Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα του κώδικα 37

A Οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για τα σφάλματα του Code 37 στη Διαχείριση Συσκευών

Το σφάλμα Code 37 είναι ένας από διάφορους κωδικούς σφάλματος του Device Manager που ουσιαστικά σημαίνει ότι το πρόγραμμα οδήγησης που είναι εγκατεστημένο για τη συσκευή υλικού έχει αποτύχει με κάποιο τρόπο.

Το σφάλμα Code 37 θα εμφανίζεται σχεδόν πάντα με τον ακόλουθο τρόπο:

Τα Windows δεν μπορούν να προετοιμάσουν το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής για αυτό το υλικό. (Κωδικός 37)

Λεπτομέρειες σχετικά με τους κωδικούς σφαλμάτων του Διαχειριστή Συσκευών όπως ο Κωδικός 37 είναι διαθέσιμα στην περιοχή Κατάσταση συσκευής στις ιδιότητες της συσκευής: Τρόπος προβολής της κατάστασης μιας συσκευής στη Διαχείριση συσκευών .

Σημαντικό: Οι κωδικοί σφάλματος του Διαχειριστή συσκευών είναι αποκλειστικοί στη Διαχείριση συσκευών . Εάν δείτε το σφάλμα Code 37 σε άλλα σημεία των Windows, είναι πιθανό ότι πρόκειται για κωδικό σφάλματος συστήματος που δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε ως πρόβλημα διαχειριστή συσκευών.

Το σφάλμα Code 37 θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε συσκευή υλικού στη Διαχείριση συσκευών. Ωστόσο, τα περισσότερα σφάλματα του Code 37 εμφανίζονται σε οπτικές μονάδες όπως δίσκοι Blu-ray, DVD και CD, καθώς και κάρτες οθόνης και συσκευές USB .

Οποιοδήποτε από τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft ενδέχεται να αντιμετωπίσει σφάλμα του Κώδικα διαχείρισης συσκευών 37, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10 , των Windows 8 , των Windows 7 , των Windows Vista , των Windows XP και άλλων.

