Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το iPhone OS Ενημέρωση στο iPhone σας

01 από 03

Εισαγωγή στην εγκατάσταση ενημερώσεων iOS

Οι ενημερώσεις στο iOS, το λειτουργικό σύστημα που τρέχει το iPhone, το iPod touch και το iPad, παρέχουν διορθώσεις σφαλμάτων, βελτιώσεις διεπαφών και σημαντικά νέα χαρακτηριστικά. Όταν βγαίνει μια νέα έκδοση, συνήθως θα θέλετε να την εγκαταστήσετε αμέσως.

Η κυκλοφορία μιας σημαντικής νέας έκδοσης του iOS για το iPhone είναι συνήθως ένα γεγονός και συζητείται ευρέως σε πολλά μέρη, οπότε πιθανότατα δεν θα εκπλαγείτε από την απελευθέρωσή του. Ωστόσο, εάν δεν είστε βέβαιοι αν έχετε το νεότερο λειτουργικό σύστημα iPhone, η διαδικασία ελέγχου και η εγκατάσταση της ενημέρωσης, εάν υπάρχει, είναι γρήγορη και εύκολη.

Ξεκινήστε τη διαδικασία αναβάθμισης συγχρονίζοντας το iPhone ή το iPod touch με τον υπολογιστή σας είτε με Wi-Fi είτε USB (για να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε μια ενημερωμένη έκδοση iOS απευθείας στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας Wi-Fi και χωρίς iTunes, διαβάστε αυτό το άρθρο ). Ο συγχρονισμός είναι σημαντικός επειδή δημιουργεί ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων στο τηλέφωνό σας. Ποτέ δεν θέλετε να ξεκινήσετε μια αναβάθμιση χωρίς ένα καλό αντίγραφο ασφαλείας των παλιών σας δεδομένων, μόνο σε περίπτωση.

Όταν ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός, κοιτάξτε στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης διαχείρισης iPhone. Θα δείτε ποια έκδοση του iOS τη συσκευή σας εκτελείται και, εάν υπάρχει μια νέα έκδοση, ένα μήνυμα που σας λέει γι 'αυτό. Κάτω από αυτό υπάρχει ένα κουμπί με την ένδειξη Ενημέρωση . Κλίκαρέ το.

02 του 03

Εάν είναι διαθέσιμη μια ενημέρωση, συνεχίστε

Η ITunes θα ελέγξει για να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει διαθέσιμη μια ενημέρωση. Εάν υπάρχει, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που εξηγεί τις νέες λειτουργίες, τις διορθώσεις και τις αλλαγές που προσφέρει η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Ελέγξτε το (αν θέλετε, μπορείτε πιθανώς να το παρακάμψετε χωρίς να ανησυχείτε υπερβολικά) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

Μετά από αυτό, θα πρέπει να συμφωνήσετε με τη συμφωνία άδειας χρήσης χρήστη που περιλαμβάνεται. Διαβάστε το αν θέλετε (αν και το συνιστώ μόνο εάν ενδιαφέρεστε πολύ για το νόμο ή δεν μπορείτε να κοιμηθείτε) και συνεχίστε κάνοντας κλικ στο κουμπί Agree .

03 του 03

Οι ενημερώσεις λήψης και εγκατάστασης του iOS

Μόλις συμφωνήσετε με τους όρους της άδειας χρήσης, η ενημέρωση του iOS θα αρχίσει να γίνεται λήψη. Θα δείτε την πρόοδο της λήψης και το χρόνο που απομένει να περάσετε στον πίνακα στην κορυφή του παραθύρου του iTunes.

Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη της ενημερωμένης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος, θα εγκατασταθεί αυτόματα στο iPhone ή στο iPod touch. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, η συσκευή σας θα επανεκκινήσει αυτόματα - και θα έχετε τη δυνατότητα να εκτελείτε το πιο πρόσφατο λογισμικό για το τηλέφωνό σας!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ανάλογα με το μέγεθος του κενού αποθηκευτικού χώρου που έχετε στη συσκευή σας, ενδέχεται να λάβετε μια προειδοποίηση που λέει ότι δεν έχετε αρκετό χώρο για να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση. Αν λάβετε αυτήν την προειδοποίηση, χρησιμοποιήστε το iTunes για να καταργήσετε κάποιο περιεχόμενο από τη συσκευή σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα μπορείτε να προσθέσετε τα δεδομένα ξανά μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης (οι αναβαθμίσεις χρειάζονται περισσότερο χώρο ενώ εφαρμόζονται από ό, τι όταν εκτελούνται, είναι μέρος της διαδικασίας εγκατάστασης).