Το Google G Suite είναι το νέο Google Apps for Business

Αυτή η εναλλακτική λύση του Office 365 έχει κάτι παραπάνω από ένα νέο όνομα

Το Google Apps είναι έξω για βοσκότοπο, με τη θέση του Google G Suite . Η εναλλακτική λύση που βασίζεται σε σύννεφο στις σουίτες, όπως το Microsoft Office, είναι μια επιχειρηματική έκδοση των εγγράφων, των φύλλων, των διαφανειών, των εντύπων, των ιστότοπων και άλλων εργαλείων Google που έχετε χρησιμοποιήσει ως ιδιώτες, μέσω του λογαριασμού σας Google ή Gmail. Έτσι είναι αυτή η εναλλακτική λύση για τις σουίτες cloud όπως το Office 365 σωστό για εσάς; Ακολουθεί μια επισκόπηση που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε.

Σκέψου τη συνδρομή (ανά άτομο, ανά μήνα)

Ενώ το G Suite έρχεται με μια δέσμη "δωρεάν πρόσθετων" όπως το Gmail, η σουίτα δεν είναι ελεύθερη.

Θα χρειαστείτε μια συνδρομητική συνδρομή (όχι μόνο τους λογαριασμούς σας Google) για να χρησιμοποιήσετε το G Suite για την επιχείρησή σας ή τον οργανισμό σας. Οι συνδρομές χρεώνονται μηνιαίως από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να βρείτε ετήσιες επιλογές.

Πόσο θα πληρώσετε για τα σχέδια Google G Suite

Οι τιμές σουίτας G βρίσκονται στην ίδια τιμή με τις τιμές του Office 365 για επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις. Μόλις φτάσετε σε σύνολα χαρακτηριστικών, η χρήση σας θα ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες σας, οπότε σκεφτείτε το ως μια επισκόπηση τιμών, για να σας βοηθήσουμε να μάθετε αν θα θέλατε να εξετάσετε περαιτέρω το G Suite.

Η Google προσφέρει μόλις δύο σχέδια κατά τη διάρκεια αυτής της γραφής, γεγονός που καθιστά πολύ πιο απλό να αξιολογηθεί. Αυτά τα δύο σχέδια δεν έχουν σαφή ονόματα για να τα διακρίνουν. Αντ 'αυτού, αθλούν δύο διαφορετικά σημεία τιμών και σύνολα χαρακτηριστικών. Τη στιγμή της γραφής, οι μηνιαίες αυτές τιμές έσπασαν ως εξής.

G σουίτα σε $ 5 ανά χρήστη ανά μήνα

G Suite Απεριόριστη αποθήκευση και θόλος σε $ 10 ανά χρήστη ανά μήνα

Ελέγχετε πάντα τον ιστότοπο Τιμολόγησης G Suite της Google για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και δυνατότητες, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό σας δίνει κάποια προοπτική σχετικά με αυτά τα δύο σχέδια. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι το G Suite for Education αντικαθιστά το Google Apps for Education, το οποίο σημαίνει ότι οι ακαδημαϊκοί μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την ελεύθερη επιλογή. Ή, ελέγξτε τα εκπαιδευτικά σχέδια της Microsoft, καθώς και αυτά τα πρόσθετα για το Office 365:

Επιλογές εκπαίδευσης G Suite

Το Office 365 προσφέρει μεγάλη υποστήριξη για να συνεργαστείτε, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης. Θα βρείτε παρόμοιους πόρους για τα επιχειρηματικά εργαλεία της Google και ίσως προτιμάτε και την προσέγγισή τους.

Το Κέντρο Εκμάθησης G Suite παρέχει μια εξειδικευμένη αγορά για ανάγκες εκπαίδευσης σε όλο το σύστημα ή σε συγκεκριμένα εργαλεία, διευκολύνοντας την εύρεση των σωστών εργαλείων εκμάθησης για την ομάδα σας.

Θα βρείτε επίσης μια χρήσιμη βιβλιοθήκη συμβουλών στην τοποθεσία του κέντρου εκμάθησης. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα συμβουλών που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα σήμερα:

Προτείνω να αναζητήσετε αυτά τα θέματα ανά προϊόν, το οποίο ανοίγει πολύ περισσότερο από ό, τι θα δείτε στη σελίδα που παρουσιάστηκε αυτή τη βιβλιοθήκη.

Εξετάστε την εταιρική σχέση G Suite

Ορισμένες επιχειρήσεις ενδέχεται να πληρούν τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα G Suite Partner της Google. Δημιουργήστε την επιχείρησή σας για το μέλλον και συνεργάτη με το Google Cloud. Ακολουθεί μια πρόσθετη διορατικότητα από το τμήμα συνεργασίας:

"Σχεδιάσαμε το Πρόγραμμα συνεργατών Google Cloud για να σας επιτρέψουμε να πουλάτε, να εξυπηρετείτε και να καινοτομείτε αξιοποιώντας τα προϊόντα και τις πλατφόρμες μας μέσω της σουίτας Google Cloud. Οι συνεργάτες αποτελούν θεμελιώδες μέρος της αποστολής του Google Cloud για να δώσουν τη δυνατότητα σε δισεκατομμύρια ανθρώπους να δουλέψουν τον τρόπο που επιλέγουν και να χτίσουν τα επόμενα. "

Θα βρείτε διάφορους τύπους συνεργασιών: ένα κομμάτι υπηρεσιών και ένα κομμάτι τεχνολογίας (με ένα σύμβολο κράτησης θέσης για αυτό που υποθέτω ότι είναι μια επερχόμενη πίστα πωλήσεων). Από εκεί, οι συνεργάτες μπορούν να ειδικεύονται σε συγκεκριμένα προϊόντα, όπως αναφέρεται στη σειρά που βρίσκεται στην κορυφή αυτού του άρθρου. Σε εξαιρετικές συνεργασίες μπορεί να χορηγηθεί καθεστώς Premier Tier.

Επεκτείνετε τη σουίτα G πέρα ​​από τα βασικά

Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε το G Suite με προτεινόμενες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν εργαλεία διαχείρισης σχέσεων πελατών (Customer Relationship Management, CRM), εργαλεία διαχείρισης έργων (PM), τηλεφωνική υπηρεσία, βοήθεια διαχείρισης εγγράφων και πολλά άλλα. Για αυτές τις επιλογές και τις συστάσεις, επισκεφθείτε τον ιστότοπο Extend G Suite.

Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για επιχειρηματικούς χρήστες

Όπως και με άλλα εργαλεία παραγωγικότητας, μπορείτε να δοκιμάσετε το Google G Suite δωρεάν για 30 ημέρες, επισκεπτόμενοι αυτόν τον ελεύθερο ιστότοπο προσφοράς. Για πρόσθετη προοπτική στο Google G Suite, ελέγξτε την καμπάνια "μαζί" της εταιρείας. Αυτός ο σύνδεσμος παρέχει μια υπέροχη, οπτική επισκόπηση του τι μπορείτε να κάνετε με συγκεκριμένα εργαλεία για να βεβαιωθείτε ότι η ομάδα ή η οργάνωσή σας βρίσκεται στην ίδια σελίδα και συνεργάζεστε με τους στόχους σας.