Το iPad Mini vs Galaxy Σημείωση 8

Η νέα κασέτα Tablet της Samsung 8-ιντσών μέχρι το iPad;

Πιστεύετε ότι ο Amazon ήξερε ότι επρόκειτο να ξεκινήσει μια επιδημία όταν κυκλοφόρησε το Kindle Fire 7 ιντσών; Πέρυσι, η Google και η Apple μπήκαν στην αγορά tablet μεσαίου μεγέθους με το Google Nexus 7 και το iPad Mini να ανταγωνίζονται τη δεύτερη γενιά δισκίων Kindle Fire που περιείχαν έκδοση 8,9 ιντσών. Και φέτος, η Samsung έχει πηδήσει στο δαχτυλίδι, απελευθερώνοντας το Galaxy Note 8. Αλλά πώς συγκρίνει το Galaxy Note 8 με το iPad Mini;

Το Samsung Galaxy Σημείωση 8

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Galaxy Note 8 είναι ένα δισκίο 8 ιντσών, το οποίο επίσημα σκοτώνει την ιδέα ότι τα μεσαίου μεγέθους δισκία πρέπει να βρίσκονται στην περιοχή των 7 ιντσών. Αυτό δίνει επίσης τη Σημείωση 8 ένα ωραίο πλεονέκτημα μεγέθους σε σύγκριση με το Kindle Fire και το Nexus 7, καθώς και ένα ελαφρύ πλεονέκτημα μεγέθους σε σύγκριση με το 7,9 ιντσών iPad Mini. Η οθόνη ανάλυσης 1280x800 συγκρίνεται ευνοϊκά με το iPad Mini, αν και σε περίπου την ίδια ανάλυση με το Nexus 7 και το Kindle Fire, τα μικρότερα tablet Android θα φαίνονται πραγματικά πιο τραγικά.

Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η Samsung είχε το iPad Mini ευκρινώς στο προσκήνιο της με το Galaxy Note 8. Το νέο tablet αγωνίζεται με έναν ταχύτερο quad-core επεξεργαστή 1,6 GHz και 2 GB μνήμης RAM, κερδίζοντας ακόμη και το 1 GB RAM του iPad 4. Αυτή η προστιθέμενη μνήμη RAM προσφέρει περισσότερες αίθουσες εφαρμογών, οι οποίες θα είναι χρήσιμες σε ένα tablet γνωστό για την ικανότητά του να τρέχει δύο εφαρμογές δίπλα-δίπλα. Το tablet διαθέτει επίσης μια κάμερα 5 MP που βρίσκεται πίσω και έχει κάμερα 1.3 MP.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η σειρά σημείων Samsung της Samsung για τηλέφωνα και ταμπλέτες είναι κατασκευασμένα για να αντικαταστήσουν το σημειωματάριό σας καθώς είναι και εξαιρετικές συσκευές σε άλλες περιοχές. Για το σκοπό αυτό, το Σημείωμα Galaxy 8 περιλαμβάνει το S Pen, ένα γραφίδα σχεδιασμένο ειδικά για τη Σημείωση. Αυτή η γραφίδα αλληλεπιδρά με ειδικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης μιας εφαρμογής σημειώσεων που έχει πολύ καλές δυνατότητες γραφής σε κείμενο. Η γραφίδα χρησιμοποιείται επίσης για την αλλαγή μεγέθους των παραθύρων, το οποίο είναι πρακτικό σε μια συσκευή που σας επιτρέπει να τρέχετε δύο εφαρμογές ταυτόχρονα.

Ένα πράγμα που θα παραμείνει σε άμεσες συγκρίσεις μεταξύ των δύο δισκίων είναι η σχεδίαση. Το γυαλιστερό πλαστικό του Galaxy Note 8 δεν είναι κακό αλλά μπορεί να αισθάνεται φθηνό σε σύγκριση με το iPad Mini. Η φωτογραφική μηχανή της πίσω όψης του Galaxy Note 8 εξέρχεται ελαφρώς, πράγμα που σημαίνει ότι το δισκίο δεν βρίσκεται τελείως επίπεδο.

Αλλά οι δύο πτυχές που θα παραμείνουν πραγματικά είναι η συνδεσιμότητα και η τιμή. Ή ίσως πρέπει να πω την έλλειψη σύνδεσης. Παρόλο που το Galaxy Note 8 υποστηρίζει Wi-Fi Wi-Fi 802.11a / b / g / n και Bluetooth, δεν υποστηρίζει συνδεσιμότητα κυψελοειδών δεδομένων, οπότε δεν υπάρχει 3G ή 4G LTE. Η τιμή είναι επίσης μια περιοχή όπου το Galaxy Note 8 χτυπάει το iPad Mini, αν και όχι με καλό τρόπο. Η τιμή των 400 δολαρίων είναι $ 70 περισσότερο από το iPad Mini.