Πώς να διορθώσετε ένα σφάλμα Code 37

  1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας εάν δεν το έχετε ξανακλειδίσει τουλάχιστον μία φορά μετά την εμφάνιση του σφάλματος Code 37.
    1. Είναι πιθανό ο κωδικός σφάλματος 37 που βλέπετε να οφείλεται σε προσωρινό πρόβλημα με το υλικό. Εάν ναι, η επανεκκίνηση του υπολογιστή σας μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να διορθώσετε το σφάλμα Code 37.
  2. Εγκαταστήσατε μια συσκευή ή κάνατε μια αλλαγή στη Διαχείριση συσκευών λίγο πριν εμφανιστεί το σφάλμα Code 37; Αν ναι, είναι πολύ πιθανό ότι η αλλαγή που κάνατε προκάλεσε το σφάλμα του Code 37.
    1. Αν ανακληθεί η αλλαγή, μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και στη συνέχεια να ελέγξετε ξανά για το σφάλμα Code 37.
    2. Ανάλογα με τις αλλαγές που κάνατε, ορισμένες λύσεις ενδέχεται να περιλαμβάνουν:
      • Αφαίρεση ή επαναρύθμιση της πρόσφατα εγκατεστημένης συσκευής
  3. Επαναφέρετε το πρόγραμμα οδήγησης σε μια έκδοση πριν από την ενημέρωσή σας
  4. Χρησιμοποιώντας την Επαναφορά Συστήματος για να αναιρέσετε τις πρόσφατες αλλαγές που σχετίζονται με το Device Manager
  5. Διαγράψτε τις τιμές μητρώου UpperFilters και LowerFilters . Μια κοινή αιτία των σφαλμάτων του Code 37 είναι η αλλοίωση δύο τιμών μητρώου στο κλειδί μητρώου της μονάδας δίσκου DVD / CD-ROM.
    1. Σημείωση: Η διαγραφή παρόμοιων τιμών στο μητρώο των Windows θα μπορούσε επίσης να είναι η λύση σε ένα σφάλμα Code 37 που εμφανίζεται σε μια συσκευή διαφορετική από μια μονάδα Blu-ray, DVD ή CD. Το σεμινάριο UpperFilters / LowerFilters που συνδέεται παραπάνω θα σας δείξει ακριβώς τι πρέπει να κάνετε.
  1. Επανατοποθετήστε το πρόγραμμα οδήγησης για τη συσκευή. Η κατάργηση της εγκατάστασης και η επανεγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης για τη συσκευή είναι μια άλλη πιθανή λύση για ένα σφάλμα Code 37, ειδικά εάν το σφάλμα εμφανίζεται σε μια συσκευή διαφορετική από μια μονάδα δίσκου BD / DVD / CD.
    1. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε τη Διαχείριση Συσκευών και, στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ ή πατήστε και κρατήστε πατημένο τη συσκευή, μεταβείτε στην καρτέλα Πρόγραμμα οδήγησης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης . Όταν τελειώσετε, χρησιμοποιήστε την επιλογή Ενέργεια> Σάρωση για αλλαγές υλικού για να αναγκάσετε τα Windows να αναζητήσουν νέα προγράμματα οδήγησης.
    2. Σημαντικό: Εάν μια συσκευή USB δημιουργεί το σφάλμα Code 37, καταργήστε την εγκατάσταση κάθε συσκευής κάτω από την κατηγορία υλικού του ελεγκτή καθολικού σειριακού διαύλου στη Διαχείριση συσκευών, ως μέρος του προγράμματος επανεγκατάστασης του προγράμματος οδήγησης. Αυτό περιλαμβάνει οποιαδήποτε συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB, ελεγκτή κεντρικού υπολογιστή USB και κεντρικό διανομέα USB.
    3. Σημείωση: Η σωστή επανεγκατάσταση ενός προγράμματος οδήγησης δεν είναι η ίδια με την απλή ενημέρωση ενός προγράμματος οδήγησης. Μια πλήρη επανεγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης περιλαμβάνει την πλήρη κατάργηση του τρέχοντος εγκατεστημένου προγράμματος οδήγησης και στη συνέχεια την εκ νέου εγκατάσταση των Windows από την αρχή.
  2. Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης για τη συσκευή . Η εγκατάσταση των πιο πρόσφατων προγραμμάτων οδήγησης για μια συσκευή με σφάλμα Code 37 είναι μια άλλη πιθανή λύση.
    1. Σημαντικό: Βεβαιωθείτε ότι εγκαθιστάτε το κατάλληλο πρόγραμμα οδήγησης 64-bit που παρέχεται από τον κατασκευαστή για τη συσκευή, αν χρησιμοποιείτε μια έκδοση 64-bit των Windows. Αυτό είναι πάντα σημαντικό, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει αιτία για ένα θέμα του Κώδικα 37, οπότε θέλαμε να το αποκαλούμε εδώ.
    2. Ανατρέξτε στην ενότητα Έχω τρέξει μια έκδοση 32-bit ή 64-bit των Windows; αν χρειάζεστε βοήθεια για να υπολογίσετε το είδος των Windows που εκτελείτε.
  1. Εκτελέστε την εντολή sfc / scannow System File Checker για να σαρώσετε και να αντικαταστήσετε, αν χρειαστεί, να λείπουν ή να αλλοιώνονται τα αρχεία των Windows.
    1. Μερικοί χρήστες έχουν αναφέρει ζητήματα του Code 37 που δεν ήταν δυνατό να επιλυθούν από ένα πρόγραμμα οδήγησης που επανεγκαταστάθηκε, αλλά έφυγε μετά την εκτέλεση του εργαλείου System File Checker . Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον ορισμένα λάθη του Code 37 ενδέχεται να προκληθούν από ζητήματα με τα ίδια τα Windows.
  2. Αντικαταστήστε το υλικό . Εάν δεν λειτούργησε καμία από τις προηγούμενες λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων, μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσετε το υλικό που έχει το σφάλμα Code 37.
    1. Ενώ δεν είναι πολύ πιθανό, είναι επίσης πιθανό η συσκευή να μην είναι συμβατή με την έκδοση των Windows. Αυτό μπορεί να είναι ένα ζήτημα, εάν το υλικό με το σφάλμα Code 37 κατασκευάστηκε πριν από πολλά χρόνια ή αν το υλικό σας είναι νεότερο, αλλά το λειτουργικό σας σύστημα είναι κάτι παραπάνω από μια παλιά έκδοση. Μπορείτε να ανατρέξετε στο HCL των Windows για συμβατότητα αν πιστεύετε ότι αυτό μπορεί να ισχύει για εσάς.
    2. Σημείωση: Εάν είστε βέβαιοι ότι το ίδιο το υλικό δεν είναι η αιτία αυτού του συγκεκριμένου σφάλματος Code 37, μπορείτε να δοκιμάσετε μια εγκατάσταση επιδιόρθωσης των Windows και, στη συνέχεια, μια καθαρή εγκατάσταση των Windows, εάν η επισκευή δεν λειτούργησε. Δεν σας προτείνω να κάνετε κάτι από αυτά πριν προσπαθήσετε να αντικαταστήσετε το υλικό, αλλά μπορεί να είναι οι μοναδικές σας επιλογές.

Ενημερώστε μας αν έχετε διορθώσει ένα σφάλμα Code 37 χρησιμοποιώντας μια μέθοδο που δεν έχω παραπάνω. Θα ήθελα να διατηρήσω αυτή τη σελίδα όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένη.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει ότι το ακριβές σφάλμα που λαμβάνετε είναι το σφάλμα Code 37 στο Device Manager. Επίσης, ενημερώστε μας ποια βήματα, αν υπάρχουν, που έχετε ήδη λάβει για να προσπαθήσετε να επιλύσετε το πρόβλημα.

Εάν δεν ενδιαφέρεστε να διορθώσετε τον ίδιο τον Κώδικα 37, ακόμη και με βοήθεια, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορώ να βρω τον υπολογιστή μου σταθερό; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και για βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε τα έξοδα επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.