Πώς να χρησιμοποιήσετε το Kindle για δωρεάν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο δρόμο

Μη διαθέτετε έξυπνο τηλέφωνο και ψάχνετε για έναν τρόπο πρόσβασης στο e-mail σας εν κινήσει; Υπάρχουν μερικές επιλογές: ένα iPad έρχεται στο μυαλό ή ένα φορητό υπολογιστή. Δυστυχώς, και οι δύο είναι μάλλον ογκώδεις, οι οποίοι είναι ακριβοί και εάν χρειάζεστε πρόσβαση εκτός των ζωνών ελεύθερης wi-fi, απαιτούν την επένδυση σε ένα σχέδιο δεδομένων μέσω μιας εταιρείας τηλεπικοινωνιών καθώς και ακόμη πιο ακριβές εκδόσεις 3G 3G μόντεμ). Εάν χρειάζεστε μόνο περιστασιακή πρόσβαση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεν ανησυχείτε για τη λήψη και την ανάγνωση συνημμένων, υπάρχει μια πολύ λογική εναλλακτική λύση διαθέσιμη από μια απροσδόκητη πηγή. Ένα Kindle . Και από το Kindle δεν εννοούμε τα νέα δισκία Kindle Fire, αλλά τα μοντέλα E Ink του παλιού σχολείου, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων με κουμπιά. Εδώ είναι μερικοί γρήγοροι δείκτες.

01 από 07

Ώρα να πάρει πειραματικό

Το Kindle της δεύτερης γενιάς του Amazon. Φωτογραφία © Amazon

Βεβαιωθείτε ότι το Kindle σας είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο (είτε 3G είτε Wi-Fi), στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Μενού" και επιλέξτε "Πειραματικό". Αν και καταλαμβάνει μια γκρίζα περιοχή επειδή δεν προορίζεται να αγοράσει ή να κατεβάσει βιβλία Kindle από την Amazon.com, το πρόγραμμα περιήγησης στο Web παρέχεται από το Amazon (αν και ως "πειραματικό" χαρακτηριστικό) και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να περιηγηθείτε στον ιστό και πρόσβαση στο διαδικτυακό ηλεκτρονικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - χωρίς επιβαρύνσεις. Η εμπειρία είναι αργή και οδυνηρή σε σύγκριση με τις συνήθεις μεθόδους, αλλά είναι δωρεάν, τουλάχιστον εφ 'όσον βρίσκεστε εντός των ΗΠΑ και δεν προσπαθείτε να κατεβάσετε συνημμένα (τα οποία επιβαρύνουν το τέλος μεταφοράς Whispernet και μπορεί να μην είναι αναγνώσιμα στο συσκευή ούτως ή άλλως).

02 του 07

Ξεκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης

Ξεκινώντας από την Αρχική οθόνη (δεν μπορείτε να το κάνετε σε κατάσταση ανάγνωσης βιβλίων για να το κάνετε αυτό), από το μενού "Πειραματικό", μεταβείτε στο "Launch Browser" και επιλέξτε. Χωρίς ποντίκι, το πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιεί τα πλήκτρα βέλους πλοήγησης του Kindle για να μετακινήσετε τα κουμπιά με ένα κλικ τη φορά. Μετά από κάθε κλικ, η οθόνη E Ink πρέπει να αναδιαμορφωθεί, καθιστώντας τις σελίδες εμφάνισης πολύ αργές σε σύγκριση με αυτό που μπορεί να συνηθίσετε. αλλά εκτός αυτών των περιορισμών, λειτουργεί αξιοσημείωτα καλά. Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή-πελάτη αλληλογραφίας POP , το Kindle δεν είναι ακριβώς ρυθμισμένο για την εκτέλεση λογισμικού τρίτου μέρους, αλλά εάν προωθήσετε το e-mail σας σε ένα web client όπως το Gmail προσωρινά, θα έχετε τη δυνατότητα να το έχετε πρόσβαση στη διαδρομή Kindle σας

03 του 07

Πηγαίνετε στο Ηχητικό ταχυδρομείο σας

Καταχωρίστε τη διεύθυνση URL του πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιθυμείτε, στη γραμμή URL. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι το Gmail της Google. Επειδή το Kindle δεν διαθέτει ποντίκι, χρησιμοποιήστε το κουμπί πλοήγησης για να μετακινήσετε το δρομέα σας σε ένα ενεργό στοιχείο στην οθόνη (όπως η γραμμή URL ή το όνομα χρήστη). Όταν ολοκληρώνετε επιτυχώς ένα επεξεργάσιμο στοιχείο, ο δρομέας θα αλλάξει σε ένα δάχτυλο που δείχνει. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο του Kindle για να εισάγετε πληροφορίες.

04 του 07

Bookmarking σώζει χρόνο (για την επόμενη ώρα)

Ενώ βρίσκεστε στην οθόνη σύνδεσης, κάντε κλικ στο "Μενού" και σελιδοδείκτη αυτής της σελίδας. Με αυτόν τον τρόπο, την επόμενη φορά που θέλετε να συνδεθείτε στο e-mail σας στο Kindle σας, δεν χρειάζεται να περάσετε το βήμα της πληκτρολόγησης της διεύθυνσης URL του ιστότοπου.

05 του 07

Πού είναι το "@" At?

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα περιλαμβάνει το σύμβολο "@", στο οποίο έχετε πρόσβαση μέσω του πλήκτρου "Sym" στο πληκτρολόγιό σας Kindle.

06 του 07

Όλα είναι εκεί, ακριβώς όπως στον υπολογιστή σας

Μόλις συνδεθείτε στο web mail σας, το πειραματικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού του Kindle κάνει καλή δουλειά για την απόδοση της διάταξης, τουλάχιστον με το Gmail και το Yahoo Mail. Εάν βρείτε τα στοιχεία που είναι πολύ μικρά για εύκολη πλοήγηση, κάντε κλικ στο κουμπί "Μενού" και θα εμφανιστούν επιλογές "Zoom In" και "Zoom Out".

07 του 07

Μπορείτε να στείλετε επίσης το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Εκτός από τον περιορισμό των συνημμένων, μπορείτε να στείλετε e-mail από το Kindle επίσης. Θυμηθείτε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το κουμπί πλοήγησης για να μετακινήσετε τον κέρσορα σε κάθε πλαίσιο (έως ότου το εικονίδιο γίνει δάκτυλο) και στη συνέχεια πληκτρολογήστε τον. Η μετακίνηση είναι το δύσκολο κομμάτι. Μόλις εισέλθετε σε ένα πλαίσιο εισαγωγής κειμένου, η εισαγωγή δεδομένων δεν είναι χειρότερη από την πληκτρολόγηση με BlackBerry. Μπορεί να μην θέλετε να εκτοξεύσετε μια ντουζίνα σε μια σειρά, αλλά δεδομένου του κόστους (που δεν είναι τίποτα), είναι ένα ωραίο πλεονέκτημα να έχετε για περιστασιακή πρόσβαση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εν κινήσει.