Χρησιμοποιήστε RE: ως απάντηση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

RE: έχει διαφορετικές έννοιες στο χαρτί και τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες

Πίσω, όταν όλα τα μηνύματα παραδόθηκαν σε χαρτί, ο όρος Re: ήταν "σε σχέση με," ή "σε σχέση με." Δεν είναι συντομογραφία. στην πραγματικότητα, λαμβάνεται από το Λατινικό In re που σημαίνει "στο θέμα του". Το res εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σε δικαστικές διαδικασίες που είναι αναμφισβήτητες και στερούνται τυπικών δυσμενών διαδίκων.

Με την εμφάνιση των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, ωστόσο, η χρήση του RE: έχει αναλάβει μια επαναλαμβανόμενη έννοια με έναν τρόπο που βοηθά να κρατήσει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σαφή και οργανωμένη για τους παραλήπτες. RE: σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιείται στη γραμμή θέματος, που προηγείται του ίδιου του θέματος και δείχνει ότι αυτό το μήνυμα είναι μια απάντηση στο προηγούμενο μήνυμα κάτω από την ίδια γραμμή θέματος.

Αυτό βοηθά τους χρήστες να αναγνωρίζουν τα μηνύματα και τις απαντήσεις που βρίσκονται σε ένα συγκεκριμένο θέμα, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν ένα άτομο συμμετέχει σε πολλές διαφορετικές συνομιλίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ταυτόχρονα.

Όταν RE: Προκαλεί σύγχυση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αν βάζετε RE: μπροστά από το θέμα ενός νέου μηνύματος που δεν αποτελεί απάντηση σε παλαιότερο μήνυμα, οι παραλήπτες ενδέχεται να συγχέονται. Μπορεί να πιστεύουν ότι η απάντηση ανήκει σε ένα νήμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο δεν έχουν ενημερωθεί ή ίσως δεν ανήκουν ή ότι τα προηγούμενα μηνύματα στη συνομιλία δεν ελήφθησαν για κάποιο λόγο.

Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να ισχύει σε άλλα πλαίσια, στην αλληλογραφία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το Re: δεν σημαίνει πλέον ως "σχετικά με το θέμα" - η γραμμή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιέχει ήδη την ετικέτα Θέμα: για να υποδείξει το θέμα του μηνύματος.

Χρησιμοποιήστε RE: για Απάντηση

Για να αποφύγετε τη σύγχυση, αποφύγετε τη χρήση RE: στη γραμμή θέματος, εκτός εάν το μήνυμα είναι επανάληψη ενός μηνύματος με τη συγκεκριμένη γραμμή θέματος. RE: θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν απαντάτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.