Το iPad Mini

Το μεγαλύτερο σημείο πώλησης του iPad Mini είναι το Apple App Store. Η Apple διαθέτει 300.000 εφαρμογές σχεδιασμένες ειδικά για το iPad και το iPad Mini και όταν συνδυάζετε την ικανότητα του iPad Mini να εκτελεί εφαρμογές iPhone σε λειτουργία συμβατότητας με τις 800.000 εφαρμογές στο App Store, αυτή είναι μια πολύ μεγάλη προσφορά. Η πραγματική δύναμη είναι η συμβατότητα μεγέθους. Με τόσα μεγέθη και σχήματα συσκευών Android, πολλές από τις εφαρμογές που βρίσκονται στην αγορά εφαρμογών του Google Play είναι πραγματικά σχεδιασμένες για smartphones.

Το iPad Mini ταιριάζει επίσης στο οικοσύστημα iOS της Apple. Όχι μόνο μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές που αγοράσατε με το iPhone ή iPad πλήρους μεγέθους χωρίς να πληρώσετε για δεύτερη φορά (αν υποθέσετε ότι χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό), το iPad Mini παίζει επίσης ωραία με την Apple TV , η οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει το AirPlay για να συνδέσει το iPad ασύρματα στην τηλεόρασή σας HDTV . Και είναι το πιο δημοφιλές δισκίο έχει τα πλεονεκτήματά του. Υπάρχουν πολλά δροσερά αξεσουάρ σχεδιασμένα ειδικά για το iPad, συμπεριλαμβανομένων πολλών αξεσουάρ που αγαπούν οι μουσικοί.

iPad vs Android

Ο επεξεργαστής Dual-Core 1 GHz A5 του iPad Mini είναι ο ίδιος που τροφοδοτείται με το iPad 2 και ενώ η οθόνη 1024x768 δεν είναι κακή, προσγειώνεται στην τελευταία θέση σε σύγκριση με το Amazon Kindle Fire, το Google Nexus 7 και το Galaxy Note 8 Το Galaxy Note 8 διαθέτει επίσης μια οθόνη AMOLED, αν και η εξοικονόμηση ενέργειας δεν μεταφράζεται σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας - το iPad Mini χτυπά τη Σημείωση 8 με περιθώριο αρκετών ωρών.

Ενώ έχει έναν πιο αργό επεξεργαστή και δεν διαθέτει οθόνη Retina , το iPad Mini έχει τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά του iPad πλήρους μεγέθους, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στο Siri . Αυτό σημαίνει ότι το iPad Mini μπορεί να προσφέρει την εμπειρία iPad. Και στα 329 δολάρια, είναι φθηνότερο από το Galaxy Note 8 ή το iPad 4.

Μια πλήρης αναθεώρηση του iPad Mini

Και ο νικητής είναι...

Αυτή η σύγκριση μπορεί να μην έχει νικητή τόσο όσο έχει ένας ηττημένος. Ενώ το Galaxy Note 8 έχει σίγουρα καλές τεχνικές προδιαγραφές, με ταχύτερο επεξεργαστή και γραφικά υψηλότερης ανάλυσης από το iPad Mini, είναι δύσκολο να πει κανείς πού ταιριάζει πραγματικά στην αγορά των tablet. Μετά από όλα, όχι μόνο πρέπει να ανταγωνιστεί το iPad Mini, αλλά και άλλα tablet με Android. Και εκτός από το ότι είναι ελαφρώς μεγαλύτερο, δεν υπάρχει μεγάλη τεχνολογική πρόοδος που να ωθεί το Σημείωμα 8 του Galaxy στην κορυφή.

Αυτό καθιστά δύσκολο να καρφώσει ένα ακροατήριο για το Σημείωμα Galaxy 8. Όσοι θέλουν την εμπειρία του Android είναι καλύτερα εξυπηρετούνται πηγαίνοντας με το φθηνότερο Google Nexus 7 ή Amazon Kindle Fire . Δεν υπάρχει τίποτα για τη Σημείωση 8 που το αξίζει δύο φορές την τιμή των δύο δισκίων και με ένα νέο Nexus 7 στον ορίζοντα, οποιοδήποτε πλεονέκτημα που έχει η Σημείωση 8 μπορεί να διαβρωθεί τους επόμενους μήνες.

Το iPad Mini προσφέρει την εμπειρία του iPad με κόστος $ 70 φθηνότερο από τη Σημείωση 8, ενώ για όσους χρειάζεται να παραμείνουν συνδεδεμένοι στο δρόμο, προσφέρει μια έκδοση 4G LTE. Έτσι, όσοι θέλουν ένα εύκολο στη χρήση tablet με τη μεγαλύτερη υποστήριξη εφαρμογών θα πρέπει να έχουν εύκολη απόφαση.

Το Galaxy Note 8 πρέπει επίσης να ανταγωνιστεί το iPad πλήρους μεγέθους, το οποίο είναι μόνο 100 δολάρια ακριβότερο (ή και φθηνότερο) και τις επερχόμενες ανανεώσεις της Google και της Amazon, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν νέα δισκία των 7 ιντσών αυτό το καλοκαίρι. Η Σημείωση 8 έχει ένα πλεονέκτημα για όσους ενδιαφέρονται για την αναγνώριση χειρογράφου - μια περιοχή στην οποία η σειρά των Smart smartphones και tablet της Samsung θα λάμψει - αλλά αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό για να αφαιρέσει ένα ακροατήριο.