Λογισμικό Ripping και Εξόρυξη CD ήχου

Οι ανεξάρτητες συσκευές αναπαραγωγής CD είναι χρήσιμες όταν έχετε μια μεγάλη συλλογή από CD που θέλετε να αντιγράψετε. Είναι επίσης χρήσιμες όταν το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που χρησιμοποιείτε δεν συνοδεύεται από ενσωματωμένο CD ripper. Τα ειδικά προγράμματα εξαγωγής CD ήχου έχουν συνήθως περισσότερες δυνατότητες από αυτά που είναι ενσωματωμένα σε δημοφιλή μέσα αναπαραγωγής πολυμέσων όπως το Windows Media Player .

01 από 05

Ακριβές αντίγραφο ήχου

Getty Images / Willyan Wagner / EyeEm

Το EAC-Exact Audio Copy-αποτιμάται για την ακρίβειά του. Το δωρεάν πρόγραμμα των Windows διαβάζει κάθε τομέα CD τουλάχιστον δύο φορές για να επαληθεύσει ότι τα σωστά δεδομένα αντιγράφονται. Στη συνέχεια συγκρίνει το αντίγραφο με το αρχικό CD μέχρι τουλάχιστον οκτώ από τις 16 προσπάθειες να παράγουν ταυτόσημα αποτελέσματα. Τα ενοχλητικά τμήματα του CD, όπως οι γρατζουνισμένες περιοχές, διαβάζονται επανειλημμένα μέχρι και 80 φορές.

Η ακρίβεια της EAC έρχεται με το κόστος της ταχύτητας, αλλά αν η ακρίβεια είναι σημαντική για εσάς, ένα λεπτό ή περισσότερος επιπλέον χρόνος δεν αποτελεί πρόβλημα. Το EAC δεν είναι το πιο φιλικό προς το χρήστη από τα προγράμματα λογισμικού αντιγραφής CD και δεν εφαρμόζει τον δικό του κωδικοποιητή. Η EAC επίσης δεν τραβάει τα μεταδεδομένα άλμπουμ από τη βάση δεδομένων μέχρι να την πείτε.

Παρά αυτές τις αδυναμίες, η ελεύθερη ΑΗΚ είναι ίσως το καλύτερο και πιο ισχυρό εργαλείο διάσπασης. Περισσότερο "

02 του 05

FreeRIP 3 βασική έκδοση

Το FreeRIP 3 έχει μια καλά σχεδιασμένη διασύνδεση που είναι διαισθητική στη χρήση. Αυτό το ελεύθερο CD ripper μπορεί να εξαγάγει τον ήχο από τα μουσικά σας CD σε μορφή MP3, WMA, WAV, Vorbis και FLAC . Το πρόγραμμα υποστηρίζει την ερώτηση CDDB, η οποία χρησιμοποιείται για την αυτόματη συμπλήρωση των πληροφοριών για τα ψηφιακά αρχεία ήχου. Το FreeRIP 3 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μετατροπέας μορφής ήχου και tagger. Όταν μετατρέπετε από μια μορφή ήχου σε μια άλλη, μπορείτε είτε να προσθέσετε αρχεία με μη αυτόματο τρόπο είτε να τα σύρετε και να τα ρίξετε χρησιμοποιώντας το ποντίκι σας. Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν CD ripper, μετατροπέα και tagger, τότε το FreeRIP είναι μια σταθερή επιλογή, Περισσότερα »

03 του 05

Koyotesoft Δωρεάν CD Ripper

Το Free Ripper της Koyotesoft είναι συμβατό με Microsoft Windows και υποστηρίζει τη δημιουργία αρχείων ψηφιακού ήχου MP3, OGG και FLAC. Διαθέτει μια καλή διασύνδεση που είναι εύκολο να διαχειριστεί και έχει επίσης ενσωματωμένο CD player, το οποίο είναι χρήσιμο για την προεπισκόπηση CD ήχου πριν την αντιγραφή τους. Αυτό που κάνει αυτό το CD ripper τόσο διαφορετικό από τα περισσότερα άλλα προγράμματα αυτού του τύπου είναι η ικανότητά του να δημιουργεί και να εγγράφει εικόνες Audio Bin / Cue. Αυτό είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό εάν πρέπει να εργαστείτε με εικόνες ήχου CD. Συνολικά, το Koyotesoft Free CD Ripper είναι ένα συμπαγές CD ripper που κάνει καλή δουλειά. Περισσότερο "

04 του 05

foobar2000

Το Foobar2000 είναι ένα δωρεάν προηγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου για Windows. Παρόλο που είναι πρωτίστως ένας παίκτης, το ηχητικό του στοιχείο υποστηρίζει την ασφαλή αντιγραφή CD ήχου. Το λογισμικό υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών ήχου, όπως MP3, MP4, CD Audio, WMA, Vorbis, FLAC και WAV. Περισσότερο "

05 του 05

FairStairs CD Ripper

Το FairStairs CD Ripper είναι ένα λογισμικό των Windows, το οποίο είναι ισχυρό λογισμικό για την αντιγραφή αρχείων ήχου σε μορφή WMA, MP3, OGG, VQF, FLAC, APE και WAV. Η διεπαφή είναι φιλική προς το χρήστη και περιλαμβάνει υποστήριξη ID3 tag. Υποστηρίζει πολλαπλούς οδηγούς CD / DVD και περιλαμβάνει ελέγχους αναπαραγωγής ήχου. Το FairStairs CD Ripper υποστηρίζει την εξομάλυνση κατά την αντιγραφή. Περισσότερο "