Τι είναι τα αποτελέσματα Snapchat και πώς μπορείτε να βρείτε τα δικά σας;

Κάθε χρήστης του Snapchat έχει ένα σκορ και εδώ είναι αυτό που σημαίνει για εσάς

Το Snapchat είναι φοβερό και πολύ διασκεδαστικό για χρήση, αλλά η εφαρμογή διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά σήμερα. Για παράδειγμα, τι στον κόσμο είναι τα αποτελέσματα του Snapchat ;

Κανένα άλλο μεγάλο κοινωνικό δίκτυο δεν χρησιμοποιεί ένα σύστημα βαθμολόγησης για τους χρήστες του, έτσι ποια είναι η συμφωνία; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί υπάρχει!

Τι είναι η βαθμολογία Snapchat;

Σύμφωνα με το Snapchat, η βαθμολογία σας καθορίζεται από μια "ειδική εξίσωση" που ενσωματώνει όλους τους διαφορετικούς τρόπους που χρησιμοποιείτε το Snapchat, όπως:

Όσο περισσότερες προσφορές αποστέλλετε και λαμβάνετε και όσο περισσότερες ιστορίες δημοσιεύετε, τόσο υψηλότερο θα σημειωθεί η βαθμολογία σας. Δεν είναι σαφές πόσο συχνά το Snapchat υπολογίζει εκ νέου τα αποτελέσματα των χρηστών, αλλά ανανεώνεται πιθανώς τουλάχιστον κάθε εβδομάδα ή έτσι. Μπορεί ακόμη και να επανυπολογίζεται κάθε μέρα ή κάθε ώρα για να τη διατηρείτε ενημερωμένη.

Πώς να βρείτε το σκορ σας Snapchat

Για να δείτε ποιο είναι το δικό σας σκορ Snapchat, ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στην κινητή συσκευή σας και μεταβείτε στην καρτέλα της κάμερας (μετακινώντας το αριστερό ή το δεξί για να πλοηγηθείτε ανάμεσα στις κύριες καρτέλες της εφαρμογής). Τοποθετήστε το δάχτυλό σας στο επάνω μέρος της οθόνης και σύρετε προς τα κάτω για να τραβήξετε την καρτέλα του snapcode.

Κάτω από τον κωδικό πρόσβασής σας, θα δείτε ένα μικρό αριθμό δίπλα στο όνομα χρήστη. Αυτό είναι το σκορ σου Snapchat. Μπορείτε να δοκιμάσετε να πατήσετε σε αυτό, αλλά δεν θα κάνει τίποτα.

Πώς το σκορ σας Snapchat ανεβαίνει;

Δυστυχώς, το Snapchat δεν μας δίνει πολλές πληροφορίες σχετικά με το γιατί πρέπει να εργαστούμε για την αύξηση των βαθμολογιών μας. Ένα πράγμα που η Snapchat αναφέρει, ωστόσο, είναι πώς μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα τρόπαια.

Τα τρόπαια απονέμονται στους χρήστες ανάλογα με το πόσο εξερευνούν και χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Εάν το σκορ σας Snapchat φτάσει σε αρκετά υψηλό αριθμό, ίσως αρκεί να κερδίσετε ένα νέο τρόπαιο. Μπορείτε να δείτε την θήκη σας με το τρόπαιο πατώντας το εικονίδιο μικρού τρόπαιο που εμφανίζεται στο επάνω μέρος της καρτέλας snapcode.

Είναι πιθανόν όσοι έχουν υψηλότερες βαθμολογίες να μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε άλλα χαρακτηριστικά Snapchat, όπως φακούς premium και άλλα που προστέθηκαν πρόσφατα, αλλά και πάλι, το Snapchat μας αφήνει στο σκοτάδι για αυτά τα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν μπορούμε πραγματικά υποθέστε πολλά γι 'αυτό σε αυτό το σημείο.

Είναι σημαντικό να αυξήσετε το σκορ σας Snapchat;

Εκτός από τα τρόπαια, το Snapchat δεν μας έδωσε άλλες επίσημες λεπτομέρειες σχετικά με το τι μπορεί να κάνει ο χρήστης με υψηλότερο σκορ. Ετσι, δεν είναι πραγματικά τόσο σημαντικό να αυξήσετε το σκορ Snapchat εκτός αν, ίσως, θέλετε να ξεκλειδώσετε περισσότερα τρόπαια. Αυτό θα μπορούσε πολύ καλά να αλλάξει στο εγγύς μέλλον, ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι το Snapchat εξελίσσεται γρήγορα και ανοίγει νέα χαρακτηριστικά όλη την ώρα.

Πίσω την ημέρα, πριν το Snapchat ξεδιπλώσει πολλές διαφορετικές ενημερώσεις εφαρμογών , κάποτε χρησιμοποιήσατε το όνομα χρήστη ενός φίλου για να δείτε το σκορ Snapchat. Φαίνεται ότι αυτό δεν είναι δυνατό πλέον με την τρέχουσα έκδοση εφαρμογής, έτσι δεν μπορείτε καν να ανταγωνιστείτε με τους φίλους σε ποιος έχει το υψηλότερο σκορ.

Εν τω μεταξύ, ενώ η Snapchat διατηρεί τη σημασία των βαθμολογιών στο down-low, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Snapchat και να εργαστείτε για να αυξήσετε το σκορ σας μόνο για διασκέδαση (και ίσως ένα τρόπαιο εδώ ή εκεί). Μάθετε πώς να μοιράζεστε το όνομα χρήστη σας αποστέλλοντας ένα σύνδεσμο σε μια νέα επαφή, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους φίλους στο Snapchat με τη σάρωση των snapcodes τους και να στείλετε τα ανόητα πρόσωπα Snapchat με φακούς selfie για να ενθαρρύνετε τους φίλους σας να σας αποκαταστήσουν!