Όλα τα δροσερά παιδιά παίζουν διακόπτη χρώματος

Ίσως πρέπει να είστε πάρα πολύ

Κάθε τώρα και στο εξής φαίνεται ότι υπάρχει ένα κινητό παιχνίδι που όλοι παίζουν. Το 2014 ήταν το Flappy Bird. Το 2015 ήταν ο κ. Jump. Και από αυτό το γράψιμο, το κινητό κορώνα τυχερών παιχνιδιών του Early 2016 φαίνεται να ανήκει σε γρήγορο παιχνίδι αντίδρασης Color Switch.

Τι είναι ο διακόπτης χρώματος;

Αρχικά κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2015, ο διακόπτης Color είναι ένα παιχνίδι από τσίμπημα δάχτυλα και συντονισμό χρώματος. Όπως και το Flappy Bird, οι παίκτες πρέπει να πατήσουν για να κρατήσουν τον avatar τους στον αέρα. Σε αντίθεση με το Flappy Bird, θα ανεβαίνετε προς τα πάνω και όχι στην οθόνη. Αυτό δίνει στους παίκτες μεγαλύτερο έλεγχο του αντίστοιχου στην οθόνη τους, καθώς θα πρέπει να ανησυχούν μόνο για διαμονή, όχι προς τα πάνω και προς τα αριστερά - αλλά αυτή η μικρή διάκριση δεν καθιστά το παιχνίδι λιγότερο δύσκολο.

Το ποντίκι στο Color Switch είναι ότι η μπάλα σας μπορεί να περάσει μόνο από αντικείμενα του ίδιου χρώματος. Καθώς φτάνετε προς τα πάνω, θα συναντήσετε κύκλους που περιστρέφονται, γραμμές που κινούνται και διάφορα άλλα εμπόδια - το καθένα με ένα σχέδιο τεσσάρων χρωμάτων θα πρέπει να περιηγηθείτε. Οι παίκτες στο Color Switch πρέπει να περιμένουν την ακριβή στιγμή για να περάσουν από κάθε αποκλεισμό, καθώς αγγίζουν ένα χρώμα διαφορετικό από την μπάλα τους θα προκαλέσουν ένα παιχνίδι σε σχέση με το σενάριο.

Περαιτέρω προσθήκη στην πρόκληση είναι η ανάγκη για την μπάλα σας να αλλάξει το χρώμα μετά από κάθε εμπόδιο, καθώς και τα πρότυπα που απαιτούν να περάσετε μέσα και έξω από αυτά για να φτάσετε στην άλλη πλευρά. Ο διακόπτης χρώματος είναι ένα παιχνίδι τέλειου χρονισμού, και αν δεν το καταφέρετε, το υψηλό σας σκορ θα παραμείνει παράλογα χαμηλό. Ακόμα και η αναπήδηση της μπάλας για να την κρατήσει στο παιχνίδι, ενώ η αναμονή για τη σωστή στιγμή μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη κατάρρευση, αν δεν αντιμετωπιστεί με την άριστη τελειότητα.

Γιατί οι άνθρωποι παίζουν;

Αν κοιτάξετε την ιστορία των κορυφαίων δωρεάν παιχνιδιών στο App Store, θα βρείτε μια λιτανεία από φουσκωμένα δύσκολα παιχνίδια με ένα μόνο άγγιγμα. Τις περισσότερες φορές τα παιχνίδια αυτού του είδους θα κρατούν την πρώτη θέση μόνο για μια εβδομάδα ή δύο, αντικαθιστώντας γρήγορα την επόμενη βίαιη πρόκληση που έρχεται μαζί. Ο διακόπτης χρώματος φαίνεται να είναι μια από τις σπάνιες εξαιρέσεις στον κανόνα.

Ο λόγος? Ο διακόπτης χρώματος παίζει σαν Master Class σε υψηλό σχεδιασμό παιχνιδιού με σκορ. Η πρόκληση, από στόμα σε στόμα, και η φύση-topping φύση είναι αρκετά για να πάρει κάποιον για να κατεβάσετε το παιχνίδι και να αρχίσετε να παίζετε, αλλά είναι αυτό που οι προγραμματιστές του παιχνιδιού κάνουν μόλις έχετε αρχίσει που θα σας κρατήσει να επιστρέψετε.

Εκτός από την ατελείωτη κύρια λειτουργία, η ομάδα πίσω από το Color Switch έχει προσθέσει πολλαπλές παραλλαγές που βασίζονται σε επίπεδο που δίνουν στους παίκτες την αίσθηση της προόδου πολύ καιρό αφού έχουν ξεπεράσει τις ικανότητές τους. Αυτά περιλαμβάνουν πράγματα όπως μια λειτουργία αγώνων που σπρώχνει εναντίον ενός ανταγωνιστή του AI, έναν αντίστροφο τρόπο που παίζει ανεστραμμένο, μια λειτουργία σπηλαίου που παίζετε στο σκοτάδι - ο κατάλογος συνεχίζεται και συνεχίζει. Υπάρχει ακόμα και ένας τρόπος με τον οποίο κρατάτε την μπάλα ψηλά ακριβώς όπως το Flappy Bird, αλλά αντί να περάσετε μέσα από τους σωλήνες θα πρέπει να περάσετε από τα τυπικά σχήματα και μοτίβα Color Switch.

Θα διαρκέσει;

Εάν ο εκδότης Fortafy Games συνεχίσει να ενημερώνει το παιχνίδι με ταχύτητα και οργή όπως έχουν ξεκινήσει από την κυκλοφορία του, η Color Switch δεν πρόκειται σύντομα να φύγει σύντομα. Το παιχνίδι βλέπει την προσθήκη νέων τρόπων λειτουργίας, νέων επιπέδων, νέων προτύπων και περισσότερων σε βάση δύο φορές την εβδομάδα. Παρέχοντας στους παίκτες περισσότερα από αυτό που θέλουν, τα παιχνίδια Fortafy έχουν χτυπήσει στη μαγική φόρμουλα που λείπουν τόσοι άλλοι ψηφοφόροι υψηλού σκορ: κανονικό φρέσκο ​​περιεχόμενο.

Ο διακόπτης χρώματος δείχνει επίσης ένα σημάδι επιτυχίας, που οι δημιουργοί του είναι πιθανότατα λιγότερο ενθουσιασμένοι για: μια μη σταματήσει παρέλαση των κλώνων. Κάνοντας μια αναζήτηση στο Color Switch στο App Store, θα εμφανιστεί μια φαινομενικά ατελείωτη ροή απατεώνων, από το "Color Switch :)" και το "Color Switch 2" στο "Color Switch Jump" την επιτυχία της μάρκας. Όσο καταθλιπτικό πρέπει να είναι αυτό, δεν εμπνέετε πολλούς κλώνους εκτός αν είστε σε κάτι τεράστιο.

Αν δεν παίζετε ακόμα Color Switch, ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσετε. Το Color Switch είναι διαθέσιμο ως δωρεάν download στο App Store.