Οι καλύτερες επιλογές καθισμάτων για το 2018

Επιλογές για άνετα και ευέλικτα καθίσματα για το σπίτι

Δίδεται μεγάλη προσοχή στις τηλεοράσεις, τους βιντεοπροβολείς, τον εξοπλισμό ήχου, τα ηχεία, τα καλώδια και τα καλώδια που χρειάζονται για να δοκιμάσετε το σπίτι θέατρο, αλλά υπάρχουν πολλά πρόσθετα που μπορούν να βελτιώσουν την απόλαυση στο σπίτι σας. Ένα add-on που πολλές φορές παραβλέπεται, είναι άνετα καθίσματα. Ανατρέξτε στη λίστα με τους προτεινόμενους κατασκευαστές καθισμάτων για οικιακούς κινηματογράφους και τις επιλογές καθισμάτων που θα κάνουν την εμπειρία θέασης και ακρόασης στο σπίτι σας πιο ευχάριστη.

Ελέγξτε μια μεγάλη, άνετη επιλογή καθισμάτων οικιακού κινηματογράφου από το κάθισμα Octane, το Turbo XL700 Power Recliner. Αυτή η άνετη καρέκλα είναι ιδανική για θέαση στο σπίτι θέατρο με ηλεκτρική στήριξη, δύο υποβραχιόνια, padded footrest και αποθήκες αποθήκευσης όταν δεν χρησιμοποιείται, καθώς και περιστρεφόμενο δίσκο και υποδοχή ποτηριών για όλα τα σνακ και τα ποτά σας. Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε δύο ή περισσότερα Turbo XL700 για να δημιουργήσετε μια σειρά από άνετα καθίσματα για οικογένεια και φίλους.

Εδώ είναι μια άνετη επιλογή καθισμάτων οικιακού κινηματογράφου, το Έπιπλο Flash 2 θέσεων μαύρο δερμάτινο σαλόνι Home Theater Recliner. Αυτή η ρύθμιση είναι ιδανική για ζευγάρι. Και οι δύο καρέκλες παρέχουν μεταβλητές θέσεις κλίσης, καθώς και αποθήκευση μεταξύ των δύο καρεκλών για απομακρυσμένα, σνακ, κλπ. Επιπλέον, κάθε καρέκλα έχει τη δική της υποδοχή ποτηριών.

Το Mainstays Home Theatre Recliner είναι αρκετά βασικό, αλλά είναι οικονομικά προσιτό για όσους έχουν προϋπολογισμό, παρέχοντας παράλληλα όλη την άνεση που μπορεί να χρειαστείτε για μια βραδιά ρολογιού ταινιών. Διαθέτει έναν μηχανισμό χαλύβδινης κλίσης, άνετο μαξιλάρι αφρού και φυσικά κλίση υποβραχιόνων για μεγαλύτερη άνεση.

Αν ψάχνετε για μια άνετη καρέκλα σπιτιού, αλλά δεν χρειάζεστε καθόλου διακοσμητικά στοιχεία, τότε ανατρέξτε στη χειροκίνητη ξαπλώστρα Giantex. Διαθέτει συμπαγή κατασκευή με άνετο δέρμα. το Giantex είναι έτοιμο για βράδυ τηλεοπτικής ή κινηματογραφικής προβολής - το μόνο μειονέκτημα είναι ότι υπάρχει κάτοχος ποτηριού - οπότε αν σας αρέσουν ποτά και σνακ, θα χρειαστείτε ένα τραπέζι ή ένα δίσκο. Ωστόσο, για λιγότερο από $ 200, το χειροκίνητο recliner του Giantx είναι μια καλή αξία.

Χρειάζεστε περισσότερες από δύο θέσεις; - Ελέγξτε το Pavilion Coast 3 θέσεων. Για λιγότερα από 1.500 δολάρια, έχετε τέσσερις ανεξάρτητες καρέκλες χειροκίνητα με κλίση, με κουφώματα από συμπαγές ξύλο, άνετα μαξιλάρια, με μαξιλαροθήκες που μπορούν επίσης να ρυθμίζονται ξεχωριστά. Επίσης, συμπεριλαμβάνονται και οι υποδοχές για κάθε καρέκλα. Επιπλέον, αν δεν είναι αρκετές τρεις θέσεις, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα σε κάθε άκρο.

Αν ψάχνετε για μια ευέλικτη επιλογή καθισμάτων οικιακού κινηματογράφου, ανατρέξτε στην 3-κάθισμα / διπλή ξαπλώστρα Case Andrea Milano.

Για ατομική προβολή, μπορείτε απλά να απλωθεί και να απλωθεί σε ολόκληρο το μήκος της, ή αν έχετε δύο ή τρία άτομα, τα δύο ή τρία, μπορείτε να ζεσταθείτε. Αν θέλετε να ξαπλώνετε, πρέπει να καθίσετε στα δύο ακραία τμήματα. Ο καναπές είναι κατασκευασμένος από δερμάτινο δερμάτινο λουρί και διατίθεται σε μαύρο ή καφέ χρώμα. Ολόκληρη η μονάδα έχει πλάτος 74 εκατοστά.

Εδώ είναι μια εξαιρετική επιλογή 4 θέσεων για οικογένειες που προσφέρει μια πραγματικά άνετη προβολή τηλεόρασης ή ταινιών. Τα παιδιά μπορούν να καθίσουν στα άκρα, ενώ η μαμά και ο μπαμπάς μπορούν να μοιραστούν το κέντρο. Κάθε κάθισμα διαθέτει ηλεκτροκίνητη κλίση (συμπεριλαμβανομένου κάθε τμήματος του ιπποειδούς). Επίσης, οι θήκες που περιλαμβάνονται στο πιάτο είναι φιλικές προς το πλυντήριο πιάτων.

Η όλη μονάδα είναι καλά κατασκευασμένη, με άνετο εσωτερικό αφρό και εξωτερικό καφέ δέρμα. Επίσης, για βέλτιστη προβολή, η διάταξη 4 θέσεων είναι ελαφρώς καμπυλωμένη. Η όλη μονάδα μπορεί εύκολα να συναρμολογηθεί και να επεκταθεί.

Ο Jaymar επιστρέφει στα βασικά - άνετα καθίσματα χωρίς όλα τα διακοσμητικά - αν αυτό είναι μόνο που θέλετε. Ωστόσο, αν θέλετε να προσθέσετε επιπλέον χαρακτηριστικά στα καθίσματα σας, μπορείτε να ζητήσετε μια ποικιλία επιλογών, συμπεριλαμβανομένων κατόχων ποτηριών, χρωμίου ή ξύλινων ποδιών, δέρματος ή άλλου υφάσματος και μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεμονωμένα καθίσματα ή μια σειρά καθισμάτων σε μια ευθεία ή καμπύλη σειρά.

Το κάστρο κάνει πραγματικά άνετα καθίσματα για σπιτάκια, ξαπλώστρες και σκελετούς. Ωστόσο, το αγαπημένο μου πράγμα για το κάθισμα Fortress είναι ότι προσφέρουν πολλές επιλογές αξεσουάρ που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες άνεσης (και ελέγχου) στο σπίτι σας. Αν ψάχνετε για καθίσματα οικιακού κινηματογράφου που είναι κάτι περισσότερο από ένα κάθισμα, δείτε τι Fortress έχει να προσφέρει, όπως το Kensington Dual που εμφανίζεται στη φωτογραφία.

Αν ψάχνετε για σκηνικά πολυτελείας home theatre home theater, δείτε τις προσφορές από το Elite Home Theatre. Οι καταναλωτές έχουν την επιλογή να αγοράσουν μια προ-σχεδιασμένη καρέκλα, αλλά μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τα δικά σας έθιμα καθίσματα μέσω της σελίδας Build Your Chair - επιλέξτε ανάμεσα σε 12 στυλ, 6 πίσω τύπους ξεκούρασης, υλικό (δέρμα / σουέτ) και χρώμα, μαξιλάρι μεσαία, σταθερή) και διάταξη (καρέκλα με μια καρέκλα ή ποικιλία ομάδων καρέκλας).

Επιπλέον, το Elite Home Theater Seating προσφέρει επίσης τη συμπερίληψη των προϊόντων Crowson Technologies Tactile Effects System, καθώς και πρόσθετα εξαρτήματα, εάν είναι επιθυμητό.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .