PhotoScape για τα Windows Δωρεάν Επεξεργασία Photo Editor

PhotoScape - Ένα διασκεδαστικό, πλήρες, ελεύθερο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών για τα Windows

Ιστοσελίδα του εκδότη

Με την πρώτη ματιά, σκέφτηκα ότι το PhotoScape θα ήταν ένα dud, αλλά έχω σκάψει βαθύτερα και συνειδητοποίησα γιατί τόσοι πολλοί αναγνώστες αυτού του ιστότοπου το συνιστούσαν ως αγαπημένο δωρεάν επεξεργαστή φωτογραφιών . Είναι γεμάτο εμπλοκές με χαρακτηριστικά ενώ παραμένει πολύ εύκολο στη χρήση. Το PhotoScape περιλαμβάνει διάφορες ενότητες, τις οποίες θα περιγράψω εν συντομία εδώ.

Σημείωση : Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τυχόν διαφημιστικούς συνδέσμους (διαφημίσεις) σε διαφημίσεις PhotoScape αυτής της σελίδας.

Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες απαγόρευσης λήψης που μπορούν να εγκαταστήσουν κακόβουλο λογισμικό και adware στον υπολογιστή σας και / ή να προσπαθήσουν να χρεώσουν ένα τέλος για να κατεβάσετε. Η λήψη είναι ασφαλής και δωρεάν όταν χρησιμοποιείτε τον σύνδεσμο "Site Publisher" παρακάτω ή πηγαίνετε απευθείας στο photoscape.org.

Ο θεατής

Ο θεατής δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά κάνει τη δουλειά. Παρέχει τυπική προβολή μικρογραφιών, μαζί με μια λίστα φακέλων κατά μήκος της πλευράς και ένα μεγαλύτερο παράθυρο προεπισκόπησης, καθώς και μερικές λειτουργίες για περιστροφή εικόνων, προβολή δεδομένων EXIF ​​κ.ο.κ. Το μέγιστο μέγεθος μικρογραφιών είναι πολύ μικρό και δεν φαίνεται να υπάρχουν επιλογές ταξινόμησης. Κάθε μία από τις άλλες καρτέλες στο PhotoScape έχει και το δικό της πρόγραμμα περιήγησης μικρογραφιών, οπότε πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την καρτέλα συχνά.

Ο εκδότης

Ο επεξεργαστής είναι όπου οι περισσότερες από τις λειτουργίες είναι. Εδώ μπορείτε να εφαρμόσετε πολλές προσαρμογές και εφέ στις φωτογραφίες σας. Υπάρχει τα πάντα, από το αυτόματο επίπεδο κλιμάκωσης και την αντίθεση έως τις προηγμένες καμπύλες χρώματος, με τη δυνατότητα φόρτωσης και αποθήκευσης προρυθμίσεων.

Υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις χρωμάτων και τόνων και μια σειρά από εφέ φιλτραρίσματος από την πρακτική (μείωση θορύβου) στη διασκέδαση (κινούμενα σχέδια). Μπορείτε επίσης να καρφώσετε τις φωτογραφίες σας με μια ποικιλία από διασκεδαστικά και funky πλαίσια.

Μέσα στον επεξεργαστή υπάρχει μια καρτέλα αντικειμένων όπου μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, σχήματα και μπαλόνια ομιλίας πάνω από τη φωτογραφία με την οποία εργάζεστε.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων clip art που μπορούν να σφραγιστούν στο αρχείο εργασίας σας και μπορείτε επίσης να προσθέσετε οποιαδήποτε άλλη φωτογραφία ή εικόνα από το πρόχειρο. Υπάρχει ένα πλούσιο εργαλείο κειμένου για την προσθήκη μορφοποιημένου κειμένου καθώς και ένα εργαλείο συμβόλων το οποίο σας επιτρέπει να περιηγείστε σε όλες τις γραμματοσειρές συμβόλων στον υπολογιστή σας και να τις αποθέσετε στην εικόνα σας. Μόλις αυτά τα αντικείμενα βρίσκονται στο έγγραφό σας, μπορούν να αλλάξουν μέγεθος, να μετακινηθούν και να περιστραφούν.

Ο επεξεργαστής προσφέρει επίσης ένα ευέλικτο εργαλείο καλλιέργειας με δυνατότητα κυκλικής καλλιέργειας. Και υπάρχουν μερικά εργαλεία επεξεργασίας περιοχής - εργαλείο αφαίρεσης κόκκινων ματιών, αφαίρεση κροτίδων και ψηφιδωτό. Τα κόκκινα μάτια και τα εργαλεία mole θα μπορούσαν να βελτιωθούν, αλλά για γρήγορες επαφές, κάνουν μια καλή δουλειά.

Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε και να αναιρέσετε όλα τα κουμπιά για να επαναφέρετε τυχόν αλλαγές που δεν σας αρέσουν. Και όταν αποθηκεύετε τις επεξεργασίες σας, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της αρχικής φωτογραφίας πριν από την αντικατάσταση, να αποθηκεύσετε με ένα νέο όνομα αρχείου ή να αποθηκεύσετε το αρχείο σας σε έναν καθορισμένο φάκελο εξόδου.

Επεξεργασία παρτίδας

Στο πρόγραμμα επεξεργασίας παρτίδων, μπορείτε να εφαρμόσετε όλες σχεδόν τις λειτουργίες που υπάρχουν στον επεξεργαστή σε πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Αυτό περιλαμβάνει πλαίσια, αντικείμενα, κείμενο, ρυθμίσεις χρώματος και τόνου, ακόνισμα, αλλαγή μεγέθους και πολλά από τα αποτελέσματα. Μπορείτε να ελέγξετε τα αποτελέσματα πριν εξάγετε μία ή όλες τις φωτογραφίες με τις αλλαγές σας.

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις επεξεργασίας παρτίδας ως αρχείο ρυθμίσεων για να τις χρησιμοποιήσετε αργότερα.

Διαμορφώσεις σελίδας

Η ενότητα σελίδας είναι ένα εργαλείο διάταξης πολλαπλών φωτογραφιών με περισσότερες από 100 επιλογές σχεδιαγράμματος πλέγματος από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Απλά μεταφέρετε και αποθέστε τις φωτογραφίες σας στα πλαίσια για να δημιουργήσετε ένα γρήγορο κολάζ. Οι μεμονωμένες φωτογραφίες μπορούν να μετακινηθούν και να κλιμακωθούν για να χωρέσουν στα πλαίσια του πλέγματος και μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος της διάταξης, να προσθέσετε περιθώρια, γύρω από τις γωνίες και να εφαρμόσετε πλαίσια ή φίλτρα για όλες τις φωτογραφίες στη διάταξη. Μόλις ολοκληρωθεί η διάταξη, μπορεί να αποθηκευτεί ως νέο αρχείο ή να μεταβιβαστεί στον επεξεργαστή.

Αλλα χαρακτηριστικά

Άλλες ενότητες περιλαμβάνουν:

συμπέρασμα

Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος συνολικά σε αυτό που έχει συσκευαστεί σε αυτόν τον επεξεργαστή φωτογραφιών χωρίς να θυσιάζεται η ευκολία χρήσης. Εντούτοις, έχει μερικές αδυναμίες. Σε λίγα μέρη παρατήρησα τους χαρακτήρες της Κορέας σε μερικά παράθυρα διαλόγου και μερικές φορές η γλώσσα δεν ήταν πολύ σαφής στην περιγραφή των λειτουργιών. Το πρόγραμμα περιορίζεται επίσης στην εργασία με ένα μόνο έγγραφο κάθε φορά, οπότε αν θέλετε να αλλάξετε τη φωτογραφία στην οποία εργάζεστε, θα χρειαστεί να αποθηκεύσετε και να κλείσετε το τρέχον αρχείο. Σημαίνει επίσης ότι δεν μπορείτε να εκτελέσετε πιο προηγμένες επεξεργασίες, όπως μια μοντάζ φωτογραφιών πολλαπλών εικόνων που ξεθωριάζουν μεταξύ τους. Παρόλο που εδώ υπάρχουν λίγα εργαλεία επεξεργασίας σε επίπεδο pixel, είναι αρκετά περιορισμένα. Τούτου λεχθέντος, θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο μέρος αυτού που ο μέσος άνθρωπος θα θέλει να κάνει με τις φωτογραφίες, και προσφέρει αρκετά λίγα πρόσθετα διασκέδασης επίσης.

Το PhotoScape είναι δωρεάν για μη εμπορική χρήση και λειτουργεί με Windows 98 / Me / NT / 2000 / XP / Vista. Το πρόγραμμα δεν ενεργοποίησε προειδοποιήσεις adware ή spyware στο σύστημά μου, αλλά η ιστοσελίδα και η ηλεκτρονική βοήθεια εμφανίζουν διαφημίσεις με κείμενο.

Η ηλεκτρονική βοήθεια περιέχει διάφορα βίντεο για να αποδείξει τις δυνατότητες του προγράμματος. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους δωρεάν συντάκτες φωτογραφιών εκεί έξω, και αξίζει τον κόπο να το ελέγξετε.

Σημείωση : Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τυχόν διαφημιστικούς συνδέσμους (διαφημίσεις) σε διαφημίσεις PhotoScape αυτής της σελίδας. Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες απαγόρευσης λήψης που μπορούν να εγκαταστήσουν κακόβουλο λογισμικό και adware στον υπολογιστή σας και / ή να προσπαθήσουν να χρεώσουν ένα τέλος για να κατεβάσετε. Η λήψη είναι ασφαλής και δωρεάν όταν χρησιμοποιείτε τον σύνδεσμο "Site Publisher" παρακάτω ή πηγαίνετε απευθείας στο photoscape.org.

Ιστοσελίδα του εκδότη