Οι 9 καλύτερες τσάντες Messenger να αγοράσουν το 2018

Προστατέψτε το φορητό υπολογιστή σας και αναζητήστε κομψή ταυτόχρονα

Οι τσάντες Messenger είναι ένας εξαιρετικός (και κομψός) τρόπος να μεταφέρετε τον φορητό σας υπολογιστή από τόπο σε τόπο. Είναι ένα βασικό που είναι χτισμένο για κάθε είδους καταστάσεις και έρχονται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα. Έτσι δεν έχει σημασία αν είστε πολεμιστής δρόμου, μετακινούμενος ή κάποιος που ξοδεύει όλη την ημέρα σε αίθουσα συνεδριάσεων, υπάρχει μια τσάντα αγγελιοφόρων για εσάς. Για να βοηθήσουμε να περάσουμε εκατοντάδες επιλογές, έχουμε συντάξει έναν κατάλογο με τις καλύτερες επιλογές στην αγορά. Από την εξαιρετική αποθήκευση, την ιδανική προστασία, τις φτηνές αγορές, σας έχουμε καλύψει.

Ένα βασικό αγγελιοφόρο, η τσάντα Messenger Laptop Command Timbuk2 είναι από καιρό μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στην αγορά. Διαθέσιμο σε ένα πλήθος χρωμάτων και μεγεθών, ταιριάζει σε φορητούς υπολογιστές έως και 17 ιντσών στο μεγαλύτερο μέγεθος και μοντέλα 13 ιντσών στη μικρότερη έκδοση. Η κατασκευή που είναι συμβατή με TSA επιτρέπει στην τσάντα να "χωρίσει" στο μισό, καθιστώντας ευκολότερη τη διέλευση από την ασφάλεια χωρίς να αφαιρέσετε το φορητό υπολογιστή σας από την τσάντα. Μια εξωτερική τσέπη με φερμουάρ προσθέτει εύκολη πρόσβαση σε τούβλα και σχοινιά ενέργειας, ενώ οι εσωτερικοί διοργανωτές μπορούν να κρατούν στυλό, τηλέφωνα και άλλα αξεσουάρ τεχνολογίας. Μια θήκη πλευρικής εισόδου προσθέτει γρήγορη πρόσβαση στο κύριο διαμέρισμα χωρίς να καταστρέφει ολόκληρο το πτερύγιο και υπάρχει εξωτερική τσέπη για την προστασία γυαλιών ή smartphone.

Το χαρτοκιβώτιο Evecase Messenger Bag είναι σχεδιασμένο για φορητούς υπολογιστές μεγέθους έως και 13,3 ίντσες και το συνθετικό μείγμα νάυλον-πολυεστέρα προσφέρει ένα καλό επίπεδο προστασίας γύρω από τις άκρες (υπάρχει ακόμη αφρός φυσαλίδας για επιπλέον στήριξη ενάντια στις προσκρούσεις και τις σταγόνες). Επιπλέον, το ύφασμα προσφέρει αντοχή σε βροχή και διαρροές, χάρη στην κατασκευή αφρού από νεοπρένιο. Ο αποκλειστικός χώρος για φορητούς υπολογιστές συνδυάζεται με ένα δευτερεύον μετωπικό διαμέρισμα που είναι το ιδανικό μέρος για αξεσουάρ, φορτιστές και smartphones. Ο ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου συνδυάζεται με μια κορυφαία λαβή με δερμάτινη επένδυση, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε δύο διαφορετικούς τρόπους.

Σχεδιασμένο με φορητούς υπολογιστές 13 ιντσών, η τσάντα Peak Design Everyday Messenger μπορεί να μεταφέρει όλο τον υπολογιστή σας και τα εργαλεία της φωτογραφίας σε μια όμορφη τσάντα. Με ένα μαγνητικό κλείσιμο με μανδάλες, διαιρέτες flexfold εμπνευσμένοι από αρχιτεκτονική, αποσπώμενο κέλυφος με προστασία από τις καιρικές συνθήκες και λωρίδα αγγελιαφόρων με καλά γεμισμένη ζώνη ασφαλείας, αυτό είναι πραγματικά μια αληθινή τσάντα αγγελιοφόρων. Το ειδικό εξάρτημα σύλληψης και ο εμπρόσθιος πίνακας προσπέλασης επιτρέπουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο εργαλείο φωτογραφίας, αλλά αν η φωτογραφία δεν είναι η φήμη σας, το Peak Design είναι εύκολα διαμορφώσιμο με τους διαχωριστές FlexFold για να δημιουργήσει χώρο για ένα drones (μεγέθους για το DJI Mavic ή σειρά DJI Spark) ή άλλο ηλεκτρονικό εργαλείο. Η προστατευμένη θήκη για φορητούς υπολογιστές προσφέρει εύκολη πρόσβαση χωρίς να σκάβει στο κυρίως διαμέρισμα.

