Πώς να ρυθμίσετε την τηλεόραση Apple με το iPhone σας

01 από 05

Πώς να ρυθμίσετε την τηλεόραση Apple με το iPhone σας

image credit Apple Inc.

Τελευταία ενημέρωση: 16 Νοεμβρίου 2016

Η εγκατάσταση της 4ης γενιάς της Apple TV δεν είναι δύσκολη, αλλά περιλαμβάνει πολλά βήματα και κάποια από αυτά τα βήματα είναι πραγματικά κουραστικά. Ευτυχώς, εάν έχετε ένα iPhone, μπορείτε να κόψετε τα πιο ενοχλητικά βήματα και να επιταχύνετε τη διαδικασία ρύθμισης.

Αυτό που κάνει την εγκατάσταση τόσο ενοχλητική είναι η πληκτρολόγηση χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο οθόνης της Apple TV. Η ρύθμιση απαιτεί σύνδεση στο αναγνωριστικό της Apple σας, στο δίκτυο Wi-Fi και σε άλλους λογαριασμούς χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο οθόνης, όπου χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο για να επιλέξετε ένα γράμμα σε μια (πολύ, πολύ αργή) ώρα.

Αλλά αν έχετε ένα iPhone, μπορείτε να παραλείψετε το μεγαλύτερο μέρος της πληκτρολόγησης και να εξοικονομήσετε χρόνο. Δείτε πώς.

Απαιτήσεις

Εάν πληρούνται αυτές οι απαιτήσεις, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ρυθμίσετε την Apple TV σας με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο:

  1. Ξεκινήστε συνδέοντας την Apple TV σε μια πηγή τροφοδοσίας και συνδέοντάς την με την τηλεόρασή σας (με οποιονδήποτε τρόπο προτιμάτε, μπορεί να είναι μια άμεση σύνδεση, μέσω ενός δέκτη κ.λπ.)

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για το επόμενο σύνολο βημάτων.

02 του 05

Επιλέξτε να ρυθμίσετε την τηλεόραση Apple χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας iOS

Επιλέξτε να ρυθμίσετε το iPhone σας για να αποκόψετε τα ενοχλητικά βήματα.

Μόλις εκκινήσει η Apple TV, θα έχετε μια σειρά από βήματα που θα ακολουθήσετε:

  1. Συνδέστε το τηλεχειριστήριό σας στην τηλεόραση Apple κάνοντας κλικ στο touchpad στο τηλεχειριστήριο της Apple TV
  2. Επιλέξτε τη γλώσσα στην οποία θα χρησιμοποιηθεί η Apple TV και κάντε κλικ στο touchpad
  3. Επιλέξτε τη θέση όπου θα χρησιμοποιήσετε την Apple TV και κάντε κλικ στο touchpad
  4. Στην οθόνη Ρύθμιση της Apple TV, επιλέξτε Ρύθμιση με συσκευή και κάντε κλικ στο touchpad
  5. Ξεκλειδώστε τη συσκευή σας iOS και κρατήστε την σε απόσταση λίγων εκατοστών από την τηλεόραση Apple.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να μάθετε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.

03 του 05

Apple TV Ρύθμιση βημάτων χρησιμοποιώντας το iPhone

Εδώ είναι η εξοικονόμηση χρόνου: Ρύθμιση στο iPhone σας.

Στρέψτε την προσοχή σας μακριά από την Apple TV για ένα λεπτό. Τα επόμενα βήματα - αυτά που σας εξοικονομούν όλη την ώρα - λαμβάνουν χώρα στο iPhone ή σε άλλη συσκευή iOS.

  1. Στην οθόνη του iPhone, εμφανίζεται ένα παράθυρο με το ερώτημα αν θέλετε να ρυθμίσετε την Apple TV τώρα. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια
  2. Συνδεθείτε στο αναγνωριστικό της Apple σας. Αυτός είναι ένας από τους τόπους που η συγκεκριμένη προσέγγιση εξοικονομεί χρόνο. Αντί να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη σας σε μία οθόνη και τον κωδικό πρόσβασής σας σε άλλη στην τηλεόραση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο του iPhone για να το κάνετε αυτό. Αυτό προσθέτει το αναγνωριστικό της Apple στην Apple TV σας και σας συνδέει με το iCloud , το iTunes Store και το App Store στην τηλεόραση
  3. Επιλέξτε εάν θέλετε να μοιραστείτε διαγνωστικά δεδομένα σχετικά με την Apple TV σας με την Apple. Δεν υπάρχουν προσωπικές πληροφορίες που να μοιράζονται εδώ, απλά δεδομένα απόδοσης και σφάλματα. Πατήστε Όχι Ευχαριστίες ή ΟΚ για να συνεχίσετε
  4. Σε αυτό το σημείο, το iPhone όχι μόνο προσθέτει το Apple ID και άλλους λογαριασμούς στην Apple TV σας, αλλά και αρπάζει όλα τα δεδομένα δικτύου Wi-Fi από το τηλέφωνό σας και τα προσθέτει στην τηλεόρασή σας: βρίσκει αυτόματα το δίκτυό σας και τα σηματοδοτεί σε αυτό , η οποία είναι μια άλλη μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου.

04 του 05

Εγκατάσταση της Apple TV: Υπηρεσίες τοποθεσίας, Siri, Προφύλαξη οθόνης

Επιλέξτε τις ρυθμίσεις για τις Υπηρεσίες τοποθεσίας, το Siri και την προφύλαξη οθόνης.

Σε αυτό το σημείο, η ενέργεια επιστρέφει στην Apple TV σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το iPhone σας, να σηκώσετε το τηλεχειριστήριο της Apple TV και να συνεχίσετε.

  1. Επιλέξτε εάν θα ενεργοποιήσετε τις Υπηρεσίες τοποθεσίας. Αυτό δεν είναι τόσο κρίσιμο όσο το iPhone, αλλά παρέχει κάποιες ωραίες λειτουργίες όπως οι τοπικές καιρικές προγνώσεις, γι 'αυτό προτείνω
  2. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το Siri. Είναι μια επιλογή, αλλά τα χαρακτηριστικά Siri είναι μέρος αυτού που κάνει την Apple TV τόσο καταπληκτική, γιατί γιατί θα τους απενεργοποιήσετε;
  3. Επιλέξτε αν θα χρησιμοποιείτε ή όχι screensavers της Apple. Αυτά απαιτούν μεγάλη λήψη περίπου 600 MB / μήνα, αλλά νομίζω ότι το αξίζουν. Είναι όμορφα, γραφικά, βίντεο αργής κίνησης που πυροβολούνται από την Apple ειδικά για αυτή τη χρήση.

05 του 05

Εγκατάσταση της Apple TV: Διαγνωστικά, Analytics, έναρξη χρήσης της Apple TV

Η αρχική οθόνη της Apple TV που είναι έτοιμη για χρήση.

Το τελευταίο σύνολο βημάτων που πρέπει να ολοκληρώσετε προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την Apple TV είναι δευτερεύουσες:

  1. Επιλέξτε να μοιραστείτε δεδομένα διάγνωσης με την Apple ή όχι. Όπως σημειώθηκε προηγουμένως, αυτό δεν έχει προσωπικά δεδομένα σε αυτό, γι 'αυτό εξαρτάται από εσάς
  2. Μπορείτε να επιλέξετε να μοιραστείτε ή όχι το ίδιο είδος δεδομένων με τους προγραμματιστές εφαρμογών, για να τους βοηθήσετε να βελτιώσουν τις εφαρμογές τους
  3. Τέλος, πρέπει να συμφωνείτε με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Apple TV για να το χρησιμοποιήσετε. Κάντε το εδώ.

Και με αυτό, τελειώσατε! Θα μεταφερθείτε στην αρχική οθόνη της Apple TV και μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή για να παρακολουθήσετε τηλεόραση και ταινίες, να παίζετε παιχνίδια, να εγκαταστήσετε εφαρμογές, να ακούτε μουσική και πολλά άλλα. Και, χάρη στο iPhone σας, το έχετε κάνει με λιγότερα βήματα και με λιγότερη ενόχληση από ό, τι αν χρησιμοποιούσατε απλά το τηλεχειριστήριο. Απολαύστε την Apple TV σας!