Τι προκαλεί σφάλματα μητρώου;

Πώς το μητρώο παίρνει σφάλματα σε αυτό;

Γνωρίζετε ότι ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου καταργεί ζητήματα από το μητρώο των Windows αλλά τι προκαλεί αυτά τα ζητήματα;

Αντιμετωπίζουν όλα τα προβλήματα στο μητρώο μηνύματα λάθους; Τι είδους σφάλματα συμβαίνουν στο μητρώο και τι τους προκαλεί; Μπορείτε να αποτρέψετε την εμφάνιση αυτών των προβλημάτων;

Η παρακάτω ερώτηση είναι μία από τις πολλές που θα βρείτε στο Registry Cleaner FAQ :

& # 34; Τι προκαλεί αυτά τα σφάλματα στο μητρώο των Windows που χρειάζονται τον καθορισμό από τα καθαριστικά μητρώου; & # 34;

Ας καθορίσουμε πρώτα τι μιλάμε όταν λέμε ένα σφάλμα μητρώου :

Τα "λάθη" στο μητρώο που καταργεί ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου δεν είναι πραγματικά σφάλματα. Οι καταχωρήσεις που βρίσκουν μπορεί να είναι περιττές ή άσκοπες, αλλά δεν είναι λάθη και από μόνα τους.

Μερικές φορές ένα κλειδί μητρώου που δεν πρέπει να υπάρχει θα προκαλέσει ένα μήνυμα λάθους, συνήθως ένα σφάλμα "missing file", αλλά αυτά τα σφάλματα δεν αναφέρουν το μητρώο με οποιονδήποτε τρόπο και δεν οφείλονται πάντοτε σε ένα άχρηστο κλειδί μητρώου.

Έτσι, αν αυτό που εννοείτε με το σφάλμα μητρώου είναι οποιοδήποτε ζήτημα που αργότερα καταλήγει να επιλυθεί από ένα καθαρότερο μητρώου, ρίξτε μια ματιά μέσα μου Τι είδους προβλήματα υπολογιστή Κάνετε Registry Cleaners Fix? για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκτός από αυτά τα είδη μικρών προβλημάτων, υπάρχουν ορισμένοι τύποι πραγματικών σφαλμάτων μητρώου. Με πραγματικό , εννοώ σφάλματα που υποδεικνύουν πραγματικά προβλήματα με το τμήμα μητρώου των Windows του λειτουργικού συστήματος των Windows.

Αυτά τα είδη σφαλμάτων είναι τόσο σοβαρά που ορισμένες φορές εμποδίζουν την εκκίνηση των Windows σωστά. Ορισμένοι αναφέρουν ότι τα Windows δεν έχουν πρόσβαση στο μητρώο , ότι λείπει το μητρώο ή ότι το μητρώο είναι κατεστραμμένο , μεταξύ άλλων.

Τα καθαριστικά του μητρώου είναι εντελώς άχρηστα σε καταστάσεις όπως αυτό, εν μέρει επειδή ένας καθαριστής μητρώου χρειάζεται ένα μητρώο εργασίας για να κάνει οτιδήποτε καθόλου. Δείτε τι κάνει ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου; για περισσότερα σχετικά με αυτά που αφορούν αυτά τα προγράμματα.

Ο καλύτερος τρόπος δράσης σας όταν έχετε ένα πραγματικό ζήτημα μητρώου είναι να ακολουθήσετε την τυπική αντιμετώπιση προβλημάτων όταν ο υπολογιστής δεν θα ξεκινήσει ή εάν είστε τυχεροί και τα Windows θα ξεκινήσουν και η εκτέλεση μιας επαναφοράς συστήματος είναι ίσως το καλύτερο στοίχημά σας.