή τηλεφακός μεγάλης εμβέλειας. Οι high-end point-and-shoot είναι φωτογραφικές μηχανές γενικής χρήσης, και όταν πρόκειται για συσκευές κάτω των $ 400, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το Nikon A900. Διαθέτει αισθητήρα CMOS 1 / 2,3-ιντσών 20 megapixel με σταθερό φακό NIKKOR f / 3,4-6,9 ED (24-840mm). Προσφέρει μια περιοχή οπτικού ζουμ 35x με δυναμική (ψηφιακή) λειτουργία ζουμ που διπλασιάζει αποτελεσματικά αυτό. Διαθέτει επίσης οθόνη LCD με κλίση 3 ιντσών, πλήρη σειρά επιλογών συνδεσιμότητας (Bluetooth, WiFi, NFC) και, ίσως, πιο εντυπωσιακή από όλους, την καταγραφή βίντεο UHD 4K, που θα προστατεύει αποτελεσματικά τη φωτογραφική μηχανή για λίγο.

Οι αναζητούντες περιπέτεια δεν μπορούν να πάνε στραβά με ένα GoPro. Είναι σχεδιασμένο να είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και αδιάβροχο έως και 33 πόδια χωρίς περίβλημα. Μπορεί να πάρει 12MP φωτογραφίες σε λειτουργίες single, burst, time lapse και night lapse και υποστηρίζει επίσης βίντεο 4K, το οποίο μπορείτε να καταγράφετε συνεχώς για 60 έως 90 λεπτά χάρη στη σταθερή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Έχει επίσης μια οθόνη αφής δύο ιντσών, η οποία κάνει την αναθεώρηση της φωτογραφικής σας μηχανής βολική εν κινήσει και μια δροσερή λειτουργία QuikStories μεταφέρει το footage στο τηλέφωνό σας, όπου μπορείτε να το επεξεργαστείτε σε ένα κοινόχρηστο βίντεο. Οι αναθεωρητές της Amazon αγωνίζονται για την τεχνολογία σταθεροποίησης της εικόνας και τρία πολυ-κατευθυντικά μικρόφωνα που καταγράφουν φοβερό ήχο, αλλά από την άλλη πλευρά, η ποιότητα υποβαθμίζεται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο αδιάβροχο φωτογραφικό μας άρθρο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .