Όταν είναι σε αμφιβολία, Αποστολή απλού κειμένου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν Fancy HTML

Τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία απλού κειμένου μπορούν να ληφθούν και να διαβαστούν από οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε συσκευή, γεγονός που τους καθιστά ασφαλή επιλογή.

Τα ευρέως μορφοποιημένα μηνύματα είναι ωραία, αλλά όχι για όλους

Η χρήση της φανταχτερής μορφοποίησης στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ωραία, φυσικά, και συχνά χρησιμοποιείται για να τονίσετε ένα σημείο ή να επιλέξετε μόνο τη γραμματοσειρά που σας αρέσει η ευκρίνεια. Στη συνέχεια, όλα αυτά τα είδη γραφικής ύλης (για όμοια με τα Outlook Express και Windows Mail) ή επιστολές (για IncrediMail) δημιουργίες είναι συναρπαστικά για να ξεκινήσετε με πλούσια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όχι, όλοι μπορούν ή θέλουν να λαμβάνουν μηνύματα πλούσιου κειμένου με μορφοποίηση και διάταξη.

Ορισμένα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι πλήρως ικανά να αποδώσουν τη μορφή HTML που χρησιμοποιείται για πλούσια μορφοποίηση σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Άλλοι προσπαθούν, αλλά αποτυγχάνουν άθλια (ή συντριβή), καθιστώντας το μήνυμά σας απρόσιτο στον παραλήπτη. Ακόμα και τα προγράμματα και οι υπηρεσίες που υποστηρίζουν πλούσια μορφοποίηση μπορούν να εμφανίσουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με ακούσια τρόπους.

Άλλοι παραλήπτες έχουν προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορούν να αποδώσουν σωστά τα μηνύματα HTML, αλλά περιφρονούν την εμπλουτισμένη μορφοποίηση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για διάφορους λόγους (καθαρότητα του μέσου, ζητήματα εύρους ζώνης, ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής μεταξύ άλλων).

Όταν είναι σε αμφιβολία, Αποστολή απλού κειμένου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν Fancy HTML

Έτσι, κάθε φορά που δεν είστε σίγουροι ότι ο παραλήπτης εκτιμά την επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας πλούσια και φανταχτερή μορφοποίηση HTML,

Πώς να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε απλό κείμενο

Ακολουθεί ο τρόπος αποστολής μηνυμάτων απλού κειμένου μόνο με διάφορα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Windows :

Mac OS X :

Web-Based

Linux και Unix :

Αποστολή HTML σε χρήστες υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζονται στο Web;

Συνήθως είναι ασφαλές να στέλνετε ηλεκτρονικά μηνύματα μορφοποιημένα με HTML σε χρήστες ηλεκτρονικών υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το Gmail, το Windows Live Hotmail ή το Yahoo! Mail.

Το απλό κείμενο σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθόλου μορφοποίηση;

Η σύνταξη και η αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε χαρακτήρες κειμένου σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε χωρίς τη μορφοποίηση που εφαρμόζεται στα γράμματα. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους χαρακτήρες του απλού κειμένου για να υποδείξετε μορφοποίηση.

Συγκεκριμένα, μπορείτε

Τι γίνεται με το Multipart / Alternative;

Αντί να στέλνετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο απλού κειμένου, μπορείτε επίσης να στείλετε πολλαπλά / εναλλακτικά μηνύματα που περιέχουν μια απλή έκδοση κειμένου, φυσικά. Το πρόγραμμα ή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη μπορεί στη συνέχεια να εμφανίσει την προτιμώμενη έκδοση.