Μπορώ να ανακτήσω αρχεία από κάρτες SD, μονάδες λάμψης, κ.λπ .;

Τα εργαλεία αποκατάστασης στοιχείων υποστηρίζουν περισσότερα, στη συνέχεια, μόνο μονάδες σκληρού δίσκου;

Θα αποκαταστήσει οποιοδήποτε πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων από συσκευές αποθήκευσης εκτός των παραδοσιακών σκληρών δίσκων, όπως οι κάρτες SD, οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, οι μονάδες flash ή άλλες μονάδες USB;

Η ακόλουθη ερώτηση είναι μία από τις πολλές που θα δείτε στις Ενέργειες ανάκτησης αρχείων :

& # 34; Τα προγράμματα ανάκτησης δεδομένων ανακτούν αρχεία από κάρτες SD, μονάδες flash, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ή άλλες συσκευές; & # 34;

Απολύτως ναι! Ορισμένα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων, ειδικά τα υψηλότερα στη λίστα μου , υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα συσκευών.

Εκτός από τον κλασικό εσωτερικό σκληρό σας δίσκο , θα βρείτε στους περισσότερους υπολογιστές γραφείου, φορητού υπολογιστή και tablet, τα περισσότερα εργαλεία αποκατάστασης στοιχείων υποστηρίζουν επίσης κάρτες SD, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, μονάδες flash και μερικές ακόμη υποστηρίζουν τα iPhones, iPads και άλλα εξαιρετικά φορητά συσκευές υπολογιστών που αποθηκεύουν αρχεία.

Μερικά εργαλεία ανάκτησης δεδομένων υποστηρίζουν ακόμη και την αναίρεση αρχείων από επανεγγράψιμο μέσο οπτικής κίνησης , όπως CD, DVD και δίσκοι BD.

Τα περισσότερα προγράμματα ανάκτησης αρχείων υποστηρίζουν οποιαδήποτε συσκευή που μπορείτε να συνδέσετε στον υπολογιστή σας και να εμφανίσετε τα περιεχόμενα της ως μονάδα δίσκου. Αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο με πράγματα όπως ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, smartphones κ.λπ.

Από τεχνική άποψη, αν ένα πρόγραμμα υποστηρίζει μια συσκευή αποθήκευσης σε σχέση με άλλη, εξαρτάται από το σύστημα αρχείων που υποστηρίζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων. Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να υποστηρίζεται η ίδια η συσκευή, αλλά ο τρόπος με τον οποίο η συσκευή αποθηκεύει δεδομένα.

Η υποστήριξη ανάκτησης δεδομένων για κοινόχρηστα δίκτυα είναι λίγο πιο περίπλοκη. Δείτε τα εργαλεία αποκατάστασης αρχείων που υποστηρίζουν δίσκους δικτύου; για περισσότερα σχετικά με αυτό.