Κορυφαίες 25 αγαπημένες ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων και τοποθεσίες 2018

Ξεχάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με ηλεκτρονικά χαιρετισμούς γενεθλίων

Τα γενέθλια είναι ξεχωριστά και έτσι είναι και οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειάς σας. Δείχνετε ότι ενδιαφέρεστε με μια επαγγελματικά σχεδιασμένη ηλεκτρονική κάρτα γενεθλίων που φτάνει ηλεκτρονικά τη μεγάλη μέρα. Είτε επιλέγετε παραδοσιακές, θρησκευτικές, σύγχρονες, αστείες είτε εξωφρενικές, η ηλεκτρονική σας κάρτα στέλνει το μήνυμα που εκτιμάτε και τιμάτε τον παραλήπτη.

Στείλτε χαιρετισμούς γενεθλίων από έναν από τους 25 αγαπημένους ιστότοπους ηλεκτρονικών καρτών του ιστοτόπου.

01 από 25

Blue Mountain: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων με κινούμενα σχέδια

Ας αρχίσουν οι εορτασμοί των γενεθλίων! Το Blue Mountain προσφέρει κάρτες γενεθλίων πλήρους οθόνης υψηλής ποιότητας που θα κάνουν την οικογένειά σας και τους φίλους σας χαμόγελο. Περισσότερο "

02 από 25

Ojolie: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων με κινούμενα σχέδια

Ojolie γενέθλια Ecards. Ojolie

Οι ηλεκτρονικές κάρτες Ojolie παρέχουν μια σύγχρονη έκφραση της διαχρονικής παράδοσης της προσωπικής κάρτας. Η επιλογή των ηλεκτρονικών καρτών γενεθλίων καταφέρνει να συνδυάσει το "όμορφο" με την "έκπληξη και την απόλαυση" - ακριβώς όπως το κάνει το γαλλικό όνομα της εταιρείας. Περισσότερο "

03 από 25

Jacquie Lawson: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Όμορφα ζωγραφισμένα και σχολαστικά ζωντανά, οι ευχετήριες κάρτες του Jacquie Lawson κάνουν κάθε γενέθλιο ένα ευχάριστο, διασκεδαστικό και αξέχαστο γεγονός. Ένα από αυτά τα γοητευτικά, γραφικά σχέδια είναι βέβαιο ότι θα είναι τέλεια για τον φίλο σας. Περισσότερο "

04 από 25

HappyBirthdaytoYou.com: Κινούμενες Ηλεκτρονικές Κάρτες Γενεθλίων

Συνδυάστε μια κινούμενη ευχετήρια κάρτα με το αγαπημένο σας μουσικό ύφος και τους στίχους (εμφανώς με το όνομα του παραλήπτη) που τραγουδιούνται και καταγράφονται μόνο για αυτή την ειδική περίσταση. Προσθέστε ένα προσωπικό μήνυμα και στείλτε μία από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες γενεθλίων ηλεκτρονικών καρτών. Περισσότερο "

05 από 25

CardFool: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Αυτές δεν είναι οι ευχετήριες κάρτες του πατέρα σας. Ελέγξτε την επιλογή ηλεκτρονικής κάρτας στο CardFool για κάρτες με στάση και χιούμορ. Περισσότερο "

06 από 25

Punchbowl: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Το χαρτί φαίνεται καλά τραβηγμένο σε μια οθόνη. Στο Punchbowl, μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων που μιμούνται φυσικά τις κάρτες. Δεν είναι μόνο το ηλεκτρονικό χαρτί και τα e-φάκελοι που φαίνονται καλά. Τα σχέδια και η τυπογραφία είναι μια χαρά να βλέπουμε, να στείλουμε και, ας ελπίσουμε, να λάβουμε. Περισσότερο "

07 από 25

JibJab: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Τα γενέθλια πρέπει να είναι διασκεδαστικά. Εάν δεν είναι, ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι ο ξεκαρδιστικός, υπέροχος χαιρετισμός του JibJab λείπει. Επιλέξτε μια κάρτα και προσαρμόστε την με την εικόνα σας. Περισσότερο "

08 από 25

Hallmark: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Οι ηλεκτρονικές κάρτες της Hallmark προσφέρουν τις επιθυμίες των γενεθλίων σε κάθε διάθεση, από αστεία έως όμορφη έως ρομαντική. Αφήστε τους φίλους σας να μάθουν πόσο ιδιαίτεροι είναι στις ειδικές ημέρες τους με αυτές τις όμορφες κάρτες. Περισσότερο "

09 από 25

Αμερικανικές ευχές: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Το ρεύμα των θεαματικών καρτών γενεθλίων που προέρχονται από το Americangreetings.com δεν τελειώνει ποτέ. Οι πιθανότητες είναι καλές, μπορείτε να βρείτε τη σωστή κάρτα για να κάνετε την ημέρα του φίλου σας ξεχωριστή. Περισσότερο "

