Οι καλύτεροι εκτυπωτές 3D που αξιολογούνται από άτομα που τα χρησιμοποιούν καθημερινά ή συχνά

Οι εκτυπώσεις 3D εκτυπωτών μπορεί να είναι δύσκολο, γιατί να μην ρωτάς τους τακτικούς χρήστες για τις σκέψεις τους

Αν διερευνάτε τρισδιάστατους εκτυπωτές, ποιον να αγοράσετε ή ποιο από αυτά να χρησιμοποιήσετε, δεν μπορείτε να πάτε στραβά χρησιμοποιώντας τη λίστα ή το ευρετήριο που εκδίδει κάθε χρόνο οι 3D Hubs . Αυτές οι κριτικές προέρχονται από τον οδηγό του 2015. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία κυκλοφορεί ένα έγγραφο τάσεων κάθε μήνα, στο οποίο μοιράζεται τους κορυφαίους εκτυπωτές που χρησιμοποιούνται στο δίκτυο 3D Hubs και πώς αξιολογούν αυτούς τους εκτυπωτές.

Όπως γνωρίζουν ορισμένοι από τους αναγνώστες μου, είμαι οπαδός του τι δημιουργούν οι 3D Hubs - ένα δίκτυο 3D εκτυπωτών σε όλο τον κόσμο για να μπορείτε να εκτυπώνετε από οπουδήποτε. Αυτό είναι μια μεγάλη υπόθεση, επειδή πολλοί άνθρωποι δεν είναι ακόμα πρόθυμοι ή μπορούν να αγοράσουν έναν εκτυπωτή, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να εκτυπώσουν 3D ένα μοντέλο. Οι 3D Hubs τους δίνουν μεγάλη ευκαιρία να βρουν έναν κοντινό εκτυπωτή. Στην πραγματικότητα, οι 3D Hubs υπολόγισαν ότι ένας 3D εκτυπωτής βρίσκεται σε απόσταση 10 μιλίων για πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους στον πλανήτη (πιθανόν οι μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές του κόσμου).

Επιστροφή στις κριτικές: Η δημοσίευση μιας τρέχουσας βαθμολογίας, κάθε μήνα, εξασφαλίζει ότι αυτές οι πληροφορίες είναι αρκετά φρέσκες, με τους κορυφαίους εκτυπωτές να κινούνται από καιρό σε καιρό. Και παίρνετε ιδέες με βάση την ενεργή χρήση.

Αλλά η ετήσια έκθεση, ο οδηγός εκτυπωτών 3D του 2015, υπογραμμίζει τους καλύτερους 18 εκτυπωτές όπως ψηφίστηκαν από την κοινότητα. Όπως δηλώνουν: "Ο οδηγός βασίζεται σε 2279 κριτικές σε 235 διαφορετικά μοντέλα 3D εκτυπωτών, τα οποία δείχνουν πραγματικά την πλήρη δύναμη της παγκόσμιας κοινότητας μας. 1623 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας 3D εκτύπωσης - wow, πόσο εντυπωσιακό είναι αυτό! "

Σημείωση: Ο οδηγός είναι διαδικτυακός και όχι PDF και λειτουργεί καλά επειδή μπορείτε να μεταβείτε ανάμεσα στις κατηγορίες και να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες και κριτικές με ένα μόνο κλικ.

Το καταρρίπτουν με πέντε βασικές κατηγορίες: Ενθουσιώδης, Plug-n-Play, Kit / DIY, Προϋπολογισμός και Ρητίνη. Με βάση τις ψηφοφορίες, και από τον τρόπο, μπορείτε να ταξινομήσετε με βάση διαφορετικά κριτήρια. Και πάλι, με ψηφοφορία, εδώ είναι:

Ενθουσιώδης :

Plug-n-Play :

Κιτ / DIY :

Προϋπολογισμός :

Ρητίνη :

Έτσι, ο οδηγός στρογγυλοποιεί τους κορυφαίους εκτυπωτές καθ 'όλη τη διάρκεια των 12 μηνών, καθιστώντας την ακόμα μία από τις πιο ολοκληρωμένες (αν όχι τις περισσότερες) αναφορές για μεμονωμένους εκτυπωτές 3D στην αγορά σήμερα.

Τώρα, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στη μηνιαία έκθεση των τάσεων Μαΐου, η οποία ξεκινά με μια σύνοψη:

Εκτυπωτές επιτραπέζιων υπολογιστών με τις υψηλότερες βαθμολογίες

"Τον Μάιο, η φόρμα 1+ αποκατέστησε το στέμμα ως τον υψηλότερο εκτιμημένο επιτραπέζιο εκτυπωτή. Με 400+ κριτικές, είναι επίσης ο πιο δημοφιλής εκτυπωτής ρητίνης σε 3D Hubs. Το MakerBot's Mini είναι σε άνοδο, πηδώντας από το # 6 στο # 2 αυτό το μήνα. Το M200 της Zortrax έχασε τη θέση του pole, υποστηρίζοντας την 3η θέση στην έκθεση αυτού του μήνα.

Ο DeltaWASP, ο εκτυπωτής δέλτα υψηλού επιπέδου από την Ιταλία, κινείται σταθερά πάνω στο διάγραμμα, τώρα στο 4ο σημείο, ενώ ο Taz 4 του Lulzbot ανεβαίνει από το 14 στην κορυφή 5. Ο Flashforge Creator είχε επίσης μια θεαματική άνοδο, πηδώντας από το 15ο σημείο στην 8η θέση. Δεν υπάρχουν νέοι εκτυπωτές στην κορυφή 20 αυτού του μήνα. Αντ 'αυτού, ο Μάιος είναι ο μήνας "επιστροφή στη δόξα". Το αρχικό Replicator από το MakerBot και το πρώτο Ultimaker εμφανίζονται ξανά στην κορυφή 20. "

Στη μηνιαία έκθεση, πρόσθεσαν μια βιομηχανική τάξη ή κατηγορία:

Βιομηχανικοί εκτυπωτές με τις υψηλότερες βαθμολογίες

Τα Objet Eden 260 και Projet 3500 HDMax κατάφεραν να εξασφαλίσουν ολοκληρωμένες βαθμολογίες 5 αστέρων, λαμβάνοντας το πρώτο και το δεύτερο μέρος αντίστοιχα, ενώ το ProJet 460Plus υποχώρησε ελαφρώς, διεκδικώντας την 3η θέση.

Το Objet Pro 30 μετακινήθηκε σε 2 σημεία και τώρα ισχυρίζεται ότι είναι # 6 και ο νέος στη λίστα μας είναι ο εκτυπωτής FDM του Stratasys, ο οποίος δημιούργησε την 10η θέση.

Ως άλλο επίδομα, ήθελα να μοιραστώ τις κορυφαίες πόλεις 3D Print. Στην Μηνιαία αναφορά, οι ακόλουθες πόλεις και οι τάξεις τους:

Έτσι, εάν βρίσκεστε στην αγορά για έναν 3D εκτυπωτή, αυτή η λίστα είναι ένα υπέροχο μέρος για να ξεκινήσετε. Είναι ένας συνεχώς μεταβαλλόμενος κατάλογος και μπορείτε να ανακαλύψετε τη μεθοδολογία τους. Εάν υπάρχουν άλλοι πόροι που έχετε χρησιμοποιήσει, ενημερώστε μας κάνοντας κλικ στο όνομά μου, κάτω από τον τίτλο της δημοσίευσης.