Οι 8 Best Racks Server και Enclosures να αγοράσουν το 2018

Βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής ή ο χώρος δεδομένων της εταιρείας σας είναι καθαρός και τακτοποιημένος

Σίγουρα, ο εξειδικευμένος χώρος server rack και ο χώρος του περιβλήματος ενδέχεται να μην είναι mainstream στον σημερινό κόσμο τεχνολογίας, αλλά υπάρχει μια συνεχώς παρούσα ανάγκη στα τμήματα πληροφορικής για τη διατήρηση ενός οργανωμένου διακομιστή ή χώρου δεδομένων που είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις του επιχειρηματικού κόσμου. Είτε η διαχείριση των καλωδίων, η ροή του αέρα ή η παρεμπόδιση της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, ο αριθμός των διαθέσιμων επιλογών σημαίνει ότι είναι πιθανό να βρείτε πολλαπλές επιλογές για κάθε κατηγορία. Ευτυχώς, έχουμε κάνει τη βαριά ανύψωση και επιλέξαμε τον καλύτερο διακομιστή δικτύου και τις επιλογές περίφραξης για εσάς.

Σε ύψος 4,5 μέτρα, ο επαγγελματικός διακομιστής Navepoint 25U με δύο ανοίγματα είναι ανοικτό πλαίσιο με ανοιχτό πλαίσιο. Ανυπομονεί να υποστηρίζει εξοπλισμό τυπικού μεγέθους 19 ιντσών, ο 25U ζυγίζει ένα μεσαίο εύρος 20,8 λιβρών. Διαθέτοντας συνολική χωρητικότητα άνω των 900 λιβρών, το 25U είναι περισσότερο από ικανό να χειρίζεται ελαφριά ηλεκτρονικά με δυνατότητα τοποθέτησης σε ράφι, συμπεριλαμβανομένου ενός ευρέος φάσματος επιλογών διακομιστή. Ευτυχώς, όλα τα καλώδια που προκύπτουν από το πάτωμα του χώρου εξυπηρετητών που εκτείνονται σε πάτωμα είναι καλά διαχειριζόμενα με προσαρμόσιμες βάσεις καλωδίων που μπορούν εύκολα να οργανώσουν και να αποτρέψουν τα καλώδια από το δρόμο ενώ οι διακομιστές είναι σε χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ροδάκια ή βιδωμένο στο πάτωμα.

Με βάρος 71,2 λιβρών, το ανθεκτικό και γερό Nookpoint 12U deluxe IT server rack δικτύου είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για τοποθέτηση σε τοίχο. Προσφέροντας εξοπλισμό κανονικού μεγέθους 19 ιντσών, ο 12U προσφέρει ένα μέγιστο βάθος 13 ιντσών με συνολική χωρητικότητα 16 ιντσών, εμπρός και πίσω. Οι αφαιρούμενες πλευρικές πλακέτες επιτρέπουν στους διαχειριστές πληροφορικής ή σε οποιονδήποτε εργάζεται στη διαχείριση διακομιστών δικτύου να αποκτήσουν εύκολη πρόσβαση πριν και μετά την εγκατάσταση. Το επάνω και το κάτω μέρος προσφέρουν ανοικτούς βραχίονες για εύκολη πρόσβαση καλωδίων και καλωδίων, ενώ η γυάλινη θύρα ασφάλισης προστατεύει τον εξοπλισμό από φυσική διείσδυση. Επιπλέον, τα αφαιρούμενα πλαϊνά πάνελ προσφέρουν τόσο σχισμές εξαερισμού όσο και διπλούς ενσωματωμένους ανεμιστήρες για τη συντήρηση της ψύξης του εξοπλισμού.

Με μέγιστη χωρητικότητα φορτίου μέχρι 200 ​​λίβρες, το περίβλημα διακομιστή Tripp Lite 6U με τοίχο είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το χαλύβδινο πλαίσιο βαρέως τύπου μπορεί να υποστηρίξει εξοπλισμό 19 ιντσών με διάτρητη πόρτα και πλαϊνά πλαίσια που επιτρέπουν τη μέγιστη ροή αέρα. Είναι φιλικό προς το κλείδωμα για να αποτρέψει την πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένων ατόμων σε εξοπλισμό δικτύου. Η πόρτα μπορεί να ανοίξει αριστερά ή δεξιά, ώστε να είναι προσαρμόσιμη για διάφορα διαστήματα χώρου. Επιπλέον, το 6U προσφέρει πρόσθετες λεπτομέρειες όπως τις θύρες καλωδίων κορυφής και κάτω για τη διατήρηση της καλωδιακής οργάνωσης, η οποία μπορεί γρήγορα να ξεφύγει από τον έλεγχο ανάλογα με τον συνολικό αριθμό των συσκευών μέσα στο υλικό βάθους 16,5 ιντσών. Η τοποθέτηση του 6U είναι απλή και μπορεί να γίνει με προαιρετικούς τροχούς για εύκολη μεταφορά ή είναι έτοιμη για τοποθέτηση σε τοίχο απευθείας από το κιβώτιο.

Είτε πρόκειται για διακομιστή / δίκτυο αποθήκευσης ή τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, το StarTech 25U ρυθμιζόμενο βάθος ανοιχτού πλαισίου server rack cabinet είναι έτοιμο για την πρόκληση. Το StarTech 25U, ικανό να υποστηρίξει έως και 1200 λίβρες εξοπλισμού, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προσαρμογής βάθους τοποθέτησης σε βάθος από 22 έως 40 ίντσες. Το τετράθυρο rack είναι πλήρως προσαρμόσιμο ανάλογα με τις ανάγκες σας, ενώ προαιρετικά αξεσουάρ όπως τροχίσκοι, πόδια εξισορρόπησης ή άγκιστρα διαχείρισης καλωδίων περιλαμβάνονται όλα έξω από το κουτί. Η ανοικτή φύση του StarTech 25U σημαίνει ότι η ασφάλεια στο επίπεδο του rack δεν είναι απαραίτητη, επομένως είναι καλύτερα να χρησιμοποιείται σε μια ήδη ασφαλής περιοχή. Τελικά, το StarTech 25U όχι μόνο προσφέρει μεγάλη αποθήκευση σε ένα όχι πολύ μεγάλο πακέτο, αλλά εξακολουθεί να είναι μέσα σε πολλαπλά πρότυπα rack industry, έτσι ώστε να ταιριάζει περισσότερο στον εξοπλισμό.

Συσκευασμένο με τροχούς για εύκολη μετακίνηση και επανατοποθέτηση, το ρελέ διακομιστή δικτύου 19 "της NavePoint, με ανοιχτό πλαίσιο, 19 ιντσών, είναι ιδανικό για συνεχώς μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα πληροφορικής. Με μέγιστο βάθος 23 ιντσών, το 22U έχει ήδη μέγεθος για παραδοσιακό εξοπλισμό 19 ιντσών. Με συνολική χωρητικότητα βάρους 661 λίβρες, υπάρχει ένα βάθος rack οπουδήποτε μεταξύ 10 έως 16,75 ίντσες όλα σε ένα rack server που είναι 48 ίντσες σε ύψος. Συσκευασμένα με επίπεδη συσκευασία για εύκολη μεταφορά, οι παρεχόμενες οδηγίες βοηθούν στη συναρμολόγηση του 22U σε λιγότερο από 30 λεπτά. Δυστυχώς, το NavePoint δεν περιλαμβάνει εξαρτήματα διαχείρισης καλωδίων, αλλά μπορούν να αγοραστούν εύκολα ξεχωριστά στο διαδίκτυο.

Ιδανική για εξοπλισμό τοποθετημένο σε rack, το rack server του StarTech 12U με πλευρική τοποθέτηση σε τοίχο προσφέρει εύκολη πρόσβαση. Συμβατό με διάφορους διακομιστές και UPS (αδιάλειπτη τροφοδοσία ρεύματος) από μάρκες όπως η Lenovo, η Cisco και η APC, το 12U προσφέρει οπές τοποθέτησης κάθε 16 ίντσες για πλαίσια ξηρού τοίχου με πρόσθετη σταθερότητα και ανθεκτικότητα. Με το κρεμαστό τοίχωμα, το 12U προσφέρει μια ανοιχτή όψη τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος του εξοπλισμού σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να ρυθμίζετε τα καλώδια, να βλέπετε τις οθόνες LED και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα κουμπιά διαμόρφωσης. Το χαλύβδινο πλαίσιο παραδίδεται με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και μπορεί να υποστηρίξει έως και 350 κιλά εξοπλισμού όταν τοποθετηθεί σε τοίχο. Πολύ περίεργα, το 12U δεν συνοδεύεται από οδηγίες συναρμολόγησης, αλλά οι αξιολογήσεις των χρηστών συμβουλεύουν ότι δεν είναι απαραίτητες (ο χρόνος εγκατάστασης δεν διαρκεί περισσότερο από 20 λεπτά).

Με αρκετό χώρο αποθήκευσης για εξοπλισμό δικτύου / διακομιστή ή συσκευές τηλεπικοινωνιών, το StarTech 12U βαρύ, ανοιχτό πλαίσιο rack server είναι ιδανικό αν είστε σφιχτοί στο διάστημα. Με δυνατότητα στήριξης έως και 350 κιλών στο rack, οι αγοραστές μπορούν να μεγιστοποιήσουν τη συμβατότητα των 12U με την συμμόρφωση EIA-310-D. Η λύση διπλής τοποθέτησης σημαίνει ένα μικρό αποτύπωμα, αλλά είναι ακόμα σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να εξασφαλίζει σταθερότητα. Και μπορείτε να το τοποθετήσετε σχεδόν οπουδήποτε. Τα έξοδα αποστολής είναι μειωμένα χάρη σε ένα επίπεδο κιβώτιο, το οποίο δεν έχει καμία επίδραση στην τοποθέτηση του 12U μαζί χάρη στο σχεδιασμό του χωρίς εργαλεία.

Αν ψάχνετε για ένα σούπερ σχεδιασμό ανοιχτού πλαισίου, το στήριγμα τοίχου StarTech RK819WALLO 8U είναι μια μεγάλη επιλογή για μέγιστη ροή αέρα. Ο σχεδιασμός ανοιχτού πλαισίου προσφέρεται για τη συντήρηση της θερμοκρασίας ψύξης, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού χωρίς την ανάγκη για υπερβολικούς ανεμιστήρες. Ο αρθρωτός σχεδιασμός επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στα πίσω πλαίσια, όπου μπορείτε να ξεκινήσετε τη συναρμολόγηση διακομιστών 19 ιντσών κανονικού μεγέθους ή εξοπλισμού δικτύου (και να τα φτάσετε συνεχώς μετά την εγκατάσταση). Με δυνατότητα στήριξης εξοπλισμού έως και 140 κιλά, η χαλυβουργία υψηλής ποιότητας και ο τετραπολικός σχεδιασμός προσφέρουν ειρήνη και ασφάλεια, ώστε ο εξοπλισμός σας να είναι σταθερός.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .