Η συζήτηση Yahoo διακόπτεται για την εκκίνηση του νέου Messenger

Το νέο Yahoo Messenger έχει μερικά δροσερά χαρακτηριστικά

Πρώτο AIM, στη συνέχεια το Yahoo.

Για τους οπαδούς του δημοφιλούς στοιχείου Yahoo Chat που συμπεριλήφθηκε στο Messenger, οι ειδήσεις για το κλείσιμό του ήταν γλυκόπικρη. Με τη διακοπή του Yahoo Chat στο Yahoo Messenger , η εταιρεία δήλωσε ότι θα βοηθήσει την άνοιξη της σεβάσμιας πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων προς το μέλλον.

Μια σημαντική πτώση στον αριθμό των χρηστών πιθανώς οδήγησε στην απόφαση να σκοτωθούν τα δωμάτια συνομιλίας, όπως και το κλείσιμο του AIM Chat το 2010.

Χάρη, το AIM Chat ήταν ακόμα αρκετά ισχυρό και οι συναντήσεις ήταν μια πιθανότητα σε αυτές τις αίθουσες συνομιλίας. Η Yahoo, εν τω μεταξύ, μαστίζεται από ζητήματα, όπως τα πάντα, από τα spambots έως τους τελευταίους υπόλοιπους χρήστες της πραγματικής ζωής, που κλωτσούν τους ανθρώπους από τα δωμάτια με booters. Παρόλο που προστέθηκε ένα CAPTCHA για την αποφυγή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, ήταν ήδη πολύ αργά.

Η συζήτηση Yahoo διακόπτεται στις 14 Δεκεμβρίου 2012.

Νέες δυνατότητες του Yahoo Messenger

Εδώ είναι τα καλά νέα. Οπλισμένοι με ένα ενημερωμένο σύνολο χαρακτηριστικών και μια σειρά από νέες επιλογές, το νέο Yahoo Messenger ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2015. Μερικά από τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι:

Επειδή το Yahoo είναι εδώ και πολύ καιρό, είναι πιθανό να έχετε ήδη επαφές στην πλατφόρμα που μπορείτε να αρχίσετε να μιλάτε αμέσως.

Πού να χρησιμοποιήσετε το Yahoo Messenger

Θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση του Yahoo Messenger, καθώς οι παλαιότερες εκδόσεις δεν υποστηρίζονται πλέον. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή: