Κιτ εκκίνησης αυτοματισμού οικιακής χρήσης

Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν η αυτοματοποίηση του σπιτιού πρόκειται να λειτουργήσει για σας, δοκιμάστε ένα κιτ εκκίνησης είναι ένας φθηνός τρόπος για να μάθετε. Τα κιτ εκκίνησης για αυτοματισμούς οικιακής χρήσης διατίθενται σε πολλές διαμορφώσεις για φωτισμό, ασφάλεια, επιτήρηση και home cinema. Αυτά τα κιτ έρχονται με όλα όσα χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερών οδηγιών για το πώς μπορείτε να φέρετε το σύστημά σας σε λειτουργία κάτω από μία ώρα.

Επιλέγοντας ένα κιτ φωτισμού

Ο έλεγχος φωτισμού είναι μακράν η πιο δημοφιλής εφαρμογή που χρησιμοποιείται στον οικιακό αυτοματισμό . Οι συσκευές που χρησιμοποιούνται για φωτισμό οικιακού ελέγχου περιλαμβάνουν: διακόπτες και ρυθμιστές, τηλεχειριστήρια , ελεγκτές και διεπαφές υπολογιστών. Τα κιτ ελέγχου φωτισμού είναι διαθέσιμα με σχεδόν οποιονδήποτε συνδυασμό αυτών των στοιχείων.

Τα δημοφιλή κιτ ελέγχου φωτισμού κατοικιών περιλαμβάνουν:

Επιλέγοντας ένα κιτ ασφαλείας οικιακής χρήσης

Η αγορά ενός συστήματος ασφαλείας για το σπίτι σας δεν θα πρέπει να απαιτεί τη λήψη τραπεζικού δανείου. Επίσης, δεν θα πρέπει να απαιτούνται μηνιαίες αμοιβές που καταβάλλονται σε εταιρείες παρακολούθησης που φαίνεται να ασχολούνται περισσότερο με την χρέωση της συνδρομής σας απ 'ό, τι για να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε ασφαλείς.

Τα κιτ ασφάλειας είναι εύκολο να εγκατασταθούν για τους περισσότερους ιδιοκτήτες παιχνιδιών και τα περισσότερα κιτ μπορούν να ρυθμιστούν έτσι ώστε να μπορούν να σας καλέσουν (ή οποιοσδήποτε εσείς επιλέξετε) σε περίπτωση συναγερμού. Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στα συστήματα ασφαλείας μπορούν να περιλαμβάνουν: πίνακες ελέγχου, αισθητήρες πόρτας και παραθύρων, ανιχνευτές κίνησης , συναγερμοί, πομπούς keyfob (για ενεργοποίηση και αφοπλισμό) και αυτόματους τηλεφωνητές (για να καλέσουν κάποιον όταν έχει ενεργοποιηθεί το σύστημα).

Τα καλά παραδείγματα ασύρματων οικιακών συσκευών ασφαλείας περιλαμβάνουν το Ασύρματο σύστημα οικιακής ασφάλειας SecureLinc και το ασύρματο σύστημα συναγερμού Skylink Technologies Total Protection. Παραδείγματα κιτ X10 (ενσύρματα) περιλαμβάνουν το Protector Plus X10 Home Security System και το X10 PRO Wireless Security System.

Επιλογή συστήματος οικιακής επιτήρησης

Τα ασύρματα συστήματα είναι μακράν τα πιο εύκολο να εγκατασταθούν και είναι τα πιο συνηθισμένα είδη προϊόντων επιτήρησης στο σπίτι που διατίθενται σήμερα. Τα ασύρματα συστήματα βίντεο είναι συνήθως διαθέσιμα με 1, 2, 4 ή 8 κάμερες. Τα περισσότερα συστήματα εμφανίζονται σε μια τηλεόραση ή έναν υπολογιστή, κάτι που είναι χρήσιμο, επειδή ένα σύστημα επιτήρησης δεν έχει μεγάλη χρησιμότητα εάν το βίντεο δεν καταγραφεί σε ένα DVR για αργότερα . Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα σύνδεσης από το Internet για να προβάλετε τις κάμερές σας ενώ βρίσκεστε στη δουλειά ή στις διακοπές σας.

Παραδείγματα κάποιων τετρακάναλων οικιακών συσκευών παρακολούθησης βίντεο περιλαμβάνουν το X10 Cam Motion Activated Wireless 4 Ασφάλεια κάμερας, το σύστημα Astrotel DVR System Kit (4 ασύρματες κάμερες και απομακρυσμένη πρόσβαση και το Night Owl Lion-4500 4 καναλιών κιτ ασφαλείας βίντεο.

Συστήματα αυτοματισμού οικιακού κινηματογράφου

Το home cinema είναι κάτι περισσότερο από απλά να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας DVD σε μια τηλεόραση μεγάλης οθόνης. Περιλαμβάνει την πλήρη εμπειρία της μείωσης των φώτων, της σίγασης του τηλεφώνου και της κλοπής των μπάσων στο σύστημα ηχείων οικιακού κινηματογράφου . Ο αυτοματισμός στο σπίτι μπορεί να προσθέσει αυτές τις δυνατότητες υψηλού επιπέδου στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου . Ένα παράδειγμα αυτού του κιτ οικιακού κινηματογράφου είναι το κιτ ελέγχου φωτισμού IRLinc - INSTEON.