Χτισμένο για την αστραπιαία πόλη, το Chrome Citizen Messenger προσφέρει όλα όσα μπορεί να θέλει ένας επιβάτης και πολλά άλλα, συμπεριλαμβανομένων των ανακλαστικών ιμάντων για νυχτερινή ορατότητα. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό στην τριβή νάιλον, ο Πολίτης είναι αδιάβροχος όταν πρόκειται για βροχή και χιόνι. Όσον αφορά την άνεση και την κινητικότητα, η τσάντα του Chrome είναι ίσως η πιο γνωστή για την αγκράφα γρήγορης αποδέσμευσης που μοιάζει πολύ με ζώνη ασφαλείας, ώστε να μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι είναι εύκολο να το τραβήξετε.

Ζυγίζει 2,6 κιλά και έχει σχεδιαστεί για να χωρέσει μέχρι και ένα φορητό υπολογιστή 17 ιντσών με άφθονο επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για δωρεάν. Οι οργανωτικές τσέπες στο μπροστινό ζεύγος με το κυρίως διαμέρισμα για να χωρέσουν όλα τα αξεσουάρ σας, συμπεριλαμβανομένων των βιβλίων, των τούβλων εξουσίας, των διαφόρων εργαλείων και ακόμη και της αλλαγής των ρούχων. Το Chrome προσέθεσε ένα τελικό χαρακτηριστικό: Ο ιμάντας ώμου της ζώνης ασφαλείας διπλασιάζεται ως ανοιχτήρι μπουκαλιών για να βοηθήσει να κλείσει αυτές τις μακριές μέρες.

Όταν πρόκειται για σχεδιασμό υψηλής ποιότητας, το Fossil μπορεί να μην είναι το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό, αλλά η τσάντα Estate Saffiano Leather East-West Messenger Bag είναι έργο τέχνης. Η δερμάτινη τσάντα 100 τοις εκατό έχει λαβές λαβή και έναν ιμάντα ώμου. Ιδανικό για φορητούς υπολογιστές μεγέθους έως και 14 ιντσών, το εσωτερικό της τσάντας προσφέρει μία θήκη για laptop, τρεις τσέπες για μικρότερα αξεσουάρ, μία τσέπη με φερμουάρ για τη διασφάλιση ενός διαβατηρίου ή smartphone, τρεις θήκες για στυλό και μία υποδοχή πιστωτικής κάρτας. Η τσάντα προσφέρεται σε δύο διαφορετικές επιλογές χρώματος (κονιάκ και σκούρο καφέ). Και τα δύο χρώματα φαίνονται και νιώθουν πριμοδότηση με την απόφαση να καταλήγει σε προσωπική επιλογή. Ζυγίζει 3,6 λίβρες.

Η θήκη Laptop Thule Stravan Deluxe παρέχει την απόλυτη προστασία του υπολογιστή σας. Δεν υπάρχει χώρος για αλλαγή ρούχων ή παπουτσιών, αλλά θα βρείτε αρκετό χώρο για ένα φορητό υπολογιστή 13 ιντσών στο κεντρικό διαμέρισμα, το οποίο διαθέτει επένδυση και επένδυση ανθεκτική στη γρατζουνιές, καθώς και ένα ειδικό iPad ή διαμέρισμα tablet στο υπάρχουν. Υπάρχουν επίσης τσέπες μεγάλης χωρητικότητας. Η επένδυση αφρού σε κάθε πλευρά της τσάντας προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας από τις προσκρούσεις και προστατεύει τις γωνίες και το υλικό που περιέχεται μέσα. Η κατασκευή νάιλον αισθάνεται ανθεκτική και εξαιρετική και υπάρχει ένα μικρό επίπεδο αντοχής στο νερό για προστασία από πιτσιλιές ή βροχοπτώσεις. Ο ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου είναι γεμάτος με λαβές πάνω, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε το Thule με διάφορους τρόπους.

