Μάθετε τον σωστό τρόπο ρύθμισης των έξυπνων ετικετών του Gmail

Δεν απαιτείται διαμόρφωση, αλλά μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις

Οι έξυπνες ετικέτες του Gmail δεν χρειάζονται διαμόρφωση: Προτρέπουν το Gmail να ταξινομήσει τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κατηγορίες, όπως Προωθήσεις, Προσωπικά, Ειδοποιήσεις, Μαζική, Κοινωνικά, Ταξίδια και Φόρουμ. Το Gmail επισημαίνει αυτόματα τα ενημερωτικά δελτία και άλλα μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την έξυπνη ετικέτα Bulk , ενώ τα μηνύματα από τις λίστες αλληλογραφίας οδηγούνται για παράδειγμα στην ετικέτα του Φόρουμ.

Οι έξυπνες ετικέτες του Gmail μπορούν φυσικά να επωφεληθούν από μια μικρή διαμόρφωση. Αν προτιμάτε να βλέπετε ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη λίστα Κατηγορίας σας αλλά όχι στη λίστα μηνυμάτων σας, η ρύθμιση των αλλαγών είναι τόσο εύκολη όσο και η τροποποίηση οποιουδήποτε κανόνα στο Gmail ή πιο εύκολη.

Ενεργοποίηση έξυπνων ετικετών στο Gmail

Εάν δεν βλέπετε Κατηγορίες στην πλαϊνή γραμμή της οθόνης σας στο Gmail , ενδέχεται να μην έχετε ενεργοποιήσει τις έξυπνες ετικέτες. Ενεργοποιείτε τα στην καρτέλα Εργαστήρια:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Gear στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας Gmail.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται.
  3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Εργαστήρια στο πάνω μέρος της οθόνης που ανοίγει.
  4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή Έξυπνες ετικέτες και κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής δίπλα στο στοιχείο Ενεργοποίηση .
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών .

Ρυθμίστε τις έξυπνες ετικέτες Gmail

Για να αλλάξετε τον τρόπο εμφάνισης μιας συγκεκριμένης κατηγορίας και των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει:

  1. Κάντε κλικ στο Gear στο επάνω μέρος της γραμμής πλοήγησης του Gmail.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού.
  3. Μεταβείτε στην κατηγορία " Φίλτρα ".
  4. Μεταβείτε στην ενότητα Κατηγορίες .
  5. Δίπλα σε κάθε μία από τις κατηγορίες που εμφανίζονται, επιλέξτε είτε να εμφανίσετε είτε να την αποκρύψετε από τη λίστα ετικετών και επίσης να την εμφανίσετε ή να την αποκρύψετε στη λίστα μηνυμάτων .

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε όλες τις κατηγορίες από τη λίστα ετικετών και τη λίστα μηνυμάτων.