Πώς να συγχρονίσετε τις επαφές BlackBerry με το Gmail Over the Air

Συγχρονισμός ασύρματης επαφής μεταξύ του BlackBerry και του Gmail

Έχει σημασία οι επαφές σας μαζί σας ανά πάσα στιγμή. Ενδέχεται να μην έχετε πάντα το χρόνο ή την ικανότητα να κάνετε φυσικό συγχρονισμό με τον υπολογιστή σας , αλλά μπορείτε να ρυθμίσετε τον αυτόματο και ασύρματο συγχρονισμό μεταξύ του BlackBerry smartphone και του Google Gmail , της λίστας επαφών και του ημερολογίου σας.

Ευτυχώς, μπορείτε να συγχρονίσετε το BlackBerry σας χωρίς τον υπολογιστή ή τα καλώδια, έτσι ώστε οι αλλαγές που κάνετε στις επαφές σας όταν βρίσκεστε εν κινήσει εμφανίζονται αυτόματα στο λογαριασμό σας στο Gmail και αντίστροφα.

Εάν χρησιμοποιείτε το Gmail, ο ενσωματωμένος διαχειριστής επαφών είναι εξαιρετικά χρήσιμος επειδή χρησιμοποιείται από άλλες εφαρμογές Google, όπως τα Έγγραφα Google, και είναι προσβάσιμη από οποιονδήποτε υπολογιστή μέσω του λογαριασμού Gmail. Χρησιμοποιείται συνήθως ως αντικατάσταση των διαχειριστών επαφών σε εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επαφών, όπως το Microsoft Outlook.

Σημείωση: Πριν ξεκινήσετε, θα ήταν καλή ιδέα να πραγματοποιήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των υφιστάμενων επαφών του BlackBerry σας πριν από το συγχρονισμό τους με τις επαφές σας Google. Παρόλο που δεν πρέπει να συμβεί, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα και να αποκαταστήσετε αυτό το πρωτότυπο αντίγραφο ασφαλείας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν εφαρμογή Επαφές αντιγράφων ασφαλείας για αυτό.

Πώς να ρυθμίσετε τη διαδικασία συγχρονισμού επαφών στο BlackBerry σας

Χρειάζεστε ένα ενεργό σχέδιο δεδομένων για το BlackBerry smartphone σας, το λογισμικό BlackBerry έκδοση 5.0 ή μεγαλύτερο και ένα ενεργό λογαριασμό Google Gmail.

  1. Επιλέξτε Ρύθμιση στην αρχική οθόνη του BlackBerry.
  2. Επιλέξτε Email Setup .
  3. Επιλέξτε Προσθήκη .
  4. Επιλέξτε το Gmail από τη λίστα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επόμενο .
  5. Καταχωρίστε τη διεύθυνση και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να βρείτε τις επιλογές συγχρονισμού και επιλέξτε το.
  7. Επιλέξτε τα πλαίσια ελέγχου Επαφές και ημερολόγιο. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
  8. Επιβεβαιώστε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Google Mail και κάντε κλικ στο OK .

Εάν θέλετε να συγχρονίζονται οι επαφές εκτός του Gmail του υπολογιστή σας, φροντίστε να συγχρονίζετε περιοδικά το τηλέφωνό σας με το Desktop Manager, έτσι ώστε οι επαφές αυτές να συγχρονίζονται με το BlackBerry, όπου αποθηκεύονται με τη σειρά του στο λογαριασμό σας στο Gmail.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγχρονισμό των επαφών του BlackBerry με το Gmail

Ακολουθούν μερικές άλλες λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε: