Η επανεξέταση της βόρειας αμερικανικής περιπέτειας του Cabela (X360)

Κυνήγι παιχνίδια τείνουν να είναι λίγο μισά-assed. Συγνώμη, αλλά κάποιος πρέπει να το πει. Η παρουσίαση είναι συνήθως φτωχή και γενικά δεν υπάρχει πολύ διαθέσιμο περιεχόμενο, ακόμη και αν το βασικό gameplay μπορεί να είναι αξιοπρεπές. Οι περιπέτειες της Cabela της Βόρειας Αμερικής δεν είναι σαν τα άλλα παιχνίδια κυνηγιού. Έχει στερεή παρουσίαση, διασκεδαστικό gameplay, και έχει πραγματικά έναν τόνο τρόπων για να απολαύσετε. Χωρίς αμφιβολία, οι βόρειες αμερικανικές περιπέτειες του Cabela είναι το καλύτερο παιχνίδι κυνηγιού στο Xbox 360.

Στοιχεία παιχνιδιού

Ο τρόπος σταδιοδρομίας σας ταξιδεύει σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική για να κινηματογραφήσετε τηλεοπτική κυνήγι. Θα κυνηγήσετε τα πουλιά, θα πυροβολήσετε varmints, και στη συνέχεια να πάρει κάτω τα μεγάλα ζώα παιχνίδι όπως το ελάφι, elk, ή moose και όλα κορυφώνονται με ένα πολύ φοβερό κυνήγι αρκούδα. Όχι μόνο παίζετε τον κυνηγό, αλλά και τον cameraman για το μεγάλο σκοπευτικό παιχνίδι. Στη συνέχεια, όταν τελειώσετε με τα κυνήγι σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια προεπισκόπηση του επεισοδίου που μόλις γυρίσατε. Πολύ ωραίο. Τα επίπεδα εναλλάσσονται μεταξύ των σκηνικών βλαστών τηλεοπτικών εκπομπών όπου πρέπει να κάνετε τα πράγματα με μια συγκεκριμένη σειρά και πιο ανοικτά επίπεδα όπου μπορείτε να εξερευνήσετε μια περιοχή και να κυνηγήσετε όσο θέλετε.

Για τα περισσότερα παιχνίδια κυνηγιού, ο κατάλογος χαρακτηριστικών θα τελείωσε εκεί. ΟΧΙ αυτη τη φορα. Εκτός από τη σταδιοδρομία, υπάρχουν επίσης τουρνουά Big Trophy όπου επιλέγετε ένα είδος για να κυνηγήσετε και στη συνέχεια πετάγονται σε μεγάλο ανοιχτό επίπεδο και επιφορτισμένοι με την εξεύρεση του μεγαλύτερου και πιο εντυπωσιακού ζώου. Υπάρχουν διάφορα είδη με πολλαπλούς χάρτες για καθένα. Η λειτουργία πρόκλησης κυνηγών είναι ένας shooter σε arcade, όπου μετακινείτε αυτόματα σε μια περιοχή και μετακινήστε έναν κέρσορα γύρω από την οθόνη για να πυροβολήσετε τα ζώα και τις power-ups για τα σημεία. Το Prairie Dog Challenge είναι ένα arcade mode όπου τα σκυλιά λιβάδια ξεπροβάλλουν από τις τρύπες τους και θα πρέπει να πυροβολούν συγκεκριμένα για να κερδίσουν πόντους.

Πάνω από όλους αυτούς τους τρόπους, υπάρχει ακόμη και σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι όπου μέχρι και τέσσερις παίκτες μπορούν να κυνηγήσουν μαζί και να κλέψουν σκοτώνουν ο ένας από τον άλλο. Δεν είναι ρεαλιστική (μπορείτε να φανταστείτε πόσο τρομακτικό θα ήταν να έχετε τέσσερις σκανδαλιές ευτυχισμένους κυνηγούς κυνήγι σε αυτές τις μικρές περιοχές στην πραγματική ζωή;), αλλά διασκέδαση. Μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε ανθρώπους στο διαδίκτυο για να παίξετε με, αλλά αν μπορείτε να πείσετε μερικούς φίλους για να αγοράσετε το παιχνίδι θα είστε χρυσός. Τώρα μπορείτε να μιλήσετε σκουπίδια με τους φίλους σας online για "pwning πάπιες" και "δεν σκίουροι scoping". Καλές στιγμές.

Μια άλλη τακτοποιημένη πτυχή του παιχνιδιού είναι ότι καθώς παίζετε μέσα από την καριέρα ξεκλειδώνετε νέα εξαρτήματα για να προσαρμόσετε τα όπλα σας. Αυτά τα μέρη αλλάζουν την ισχύ, το ρυθμό της φωτιάς, την ευελιξία και άλλα πράγματα που ταιριάζουν με το πώς κυνηγούν.

