Πώς να διορθώσετε τα λάθη Hal.dll στα Windows 7, 8, 10, & Vista

Ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για τα σφάλματα Hal.dll που λείπουν στα Windows 8, 7, 10 και Vista

Τα προβλήματα Hal.dll στα Windows 7, τα Windows 8, τα Windows 10 και τα Windows Vista ενδέχεται να εμφανίζονται με έναν από τους διάφορους τρόπους, τα πιο συνηθισμένα από τα οποία αναφέρω εδώ:

Τα σφάλματα Hal.dll εμφανίζονται πάντα λίγο μετά την εκκίνηση του υπολογιστή, αλλά πριν ξεκινήσει πλήρως τα Windows.

Hal.dll ζητήματα στα Windows XP

Τα σφάλματα Hal.dll στα Windows XP προκαλούνται συνήθως από διαφορετικά θέματα από ό, τι σε νεότερες εκδόσεις των Windows.

Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα Hal.dll στα Windows XP .

Αιτία των σφαλμάτων Hal.dll

Προφανώς, ένα πρόβλημα με το αρχείο DLL hal.dll μπορεί να είναι η κύρια αιτία του σφάλματος hal.dll, για παράδειγμα, εάν το αρχείο έχει καταστραφεί ή διαγραφεί.

Μια άλλη πιθανή αιτία είναι ένας κατεστραμμένος σκληρός δίσκος αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις που έχω δει στα Windows 10, τα Windows 8, τα Windows 7 και τα Windows Vista που λείπουν τα hal.dll σφάλματα οφείλονται σε προβλήματα με τον κύριο κώδικα εκκίνησης.

Δεν θέλετε να το διορθώσετε μόνοι σας;

Εάν ενδιαφέρεστε να διορθώσετε μόνοι σας αυτό το πρόβλημα hal.dll, συνεχίστε με την αντιμετώπιση προβλημάτων στην επόμενη ενότητα.

Διαφορετικά, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορώ να διορθώσω τον υπολογιστή μου; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και για βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε τα έξοδα επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.

Πώς να διορθώσετε τα λάθη Hal.dll στα Windows 7, 8, 10 & amp; Μακρινή θέα

  1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Ενώ δεν είναι πολύ πιθανό, το λάθος hal.dll θα μπορούσε να προκληθεί από ένα προσωρινό πρόβλημα που μπορεί να αναλάβει μια επανεκκίνηση. Αξίζει μια δοκιμή.
    1. Σημείωση: Επειδή τα σφάλματα hal.dll εμφανίζονται πριν τα Windows ξεκινήσουν τελείως, πιθανότατα δεν θα μπορέσετε να επανεκκινήσετε σωστά τον υπολογιστή σας . Δυστυχώς, θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε την επανεκκίνηση. Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να κάνετε επανεκκίνηση οτιδήποτε για βοήθεια.
  2. Ελέγξτε την ακολουθία εκκίνησης στο BIOS . Εάν το BIOS έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε η σειρά εκκίνησης να παραθέτει πρώτα έναν σκληρό δίσκο διαφορετικό από τον σκληρό δίσκο με το συνήθως χρησιμοποιούμενο αντίγραφο των Windows που είναι εγκατεστημένο σε αυτό, ίσως το πρόβλημα.
    1. Σημείωση: Εάν εγκαταστήσατε πρόσφατα έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο, συνδέσατε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, πραγματοποιήσατε αλλαγές στο BIOS ή λάβατε λάμψη στο BIOS, βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει το σωστό βάρος σε αυτή τη δυνατότητα!
  3. Εκτελέστε μια επισκευή εκκίνησης . Η διαδικασία επιδιόρθωσης εκκίνησης στα Windows 7 και Vista είναι ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο fix-it για την εκκίνηση των Windows και συχνά θα διορθώνει τα προβλήματα hal.dll που προκαλούνται από τη διαφθορά του ίδιου του αρχείου hal.dll.
  4. Ενημερώστε τον κωδικό εκκίνησης για να χρησιμοποιήσετε το BOOTMGR . Εάν ο κωδικός εκκίνησης τόμου έχει καταστραφεί ή είναι ρυθμισμένος για έναν διαχειριστή εκκίνησης διαφορετικό από BOOTMGR τότε ίσως δείτε ότι το hal.dll λείπει σφάλμα.
    1. Σημείωση: Ένα ζήτημα με τον κωδικό εκκίνησης τόμου είναι η πιο κοινή αιτία των σφαλμάτων hal.dll στα Windows 7, 8, 10 ή Vista. Ο λόγος που το αναφέρω ως το τέταρτο βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων είναι επειδή οι τρεις πρώτοι είναι τόσο απλοί για να δοκιμάσετε. Ωστόσο, εάν είστε άνετοι να εργάζεστε με προηγμένα εργαλεία στα Windows, διστάστε να δώσετε πρώτα σε αυτόν τον πυροβολισμό.
  1. Δοκιμάστε το σκληρό σας δίσκο . Είναι δυνατόν σε αυτό το σημείο το πρόβλημα να μπορεί να σχετίζεται με το υλικό .
    1. Αντικαταστήστε το σκληρό δίσκο αν αποτύχει η δοκιμή που εκτελείτε στον σκληρό σας δίσκο και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε ξανά τα Windows 10, 8, 7 ή Vista στη νέα μονάδα δίσκου.
  2. Ολοκληρώστε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows . Αυτό το είδος μεθόδου εγκατάστασης των Windows σβήνει τελείως τα πάντα στον σκληρό σας δίσκο και εγκαθιστά ένα νέο αντίγραφο των Windows.
    1. Σημαντικό: Μια καθαρή εγκατάσταση θα διορθώσει οποιαδήποτε αιτία λογισμικού (διαφθορά κ.λπ.) για οποιοδήποτε λάθος hal.dll που βλέπετε, αλλά είναι κάτι που πρέπει να κάνετε μόνο εάν είστε βέβαιοι ότι ο σκληρός σας δίσκος λειτουργεί σωστά σωστά και εσείς Έχετε δοκιμάσει όλες τις άλλες λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων λογισμικού.

Εφαρμόζεται σε

Αυτό το ζήτημα ισχύει για όλες τις εκδόσεις των Windows 10 , των Windows 8 , των Windows 7 και των Windows Vista , συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων 32 bit και 64 bit αυτών των λειτουργικών συστημάτων .

Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα Hal.dll στα Windows XP, εάν λαμβάνετε σφάλματα hal.dll στα Windows XP .

Εξακολουθείτε να έχετε Hal.dll ζητήματα;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει σχετικά με τα βήματα που έχετε ήδη λάβει για να διορθώσετε το πρόβλημα hal.dll και βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε.