Μπορώ να κάνω αντίγραφο εγγραφής DVD, DVR ή VHS που έκανα από το HBO;

Το HBO και κάποιοι άλλοι προγραμματιστές καλωδίων και δικτύων προστατεύουν ενεργά ορισμένα από τα προγράμματά τους σε τυχαία βάση. Ο τύπος της προστασίας αντιγραφής που χρησιμοποιείται μπορεί να επιτρέψει την αρχική εγγραφή (όπως σε σκληρό δίσκο DVD recorder / σκληρού δίσκου, καλωδιακού DVR, TIVO ή απευθείας σε DVD ή VHS), αλλά δεν θα επιτρέψει την αρχική εγγραφή εγγραφή που πρόκειται να αντιγραφεί ξανά (όπως η δημιουργία αντιγράφου από σκληρό δίσκο DVD ή καλωδιακό DVR σε DVD ή από DVD σε DVD ή DVD σε VHS). Σε ορισμένες περιπτώσεις, η προστασία αντιγραφής που χρησιμοποιείται δεν επιτρέπει ακόμη και την απευθείας εγγραφή σε DVD, μόνο σε έναν σκληρό δίσκο DVR που παρέχεται από την εταιρεία καλωδιακής / δορυφορικής τηλεόρασης. Επειδή αυτό είναι συχνά τυχαίο, ίσως να μην ξέρετε μέχρι να επιχειρήσετε να κάνετε μια εγγραφή DVD από την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος γύρω από αυτό με τον καταναλωτικό εξοπλισμό. Αυτό θα ήταν το ίδιο ανεξάρτητα από το ποιο σήμα ή μοντέλο DVD εγγραφής έχετε. Είναι απλώς η τύχη της κλήρωσης ως προς το ποια προγράμματα προστατεύονται με αντιγραφή. Θα δείτε μια αύξηση αυτής της πρακτικής, ειδικά καθώς η HDTV γίνεται πιο δημοφιλής και η "πάντα τόσο μικρή δυνατότητα" των Blu-ray Disc recorders φτάνει τελικά στον καταναλωτή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική προστασίας αντιγράφων του HBO, ανατρέξτε στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με την Αντιγραφή και ένα άρθρο αναφοράς από την Ars Technica, καθώς και το δικό μου άρθρο αναφοράς: Βίντεο Αντιγραφή-Προστασία και DVD Εγγραφή και πρόσθετη τεχνική εξήγηση και προοπτική από DVRs : Κατανόηση της προστασίας αντιγραφής .

Επιστροφή στο DVD Recorder FAQ Intro Σελίδα

Επίσης, για απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με θέματα που σχετίζονται με συσκευές αναπαραγωγής DVD, φροντίστε επίσης να δείτε τα FAQ μου σχετικά με τα βασικά DVD