Δείτε τα άλλα σχόλια των παιχνιδιών του Cabela. Ο Μεγάλος Κυνηγός Παιχνιδιού του Cabela: Pro Hunts , Μεγάλος Κυνηγός Παιχνιδιών 2010, Εξωτερικές Περιπέτειες του Cabela

Παιχνίδι

Το πραγματικό gameplay είναι απλά απόλυτο spot-on. Θα χτυπήσει το γλυκό σημείο που δείχνει προς τη σωστή κατεύθυνση αρκετά και χωρίς να κρατάτε το χέρι σας σε κάθε βήμα του κυνηγιού. Σίγουρα, πρέπει να ακολουθήσετε ένα σενάριο κατά τη διάρκεια των βολών της τηλεοπτικής εκπομπής, αλλά σχεδόν όλα τα άλλα στο παιχνίδι προσφέρουν μεγάλη ελευθερία. Ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι επίσης πολύ ωραίο, και ποτέ δεν αισθάνεστε σαν να κινείστε πολύ αργά. Εσείς, μπορείτε να κάνετε κλικ στο αριστερό ραβδί και να προχωρήσετε σε στυλ COD. Η λήψη γίνεται καλά καθώς κρατάτε την αριστερή σκανδάλη για να τραβήξετε τα βλέμματα ή να κοιτάξετε μέσα από το πεδίο, κάντε κλικ στο δεξιό ραβδί για να μεταβείτε στο sl-mo / αποκαλύψτε τα ζωτικά σημεία του στόχου και, στη συνέχεια, τραβήξτε τη δεξιά σκανδάλη για να πυροβολήσετε. Το παιχνίδι απλά αισθάνεται σωστό, το οποίο είναι κάτι που τα περισσότερα παιχνίδια κυνηγίου χάνουν το σημάδι.

Μία πτυχή του παιχνιδιού που δεν αγαπώ είναι οι ακολουθίες των ανθρώπων της κάμερας στην καριέρα. Είναι αρκετά εύκολο - απλά εστιάστε τα ζώα στο πλαίσιο - αλλά τα αποτελέσματα είναι κάπως ανησυχητικά. Όταν το κάνετε "ζωντανά", δεν φαίνονται τόσο κακά, αλλά όταν παρακολουθείτε την προεπισκόπηση του επεισοδίου που μόλις πυροβολήσατε είναι κάπως περίεργο. Βλέπετε το ζώο, τότε ακούτε τον πυροβολισμό και μετά μερικά δευτερόλεπτα αργότερα το ζώο αντιδρά στην βολή, τότε το είδος του κάνει ένα βήμα και έπειτα ξετυλίγει στο έδαφος, συνήθως όλα σκληρά και ξεδιπλωμένα. Και κάθε ζώο, είτε πρόκειται για ελάφι, είτε για βλάστηση είτε για σκίουρο ή λιοντάρι, κάνει πάντα μια τελική θανατική κηλίδα. Ποτέ δεν έχω δει στη ζωή μου ένα πραγματικό ελάφι ή άλκους να αντιδρούν όπως κάνουν σε αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι φαίνεται να δοξάζει τον θάνατο του ζώου αντί να το μεταχειρίζεται με σεβασμό. Για μένα, ήταν ένα είδος απενεργοποίησης. Την παρατήρησα πραγματικά μόνο κατά τη διάρκεια της καριέρας, έτσι δεν είναι ένα τεράστιο θέμα.

Επίσης, δοκιμάστε το Farming Simulator 15 και το MX εναντίον του ATV Supercross

Γραφικά

Οι βόρειες αμερικάνικες περιπέτειες του Cabela είναι ένα ωραίο παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Υπάρχουν μερικές επίπεδες υφές και το φύλλωμα και τα πετρώματα τείνουν να εμφανίζονται σε λίγα πόδια μπροστά σας (κάτι σαν το Oblivion), αλλά το παιχνίδι συνολικά φαίνεται ωραίο. Τα περιβάλλοντα είναι πιστά και τα ζώα φαίνονται ωραία και έχουν κυρίως καλή ζωτικότητα. Μου αρέσει επίσης η οθόνη του κύριου μενού που έχει ζώα που μετακινούνται στο παρασκήνιο, αλλά μπορείτε να πατήσετε το κουμπί X για να τα καλέσετε πιο κοντά. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά μια ωραία πινελιά.

Ήχος

Ο ήχος είναι επίσης αρκετά καλός. Η τηλεοπτική εκπομπή που τραβήξατε στην καριέρα σας έχει θέμα μουσική και εκφωνητή, και το banter μεταξύ κυνηγός σας και ο άνθρωπος κάμερα είναι σίγουρα πιστευτή. Οι ήχοι ενώ είστε έξω το κυνήγι είναι επίσης αρκετά καλά κάνει. Ακούτε τα πουλιά τσιρίζοντας και παίρνοντας πτήση όταν φτάσετε πολύ κοντά, τα ζώα που καλούν, και τα ραβδιά σπάζοντας κάτω από τα πόδια σας.

Συμπέρασμα

Cabela's North American Adventures είναι αρκετά εύκολα το καλύτερο παιχνίδι κυνηγιού που διατίθεται στο Xbox 360. Καταφέρνει να έχει έναν τόνο εκπληκτικά ποικίλων και διασκεδαστικών χαρακτηριστικών και τρόπων λειτουργίας, σταθερού παιχνιδιού και ωραίας παρουσίασης. Πρόκειται για ένα πλήρες πακέτο σε ένα είδος όπου τα περισσότερα παιχνίδια σας δίνουν μια 3ωρη καριέρα και όχι πολλά άλλα. Υπάρχει στην πραγματικότητα πολλά να κάνουμε εδώ, και αυτό σε συνδυασμό με τη συνολική υψηλή ποιότητα του παιχνιδιού το καθιστούν ένα αρκετά εύκολο παιχνίδι για να σας προτείνουμε. Εάν σας αρέσουν τα παιχνίδια κυνηγιού, η Cabela's North American Adventures είναι εύκολα ένα από τα καλύτερα που θα βρείτε στις κονσόλες και αξίζει σίγουρα τουλάχιστον μια ενοικίαση αν όχι μια αγορά.

Γνωστοποίηση: Αντίγραφο αναθεώρησης δόθηκε από τον εκδότη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.