Πώς να παίξετε AirG Games

01 από 03

Πρόσβαση σε παιχνίδια AirGet στη συσκευή σας

© 2000 - 2011 airG | Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται

Ενώ η υπηρεσία κινητής συνομιλίας AirG είναι δημοφιλής για τη μακρά λίστα των δωρεάν chat rooms και των χαρακτηριστικών γνωριμιών, το τμήμα παιχνιδιών είναι μια μεγάλη εκτροπή κάθε φορά που περιμένετε νέα μηνύματα εισερχομένων.

Για να παίξετε αυτά τα δωρεάν κινητά παιχνίδια από τη συσκευή σας, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

  1. Συνδεθείτε στην AirG Mobile .
  2. Μεταβείτε στην ενότητα "Διασκέδαση" στην οθόνη.
  3. Κάντε κλικ στο παιχνίδι που θέλετε να παίξετε.

Εάν χρησιμοποιείτε παλαιότερο μοντέλο κινητού τηλεφώνου με πρόσβαση στο κινητό ιστό, οι χρόνοι φόρτωσης ενδέχεται να είναι αργές. Η χρήση του AirG στον υπολογιστή μπορεί να σας δώσει πρόσβαση σε PC με τα αγαπημένα σας παιχνίδια AirG από οποιονδήποτε υπολογιστή με δυνατότητα Internet με πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

02 του 03

Big Barn World

© 2000 - 2011 airG | Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται

Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια AirG είναι το Big Barn World, όπου εργάζεστε για να εκμεταλλευτείτε τα χωράφια σας και εκείνους των φίλων σας στο δίκτυο, κερδίζετε πόντους και παράγετε μια τεράστια συγκομιδή. Το παιχνίδι συνεχίζεται κάθε φορά που συνδέεστε στο AirG και θυμίζει το Farmville, το δημοφιλές παιχνίδι στο Facebook.

03 του 03

Κουλοχέρηδες ζόμπι

© 2000 - 2011 airG | Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται

Το δημοφιλές παιχνίδι ζόμπι Slots της AirG φέρνει το κινητό σας τηλέφωνο σε στιλ Λας Βέγκας. Προσπαθήστε να χτυπήσετε το τζάκποτ ταιριάζοντας τρία παρόμοια σύμβολα, συμπεριλαμβανομένων των αλυσοπρίονων, των ιατρικών σάκων και άλλων. Θα πεθάνεις για αυτό το παιχνίδι. Παίξτε δωρεάν όταν συνδέεστε στο AirG Chat στο κινητό σας τηλέφωνο ή στον υπολογιστή σας.