Η βάση ηχείων Yamaha SRT-700 TV με Air Surround

Ημερομηνία αναφοράς: 08/11/2015
Το 2014, η Yamaha εισήγαγε το πρώτο της τηλεοπτικό ηχοσύστημα, το SRT-1000, το οποίο ενσωμάτωσε τη μοναδική τεχνολογία προβολής ψηφιακού ήχου . Τώρα, για το 2015, η Yamaha πρόσθεσε μια δεύτερη επιλογή τηλεοπτικού ήχου κάτω από την τηλεόραση, τη βάση SRT-700 TV Speaker, που χρησιμοποιεί την εικονική τεχνολογία surround του Yamaha Air Surround Xtreme.

Βασικά στοιχεία Air Surround Xtreme

Το SRT-700 έχει σχεδιαστεί για να δίνει στον ακροατή την εντύπωση ότι είναι στη μέση ενός "εικονικού" πεδίου ήχου 5.1 ή 7.1 καναλιών, χωρίς όλα τα κανονικά απαιτούμενα ηχεία. Παρόλο που δεν παρέχει τόσο ακρίβεια ακριβείας όσο η ψηφιακή προβολή ήχου ή διακριτική ρύθμιση ηχείων 5.1 ή 7.1 καναλιών, δεδομένου ότι όλος ο ήχος εξέρχεται από δύο ηχεία σε ένα κιβώτιο, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματικό και σίγουρα επεκτείνει τον ήχο soundfield για προβολή τηλεόρασης αντί για πιο περίπλοκη ρύθμιση ήχου. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς λειτουργεί το Air Surround Xtreme, παρακολουθήστε μια εξήγηση βίντεο.

Επιπλέον αποκωδικοποίηση και επεξεργασία ήχου

Εκτός από το Air Surround Xtreme, το SRT-700 παρέχει επίσης αποκωδικοποίηση ήχου Dolby Digital . Ωστόσο, δεν παρέχεται αποκωδικοποίηση DTS . Αν έχετε πηγή μόνο DTS, θα πρέπει να ρυθμίσετε την έξοδο πηγής στο PCM εάν είναι συνδεδεμένη στο SRT-700 χρησιμοποιώντας ψηφιακή οπτική σύνδεση.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια ευθεία λειτουργία ακρόασης δύο καναλιών στο SRT-700 αν θέλετε.

Οι πρόσθετες επιλογές βελτίωσης της ακρόασης περιλαμβάνουν την Επέκταση μπάσων (αυξάνει το επίπεδο έντασης μπάσου σε σχέση με τις μεσαίες και υψηλές συχνότητες), Clear Voice (βελτιώνει τα φωνητικά και το παράθυρο διαλόγου) και Audio Delay (lip-synch αν οι εμφανιζόμενες τηλεοπτικές εικόνες δεν ταιριάζουν με σωστό ήχο από το SRT-700).

Ηχεία και Συνδεσιμότητα

Για τα ηχεία, το SRT-700 περιλαμβάνει δύο εμπρός οδηγούς πλήρους εμβέλειας 1-1 / 2 x 3-7 / 8 ιντσών, που συμπληρώνονται από δύο subwoofer χαμηλής πυκνότητας 3-3 / 4 ιντσών και δύο τοποθετημένες πίσω θύρες.

Από την άποψη της συνδεσιμότητας πηγής, το SRT-700 παρέχει 1 ψηφιακή οπτική , 1 ψηφιακή ομοαξονική και 1 αναλογική είσοδο στερεοφωνικού (3,5mm), καθώς και ενσωματωμένο ασύρματο Bluetooth για άμεση ασύρματη ροή μουσικής από συμβατές φορητές συσκευές. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν παρέχεται έξοδος για τη σύνδεση ενός πρόσθετου εξωτερικού υπογούφερ. Επίσης, δεν υπάρχει επιλογή σύνδεσης μέσω HDMI.

Επιλογές ελέγχου

Το SRT-700 μπορεί να λειτουργήσει είτε με το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο είτε με συμβατά έξυπνα τηλέφωνα και ταμπλέτες αφού έχετε κατεβάσει την δωρεάν εφαρμογή Remote Controller της Yamaha για iOS ή Android. Το SRT-700 παρέχει επίσης μια επιλογή μάθησης για πολλά τηλεχειριστήρια τηλεόρασης και τηλεόρασης.

Περισσότερες πληροφορίες

Το SRT-700 μπορεί να φιλοξενήσει τηλεοράσεις μεγέθους έως και 42 ιντσών ( ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, με βιντεοπροβολέα ), με την προϋπόθεση ότι η ενσωματωμένη στάση της τηλεόρασης ή ο βιντεοπροβολέας μπορεί να χωρέσει στην επιφάνεια του SRT-700, είναι 30-3 / 4 x 14-5 / 8-ίντσες - η μονάδα είναι 3 ίντσες υψηλή.

Το Yamaha SRT-700 έχει προτεινόμενη τιμή $ 349,95.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην επίσημη σελίδα του προϊόντος SRT-700 .

Για περισσότερες προτάσεις για ήχο μπαρ και υποβρύχια τηλεόραση, δείτε την τρέχουσα λίστα μου Sound Bars και προβολείς ψηφιακού ήχου .