Η τσάντα Evecase Laptop Messenger έχει ένα κύριο εσωτερικό χώρο που είναι καλά γεμισμένο για προστασία από το φορητό υπολογιστή, ενώ η εξαιρετικά μεγάλη τσέπη μπροστά προσθέτει αποθήκευση για προσαρμογείς, καλώδια, επαγγελματικές κάρτες και ένα smartphone. Ο γεμισμένος ιμάντας ώμου έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει την κόπωση και, στην περίπτωση των ελαστικών ώμων, η επάνω λαβή παρέχει μια δεύτερη επιλογή μεταφοράς.

Το Evecase, που ζυγίζει 1,4 κιλά, ξεχωρίζει από το πακέτο τσάντα αγγελιοφόρου προϋπολογισμού με έξυπνο σχεδιασμό και χώρο αποσκευών στο πίσω μέρος για εύκολη τοποθέτηση στις λαβές αποσκευών. Είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό.

Σχεδιασμένο ειδικά για φορητούς υπολογιστές μεγέθους 12 έως 14 ιντσών, ο επιπλέον όγκος του STM προσθέτει περισσότερο από αρκετό χώρο για μεσημεριανό γεύμα, ζευγάρι παπουτσιών ή ακόμα και αλλαγή ρούχων για ολονύκτιο ταξίδι. Πριν καν να σκεφτείτε ένα ταξίδι, το να κολλήσετε το φορητό υπολογιστή σας στο STM προσθέτει αμέσως την ψυχραιμία με ένα γεμισμένο και αναστατωμένο μανίκι για laptop που είναι ενσωματωμένο στο πίσω μέρος της τσάντας για ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας (και το ύφασμα ανθεκτικό στο νερό βοηθά ακόμα και τον φορητό σας υπολογιστή αποφύγετε τα στοιχεία). Το προστατευτικό μπροστινό πτερύγιο είναι ιδανικό για smartphones και η πίσω τσέπη είναι ένα ιδανικό μέρος για ταξιδιωτικά έγγραφα ή ένα περιοδικό. Μια θήκη tablet προσφέρει μια μαλακή επένδυση nylex για προσεκτική αποθήκευση. Επίσης, ο ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου μπορεί εύκολα να μετακινηθεί από το σταυροειδές σώμα σε έναν μόνο ώμο να μεταφερθεί σε μια στιγμή.

Εάν πηγαίνετε στην αίθουσα συνεδριάσεων με το φορητό υπολογιστή σας, την άνοιξη για το Tumi Alpha Bravo Andersen Slim Commuter Brief. Η τιμή Tumi ξεχωρίζει, το όνομα Tumi σας διαβεβαιώνει ότι αυτή η 100% βαλλιστική τσάντα από νάιλον κατασκευάζεται με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και φροντίδα. Με αρκετό χώρο για να υποστηρίξει ένα φορητό υπολογιστή 14 ιντσών στο κεντρικό τμήμα του, διαθέτει επίσης μια ειδική τσέπη iPad, υποδοχή επαγγελματικών καρτών, τέσσερις ανοιχτές τσέπες για αξεσουάρ και δύο μπροστινές τσέπες με φερμουάρ για φορτιστές ή τσιπ power, smartphones και άλλα knickknacks.

Εάν χρειάζεστε ακόμη περισσότερη αποθήκευση για ένα ταξίδι, το φερμουάρ με την επέκταση φερμουάρ στο κάτω μέρος της τσάντας επιτρέπει στο κύριο διαμέρισμα να ανοίξει ευρύτερα, ώστε να έχετε περισσότερο χώρο για αξεσουάρ, έγγραφα, σημειωματάρια κλπ. Και αν ο γεμισμένος ώμος το μαξιλαράκι μαλακώνει τους μυς σας μετά από πολύωρη φθορά, οι δερμάτινες μελανοταινίες είναι έτοιμες να σηκώσουν τη χαλάρωση. Η τσάντα ζυγίζει 5 κιλά.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .