Τρόπος αποστολής συνημμένων αρχείων με αλληλογραφία AIM ή AOL Mail

Έτσι, είστε έτοιμοι να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο υπολογιστικό φύλλο, στο έγγραφο, στην εφαρμογή ή στη φωτογραφία που έχετε δημιουργήσει. OK: Ενεργοποιήστε το λογαριασμό σας AIM ή AOL Mail και δημιουργήστε όλα αυτά σε ένα email για να το στείλετε. Αυτός δεν είναι ο τρόπος εργασίας σας;

Φυσικά, δεν είναι. Θα πρέπει να στείλετε τα αρχεία ως συνημμένα. Ευτυχώς, τόσο το AIM Mail όσο και το AOL Mail παρέχουν μια συνηθισμένη, γρήγορη υπόθεση σε συνημμένα έγγραφα όλων των ειδών.

Για να επισυνάψετε ένα αρχείο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο AIM Mail ή στο AOL Mail:

  1. Ανοίξτε ένα νέο μήνυμα στο AIM Mail ή στο AOL Mail.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογή αρχείων για σύνδεση στη γραμμή εργαλείων ακριβώς κάτω από τη γραμμή Θέμα (αναζητήστε το εικονίδιο του συνδετήρα).
  3. Βρείτε και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο που θέλετε να επισυνάψετε.
  4. Για να επισυνάψετε ένα άλλο αρχείο, επαναλάβετε τα δύο τελευταία βήματα.
  5. Βεβαιωθείτε ότι το συνολικό μέγεθος του μηνύματός σας δεν υπερβαίνει το όριο μεγέθους μηνύματος AIM Mail και AOL Mail 25MB.
  6. Συνεχίστε να συνθέτετε το μήνυμά σας και όταν τελειώσετε, απλά στείλτε το ως συνήθως.

Τα όρια μεγέθους μηνυμάτων AIM Mail και AOL

Τα 25MB που επιτρέπεται να στείλετε ανά μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνουν το κείμενο του μηνύματός σας, τις κεφαλίδες του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το συνημμένο. Αν το μήνυμά σας υπερβαίνει αυτό, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία αποστολής αρχείων .