10 από 25

CardCow: - Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων Vintage

Σχεδόν σχεδιασμένα και όμορφα σχεδιασμένα, οι διαχρονικές κάρτες γενεθλίων στο CardCow.com προκαλούν ένα πολύχρωμο παρελθόν και κάνουν μεγάλες ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων. Περισσότερο "

11 από 25

JustWink: Κάρτες γενεθλίων

Πρόωρη καθυστέρηση για γενέθλια; Επικοινώνησε στο διαδίκτυο! Το JustWink έχει τη σωστή κάρτα. Αργά περίπου έξι μήνες; Στείλτε κάρτες μισής γενεθλίων JustWink. Πάνω στην ώρα? Το JustWink έχει πνευματικές κάρτες όπου οι λέξεις, το σχέδιο και η τυπογραφία ταιριάζουν με τη διάθεση. Περισσότερο "

12 από 25

Κάρτες Katie: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Fisher, κηπουρός, παίκτης γκολφ; Γάτα, σκύλος, περιστέρι; Ράγκμπι, ποδόσφαιρο, scuba; Οι Κάρτες της Katie έχουν υπέροχα δημιουργημένες και ευχάριστα ζωηρές χαιρετισμούς γενεθλίων για όλα αυτά τα θέματα και πολλά άλλα. Περισσότερο "

13 από 25

Κισέο: Εικονικές Κάρτες Ευτυχίας Γενεθλίων

Τα γενέθλια έρχονται μόνο μια φορά το χρόνο. Κάντε την ευκαιρία με μια ειδική κάρτα από το Κισέο, όπου οι ηλεκτρονικές κάρτες είναι συναισθηματικές, αστείες και γοητευτικές. Περισσότερο "

14 από 25

KudoBoard: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Το KudoBoard σας επιτρέπει να προσκαλέσετε φίλους να υπογράψουν μια κάρτα γενεθλίων πριν από την αποστολή. Εσείς και οι φίλοι σας προσθέτετε μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο σε μια "σανίδα" μέχρι να είστε ευχαριστημένοι με το περιεχόμενο, τότε πιέζετε ένα κουμπί για να παραδώσετε την ηλεκτρονική πλακέτα στον παραλήπτη. Περισσότερο "

15 από 25

Φροντίδα2: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Στο Care2, θα βρείτε ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων που είναι ωραία κινούμενες, μερικές φορές αστείες και πάντα συγχαρητήρια. Περισσότερο "

16 από 25

DaySpring: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Εμπνευστείτε τους αγαπημένους σας ανθρώπους με γραφές και χριστιανικούς χαιρετισμούς γενεθλίων από το DaySpring. Περισσότερο "

17 από 25

GreetingSpring: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Αν βρίσκεστε σε αστείες κάρτες γελοιογραφίας, οι ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων GreetingSpring έρχονται με διασκέδαση και έμπνευση. Περισσότερο "

18 από 25

Victorian Trading Company: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Οι βικτοριανές κάρτες γενεθλίων που μπορείτε να στείλετε από την Victorian Trading Company εξαπλωθούν με βικτοριανό στυλ και γοητευτική γοητεία. Περισσότερο "

19 από 25

ATMGreetings.com: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Υπάρχουν σχεδόν πάρα πολλές χαριτωμένες ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων για να διαλέξετε από το ATMGreetings.com. Ευτυχώς, όλοι είναι νικητές και σίγουρα θα κάνουν κάποιον χαρούμενο. Περισσότερο "

20 από 25

E-Cards.com: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Βρείτε την ιδανική ηλεκτρονική κάρτα γενεθλίων από τη συλλογή ατελείωτων απλών, πολύχρωμων και γοητευτικών εικόνων στο E-Cards.com. Περισσότερο "

21 από 25

CowrieCards: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Τα γενέθλια είναι όλα σχετικά με τους ανθρώπους, όπως είναι οι όμορφες ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων στο CowrieCards. Περισσότερο "

22 από 25

Hillel International: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Στείλτε πολύχρωμα χαιρετισμούς γενεθλίων με εβραϊκή συστροφή με μία από τις ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων στο Hillel International. Περισσότερο "

23 από 25

CrossCards: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Βεβαιωθείτε ότι οι επιθυμίες των γενεθλίων σας φτάνουν εγκαίρως με μια ηλεκτρονική κάρτα από το CrossCards. Περισσότερο "

24 από 25

Χαρτί χωρίς χαρτιά: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Μην περιμένετε μέχρι οι φίλοι σου να σβήσουν τα κεριά τους για να στείλουν τις ηλεκτρονικές ευχές σου από το Paperless Post. Περισσότερο "

25 από 25

Κάρτες Doozy: Ηλεκτρονικές κάρτες γενεθλίων

Η ιστοσελίδα Doozy Cards θα χτυπήσει την φαντασία σας με τη συλλογή της από χαριτωμένα και γέλια-έξω-δυνατά αστεία e-κάρτες. Περισσότερο "