Προσωπικά εργαλεία για την καταγραφή κλήσεων VoIP

Αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να καταγράφετε τις τηλεφωνικές συνομιλίες σας

Η εγγραφή κλήσεων είναι μια σημαντική διαδικασία στην επιχείρηση. Χρησιμοποιείται στην εκπαίδευση, παρακολουθώντας τις σχέσεις με τους πελάτες και πολλούς άλλους λόγους. Αλλά μπορεί να θέλετε να καταγράψετε κλήσεις και στην ιδιωτική ζωή σας. Μπορεί να θέλετε να απομνημονεύσετε ορισμένες συνομιλίες που έχετε με την οικογένεια, τους φίλους και τους σημαντικούς ανθρώπους. μπορεί να θέλετε να έχετε απόδειξη των λέξεων που λέγονται και ένα εκατομμύριο άλλους λόγους για την καταγραφή τηλεφωνικών κλήσεων .

Σημειώστε ότι αν γράφετε μια κλήση, ο ανταποκριτής πρέπει να το γνωρίζει και πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία να εκφράσει την έγκρισή του για την αποδοκιμασία του. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι που έχουν καταγράψει τα λόγια τους και όχι κάθε συζήτηση προορίζεται να αποθηκευτεί.

Ακολουθεί μια λίστα με τα πιο συνηθισμένα εργαλεία λογισμικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την καταγραφή των κλήσεων VoIP για προσωπική σας χρήση, σε αντίθεση με τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την καταγραφή κλήσεων στις επιχειρήσεις .

HotRecorder

Το HotRecorder είναι ένα πολύ καλό λογισμικό καταγραφής κλήσεων που λειτουργεί αποκλειστικά με λογισμικό τηλεφωνίας βασισμένο σε PC όπως Skype, Net2Phone, FireFly, προγράμματα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και άλλα. Κυρίως τα αρχεία ήχου είναι σε ιδιόκτητη μορφή ELP, αλλά το λογισμικό παρέχει έναν μετατροπέα για αρχεία MP3, WAV ή OGG. Η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση καταγράφει μόνο τα πρώτα δύο λεπτά μιας συνομιλίας, αλλά το προϊόν δεν είναι ακριβό.

CallCorder

Το λογισμικό CallCorder καταγράφει τις κλήσεις σας απευθείας στον σκληρό σας δίσκο, χρησιμοποιώντας το φωνητικό μόντεμ ως συσκευή καταγραφής. Εάν βρίσκεστε σε επιχειρηματικό περιβάλλον, μπορείτε επίσης να παίξετε μια νομική αποκήρυξη πριν εγγράψετε την κλήση. Καταγράφει μόνο μία τηλεφωνική γραμμή. Δωρεάν αντίγραφο αξιολόγησης διαθέσιμο για λήψη, ισχύει για 30 ημέρες.

Advanced Phone Recorder

Το Advanced Phone Recorder έχει περίπου τις ίδιες λειτουργίες με το CallCorder, αλλά φαίνεται να υποστηρίζεται καλύτερα με περισσότερες τεχνικές πληροφορίες στον ιστότοπο.

Καλέστε το Soft Pro

Το Call Soft Pro είναι ένα ακόμα λογισμικό που καταγράφει κλήσεις και λειτουργεί ως συσκευή φωνητικού ταχυδρομείου και τηλεφωνητής . Λειτουργεί με το μόντεμ και έχει τις βασικές λειτουργίες όπως το αναγνωριστικό καλούντος , το κλείδωμα κλήσεων κ.λπ. και ακόμη και την ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είναι καλό τόσο για προσωπική χρήση όσο και για επιχείρηση. Ο παραπάνω σύνδεσμος προορίζεται για τη λήψη της δωρεάν δοκιμαστικής έκδοσης.

Pamela για το Skype

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η Pamela for Skype είναι ένα λογισμικό εγγραφής κλήσεων μόνο για χρήστες του Skype , αλλά όχι μόνο για τους άνδρες, αν και είναι αρκετά θηλυκό! Η ελεύθερη βασική έκδοση επιτρέπει μέχρι 15 λεπτά εγγραφής ανά κλήση και μερικά πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Οι αμειβόμενες εκδόσεις έχουν τόνους χαρακτηριστικών και απεριόριστη καταγραφή.