Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα DVR (ψηφιακό βίντεο εγγραφής)

Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε πριν από την αγορά ενός DVR

Ο κόσμος των DVRs έχει αλλάξει αρκετά δραστικά από το ντεμπούτο του TiVo. Υπήρξαν μερικοί ανταγωνιστές για λίγο, αλλά μόνο η TiVo παρέμεινε σταθερή επειδή οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές της έφυγαν από την επιχείρηση.

Εάν δεν είστε κάτοχος ενός TiVo, πιθανότατα θα καταλήξετε να χρησιμοποιείτε ένα από τα DVR που παρέχονται από την εταιρεία καλωδιακής τηλεόρασης.

Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε για την αγορά ενός DVR, έχουμε κάποιες ερωτήσεις που θα πρέπει να ρωτηθείτε πριν πετάξετε τα μετρητά που έχετε κερδίσει σκληρά.

Πόσο πολύ θέλω να περάσω;

Τα set-top DVR κυμαίνονται σε τιμή από περίπου $ 100 έως και $ 1.000. Το TiVo προσφέρει μοντέλα 99 δολαρίων (συν μηνιαία χρέωση υπηρεσιών) που μπορεί να καταγράψει 40 ώρες προγραμματισμού.

Μετά από αυτό, οι τιμές ανεβαίνουν καθώς αυξάνονται οι ώρες εγγραφής. Άλλες συσκευές DVR της συσκευής διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος του σκληρού δίσκου (τόσο μεγαλύτερη είναι η μονάδα δίσκου, τόσο περισσότερες ώρες μπορείτε να καταγράψετε) και αν εγγράφονται ή όχι σε DVD. Κάποιοι έχουν ακόμα ενσωματωμένα VCR.

Είναι σημαντικό να έχετε έναν προϋπολογισμό που έχει οριστεί για το DVR σας, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να καθορίσετε ποιες εταιρείες θα συγκρίνουν όταν θα επιλέξετε να επιλέξετε.

Τι θέλω για DVR;

Θέλετε να εγγράψετε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, να τις παρακολουθήσετε και στη συνέχεια να τις διαγράψετε; Το TiVo με ένα μεγάλο σκληρό δίσκο θα ήταν καλύτερο.

Ή μήπως σκοπεύετε να εγγράψετε τηλεόραση σε σκληρό δίσκο και στη συνέχεια να κρατήσετε τις εκπομπές βάζοντας τους σε DVD; Στη συνέχεια θα χρειαστείτε ένα DVR set-top με ενσωματωμένο DVD recorder.

Εγώ Εγγραφείτε στην καλωδιακή τηλεόραση ή στο δορυφόρο;

Οι περισσότεροι καλωδιακοί και δορυφορικοί πάροχοι προσφέρουν υπηρεσία DVR για μηνιαία χρέωση, συνήθως κάτω από $ 20. Μερικοί ακόμη προσφέρουν υπηρεσία DVR δωρεάν.

Αυτά τα DVR είναι μισθωμένα και παραμένουν ιδιοκτησία του καλωδιακού ή δορυφορικού παροχέα. Το ξεκάθαρο πλεονέκτημα σε αυτό είναι ότι δεν υπάρχει πρόωρο κόστος για αυτά τα DVR. αποτελούν μέρος του μηνιαίου λογαριασμού σας.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ψωνίζετε για DVR ή να επιλέξετε τίποτα εκτός από τον πάροχο - η συσκευή DVR συνοδεύεται από την αγορά.

Προτιμώ έναν ορισμένο κατασκευαστή;

Μερικοί άνθρωποι αγαπούν τη Sony και θα αγοράσουν μόνο ηλεκτρονικά προϊόντα της Sony. Άλλοι, Panasonic. Αν είστε σαν τους, αυτό θα μπορούσε να είναι ένας παράγοντας στην απόφασή σας.

Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα ανοιχτό μυαλό όταν πρόκειται για την ηλεκτρονική. Ακόμα κι αν δεν έχετε ακούσει για έναν κατασκευαστή, κάντε κάποια έρευνα και μάθετε για τα προϊόντα τους. Μην πουλάτε τον εαυτό σας σύντομο μόνο λόγω της εμπιστοσύνης του σήματος.

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε

Προσπαθήστε να αποκτήσετε τις καλύτερες συνδέσεις για το set-top DVR και την τηλεόραση και το home theater που έχετε ρυθμίσει (αν έχετε). Εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει είσοδο S-Video ή συνιστωσών, χρησιμοποιήστε αυτές τις εισόδους σύνθετου σήματος (RCA).

Αν έχετε ρύθμιση surround ήχου, συνδέστε ψηφιακό οπτικό ή ομοαξονικό ήχο αντί για σύνθετο ήχο. Θα έχετε πολύ καλύτερη εικόνα και ήχο με συνδέσεις υψηλότερης ποιότητας.

Η απόφαση για ένα DVR set-top δεν είναι εύκολη, αλλά μερικές φορές η απόφαση γίνεται για εσάς. Αν έχετε εγγραφεί στο καλωδιακό ή δορυφορικό σύστημα, είναι λογικό να χρησιμοποιήσετε τα DVR. Ωστόσο, εάν θέλετε περισσότερο χρόνο εγγραφής ή δυνατότητα εγγραφής DVD, τότε ίσως θέλετε να πάτε με το TiVo ή με ένα συνδυασμό DVD / recorder σκληρού δίσκου.

Είναι καλύτερο να διαβάσετε για τα διάφορα DVRs set-top και να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για εσάς.

Ακολουθούν μερικοί πόροι που σχετίζονται με DVR που ίσως θέλετε να αναζητήσετε: